Nato kafa nato mermer bi koca

bu tip erkekler kadınların düşüncelerini hiç bir zaman önemsemezler yani kadında insandır demezler
yorma kendini boşuna devam edersin sonra sıkıntıdan bi bakmışsın saçlar dökülmüş yaşlanmışsın erkenden unutkanlık başlamış falan
kendini böyle görmek istemiyosan devam et

Güzelim sen niye böyle yapıyorsun ya? Bu kaçıncı konu, ve her konuda sana defalarca yol gösterildi çünkü konuyu eşimden ve o evden nasıl kurtulacağım minvalinde açıyorsun. İş bul izin vermiyor, yurtta buyumussun ? Yurt müdürü işe koymuyor. Müdürle ilgisi yok bakanlığa basvur dediler en son konunda tamam eşim şehir dışına gitsin hemen gideceğim dedin ve yine bir konuda daha beraberiz... sen ordan ayrılmak falan istemiyorsun, is de istemiyorsun. Bunlar ayrilmamak için bahanelerin. Kendini kandiriyorsun. Şimdi de diyorsun ki şimdi ayrilirsam ailesi yüzünden ayrıldı olacak. Hep bir şeyler buluyorsun farkında mısın? Gel anlaşalım sen boşanmak istemiyorsun. Sen bu adam düzelsin istiyorsun. Anlıyorum seni. Çocuğun senin kaderini paylaşmasın istiyorsun. Ama böylesi daha iyi olmayacak bunun farkında değilsin ne yazıkki. Kızın büyüyünce babam nerde diye aglamayacak o evden kurtulma cesareti gösteren annesiyle gurur duyacak. Keşke mutlu bir yuvaniz olsaydı da bunlari yasamak zorunda kalmasaydi ama mutsuz bir evde anne baba yanında olmasindansa mutlu bir evde sadece seninle olmayi tercih edeceğine eminim.

Bütün cevaplarını okudum ve şunu diyebilirim ki çaresizlik ve çocuk senin kendine uydurduğun bahanelerin. Sen o adamdan ayrılmak istemiyorsun ama lütfen çocuğu alet etme. Büyüyünce de senin için katlandım diye bir yükün altına sokma o çocuğu. Şöyle bir eski konularima bakabilirsin. Ben kendi çekirdek ailemden şiddetin her türlüsünü gördüm. Zor bir hayat geçirdim. 17 yaşında evden ayrıldım ama OKUDUM. Her zor hayatı olan çözümü evlilik ve kocada bulmuyor. Sonra evlendim, hamile kaldım, kocam olacak şahıs beni aldattı ve şu an boşanma aşamasındayım karnımda bebekle. Ne yapsaydım? Zaten çok çaresiz kaldım, çok zor bir hayat geçirdim aldatsa da başımda erkek olsun diye o adama yapışsa mıydım? Demişsin ya birine sen hiç çaresiz kaldın mı diye? Ben dayak yedikten sonra karanlık bodrumda ayakta, aç susuz saatler geçirdim. Karın ortasında üzerimde mont olmadan soğuktan her tarafım uyuşmuş bir şekilde bekletildim. Kafama aldığım darbeler sonucunda kusa kusa, başım döne döne karakola darp raporu almaya gittim. Sen neyin çaresizliğinden, neyin güçsüzlüğünden bahsediyorsun ya?? Memur olma hakkı varmış ama araştırmaya bile cesareti yokmuş. Bahaneye bak... Gerçekten çok sinirlendim. Çocuğun olmasaydı istersen sana zerre saygı duymayan o adama ömür boyu yapış. Umrumda bile olmazdı. Sen kendi seçim ve korkularının sonucunu yaşıyorsun. Ama çocuğun böyle bir kadın ve erkek profili ile büyüyor. Yazık, çok yazık...

Yukarda da soyledim is yok para yok bir evladim var ve ustume 20 bin lira borc var

Senin adinami borc??
O zmn isler yas ya.
Sen isterki ayril calis didin, ayligin tumu o borca gidicek.

