- 5 Ekim 2016
- 135
- 99
- 13
- 34
- Konu Sahibi Batsinbudunya
-
Ayrilmiyorum degil ayrilamiyorum malesef. Ama ben teyzemi seviyorum. Nasil gelme deyim. Hic inancim kalmadi kendime. Bosansam yapamicam gibi geliyor
Yukarda da soyledim is yok para yok bir evladim var ve ustume 20 bin lira borc var
Allah yardımcın olsun. Yasin da çok küçükmüşIyi geceler kizceler. Bazilariniz beni taniyordur. Buraya yazmistim esimle ilgili sorunlari. Kisa bi ozet geciyim. Bundan 1 ay once falan dayak yedim ciktim dayimgile gittim 8 gun sonra geldim. 10 gun hic konusmadik. Ben ayrilmaya cok kararliydim fakat olmadi geri baristik falan. Teyzem geldi 3 4 gundur burda kaliyor. Ailenden kimse gelip gitmeyecek demisti. Neyse teyzemin geldigini soyledim ilk iyi karsiladi bisey demedi. Bugun de msj atti iste teyzen boyle boyle soylemisti istemiyorum falan dedi. Bende onlar benim ailem senin isteyip istememenle alakali degil sen gorusme ben gorusurum, sevdigim insanlardan koparmaya hakkin yok falan dedim. O da gidersen geri gelemezsin,gitmek istiyorsan simdi s.ktr git gerizekali, beni zorla dayakci koca yapma dedi. Bende o zman senin ailenle de gorusmem dedim gorusme dedi. Ben ne yapicam kizlar bu adamla. Hic mi yumusak huylu olmaz. Valla bakiyorum soyle evini terkedip geri gelenlere kocalari mum gibi oluyor. Bizim ki bildigin kutuk. Ben nasil deyim gelmeyin diye. Lutfen kirici yorum yapmayin. Biliyorum siz beni cok uyardiniz. Suan ayrilmaya da cesaretim yok. Zaten bu ben yokken ve ben eve geldikten sonra da baska bi kadinla gorusmus telefonda. Online islemlerden bakiyorum konusma falan yok ama whatsapp i goremiyorum tabi ki. Hatirladikca deli oluyorum. Soz verdi ama inanmiyorum. Biraz karisik oldu sanirim. Kusura bakmayin
Güzel bir bölümden mezun olmuşsun dışardan okumaya devam edebilir sonra da heryerden iş bulabilirsin .ben okul öncesi öğretmenlerinin işsiz kaldığını duymadım hiç .en az iki bin lira maaş alırsın ..giderek artar okuluna göre ..hatta rehabilitasyon merkezinde çalışırsan daha güzel paralar kazanabilirsin. Buda seni gecindirmeye yeter .o adama mecbur olmazsın.Cocuk gelisimi lise mezunuyum. Calismiyorum ve 19 aylik bi kizim var. Anne baba yok. Destek olan kimse yok
daha onceki konularda okadar cok anlatildi ki ona. yurtta buyumus devlet hakki bile var ama yanasmiyor.Güzel bir bölümden mezun olmuşsun dışardan okumaya devam edebilir sonra da heryerden iş bulabilirsin .ben okul öncesi öğretmenlerinin işsiz kaldığını duymadım hiç .en az iki bin lira maaş alırsın ..giderek artar okuluna göre ..hatta rehabilitasyon merkezinde çalışırsan daha güzel paralar kazanabilirsin. Buda seni gecindirmeye yeter .o adama mecbur olmazsın.
Allah allaaahhh. .sağlıklı düşünemiyor o zaman ..yurtta büyüyen insanlar bir çok şeye kolay ulaşıyor iş anlamında . Keşke azıcık cesaret edebilse yaşı çok küçük. .daha onceki konularda okadar cok anlatildi ki ona. yurtta buyumus devlet hakki bile var ama yanasmiyor.
+1Şiddet var.
Aldatma var.
Baskı var.
Güven yok.
Ayrılmaya cesaretin de yok.
Söyle sana kafes alsın eşin.
Ev bana geniş geliyor bu baskı yetmiyor de madem.
Ya sen korku ne demek biliyor musun hakikaten. Mesela cocugum buyunce neden babam yok neden ayrisiniz diye sorarsa ya beni birakip babasina giderse. Cocuk 6 yasindan sonra babaya veriliyor ya elimden alinirsa cocugumu ya kacirir bana gostermezse. Ya cocuguma hem anne hem baba olamazsam onu iyi bi evlat olarak yetistirmeye psikolojim el vermezse bi dusun bakalim
Peki neden uygulamaya geçemiyorsunuz?
Aileniz destek olmuyor mu? İşinizmi yok?
Neden yani? Neden kendinize bu eziyeti yapıyorsunuz?
İnanın ben size çok üzüldüm ben sizi tanımam etmem ben size bukadar üzülürken siz neden kendinize üzülmüyorsunuz?
C
Care insanin kendisidir. Sen kendi kendini surekli caresizim diyerek eziyorsun, erkek de alasini yapar tabi.
Evde cocuk bakabilirsin mesela. Nete girme sansin var ilanlara da bakabilirsin.
Kendin icin yapmiyorsan cocugun icin yap. Inan su an caresiz olan sen degilsin cocugun..
Bir kadın neden kendini bukadar ezdirir,hic anlamıyorum
Sen değerli son unutma bunu o kim oluyor ailen bu eve gelmesin mis kendi yaylansın
önünüze gelmiş yemişsiniz dayak atmış susmuşsunuz aldatmış susmuşssunuz çocuk yapmışsınız adam sizi s.tir ile kovmuş susmuşsunuz böyle bir adamın himayesinde olmaya alışmışsınız o nedenle korkuyorsunuz yapamam sanıyorsunuz silkelenin kendinize gelin ya ayakta durcaksınız ya da burda daha çook konu açacaksınız...
Yapacağın is şimdilik esinin huyuna gitmek bir is bulmak calismak ve ikinci cocugu yapmamak.sonra adam baktin aynı sonuc bosanmak.
Adama sımsıkı sarıl bırakma , boyle adam bulamazsın bir daha
Oha. Cüşş. Şakamisin sen ya.
Nasihat aliyon ama faaliyete gecemiyormusun. Dertlesince agriyan yerlerinmi geciyor noluyor? Madem bisi yapmicaksin ozaman onun yolundan git sende ona dayak at.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?