Ama sunuda belirtiyim. Diger arkdaslara katiliyorum.
Neden haklarini aramiyosun? Neden bu kdr sindiriliyosun? Sen boyle oturdukca hic bisey duzelmiycek.
Zatn anlamadimki. Yetimhanede buyudum diyosun. Su yasina gelmissin elbet ogrenmis olmak gerek degilmi kuzucum ya? Bu hayatta hersey insanin kendi elinde.
Guzel gunler sana gelmez, sen zorla getirmeyi biliceksin.

Allah yardımcın olsun. Yasin da çok küçükmüş yasadiklarin çok ağır . Seni o eve bağlayan ne ? Neden bosanmiyosun? Olanlardan sonra esinin tavrı hiç hoş olmamış . Sen ayıca anlamiyosun ben tercume edeyim sana:"bana eş değil köle lazimdi .döverim, söverim ,aldatirim ..Üstüne saygıda kusur istemem .temiz bir ev ,lezzetli de yemekler isterim .canım ister yatağıma alırım canım ister kapının önüne koyarım ...karşılığında tek bir bakış tek bir laf dayak sebebidir. .Çok konuşuyorsun az sus ..sen istedin böyle olmasını ...ben şiddet seven bir adam değilim aslında "
Ah güzel kardeşim ...kendini garantiye alacak bir iş bulduktan sonra o öküzü hemen boşa .yakınlarından yardım iste , çalışırken çocuğuna bakmaları için ..bir süre sonra düzeninı oturtunca ayrı eve çıkarsın . Kafan rahat olunca hayat daha kolay gelecek ..mutsuz olma ve cesaretini topla

Cocuk gelisimi lise mezunuyum. Calismiyorum ve 19 aylik bi kizim var. Anne baba yok. Destek olan kimse yok
Güzel bir bölümden mezun olmuşsun dışardan okumaya devam edebilir sonra da heryerden iş bulabilirsin .ben okul öncesi öğretmenlerinin işsiz kaldığını duymadım hiç .en az iki bin lira maaş alırsın ..giderek artar okuluna göre ..hatta rehabilitasyon merkezinde çalışırsan daha güzel paralar kazanabilirsin. Buda seni gecindirmeye yeter .o adama mecbur olmazsın.

bir onceki konunda neredeyse yorum yapan herkes sana bir cikar yol sundu. ise nasil girmen gerektigine kadar anlatildi. ama halen daha ayni nato kafa nato mermer senin deyiminle.
guzelim bosanmak istemiyorsan bosanma ama en azindan devletin yetimlere verdigi haktan yararlanarak ise gir. ankarada yasiyorsunn devlet dairesi dolu. 3000e yakin maasla ise basliyorsun sen me yapmak istiyorsun anlamadim ki

daha onceki konularda okadar cok anlatildi ki ona. yurtta buyumus devlet hakki bile var ama yanasmiyor.

Anladim ayrilamiyorsun.öyleyse sinsi ol.adamin yüzüne asla kötü deme.ne diyorsa yap.mümkün mertebe konusma dahi.bu ara.para biriktir.iş bul.yada cocugunu buyut.kendini daha iyi seviyeye çıkar.örgü ör sat.paran olsun.dayak olmaması için dediğini yapiyor görün.kendini topsrlayinca vur totosuna tekmeyi.intikam soğuk yenen yemekmis.kendini gücünü topla.bu adam düzelmez.sen kendine cocuguna bak.annesisin elbet bakarsın korur kollarsin kizini.ama ya sen olursen o cocugun hali ne olur.kendine ve yavruna iyi bak.politik ol.zamanini bekle

daha onceki konularda okadar cok anlatildi ki ona. yurtta buyumus devlet hakki bile var ama yanasmiyor.
Allah allaaahhh. .sağlıklı düşünemiyor o zaman ..yurtta büyüyen insanlar bir çok şeye kolay ulaşıyor iş anlamında . Keşke azıcık cesaret edebilse yaşı çok küçük. .

Burada "babam anneme siddet gösteriyordu, annem cesaret edip bosanamadi, babamdan nefret ediyorum" diye kac tane konu acildi. Hic mi denk gelmediniz?

Anne baba yok teyzem dayim vs is cikmaz

Son düzenleme:

Calismama izin vermiyor

Umarim kendime gelip giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…