NATUREL SİKLUSTA DONDURULMUS EMBİRYO TRANSFERI

Bizimki de 2-3 saat suruyo.. sen nerde dinlendin canim..oda da falan mi.??
Canim odada dinlendim. Sen de bir saat dur. Sonra çıkarsın. Rahat ol. Opuda bagirsaklara dokunuldugu icin kabizlik gibi şişkinlik oluyor. Transfer öyle degil. Idrara cok sıkışık olmamaya calis. Bir halt olmuyor. Sonrasi en azindan biraz daha fazla dayanırsın. Benim zaten kabizlik sorunum var. Opuda cok kötü oldum. Transfer rahattim

Canim allah senden razi olsun.. kafamdaki sorulara cevap oldun.. eger hayirlisiysa bende hamile kalirim insallah

Canim allah senden razi olsun.. kafamdaki sorulara cevap oldun.. eger hayirlisiysa bende hamile kalirim insallah
İnşallahhhhhhh canim sen de hamile kalırsın. Pozitiffff haberini buradan okumak cok güzel olacak. Allah senden de razı olsun

kizlar doğal siklusta ilacsiz,dondurulmus embrio ile 2 kez anne oldum ...
ilk bana da farkli gelmişti ama Allah a dayanip transferlerimi oldum sukurler olsun ki evlatlarimi nasip etti Mevlam.
darisi sizlerin basina inşallah.Rabbim yardimciniz olsun guc kuvvet versin bu yoldaki arkadaslarima.
dua ve selametle...

Amin canim ne guzel yazmissin insallah...

eylül- ekim 2017 gibi ben de bu şekilde dondurulmuşlarla deneyeceğim, öncesinde laparoskopi ve histeroskopi olmam gerekiyor.
benimle aynı durumda olan arkadaş var mı merak ettim. şimdiden heyecanlı ve gerginim.
doğal olması acaba avantaj mı yoksa dezavantaj mı hiç bilmiyorum.
bu arada şişli memorial'da tedavi gördüm.

Merhaba kizlar.. cok zaman oldu girmeyeli... bu zor surecte beni yalniz birakmayan arkadaslarima seslenmek istedim nasilsiniz? Neler yapiyosunuz..

Merhaba bende 42 yasindayim ngs ile saglikli embriyo transferim düsünülüyor daha önce bir kez daha yapilmisti tutmadi o yuzden korkuyorum annem meme ca o yuzden naturel düşünüyorlar hakkimizda hayirlisi su anda da histeroskopi yapiliyor ufak bir yapisikllik ve cizik atilacak

Merhaba konu güncel değil maalesef ama tam da bu konunun olayı içindeyim. Bu ay normal siklusta dondurumuş embriyo transferi için takibe başladık. bundan önceki embriyolarım pgt den sağlıksız olarak sonuçlandı. kalanlar için de transfer isteyince doktorum normal siklusta deneyelim dedi. Adetin 2. günü muayene oldum ve 11. günü kontrole çağrıldım. Her sonuca hazırım tutmazsa uzlmeyeceğim. tutarsa da sürprizim olacak.

Arkadaşlar sonuçlarını paylaşmamış ama hamile kalabilmişler sanırım hiç duymamıştım bu yolu ve ilaçsız olması çok hoşuma gitti. Başarı oranı nasıl acaba? İlaçlı kadar oluyor mu yaptıran bilenler yorumlasa da biz de öğrensek

Benim doktorum da bu yöntemi deneyelim dedi Benim de hiç-bir fikrim yok ilaca alışmışız buna şüpheyle bakıyorum

Benim doktorum da bu yöntemi deneyelim dedi Benim de hiç-bir fikrim yok ilaca alışmışız buna şüpheyle bakıyorum
Size hangi sebepten bu yolu önerdi? Daha önce yaptırdınız mı hiç?
Ben tüp bebeğe karşı tepkiliyim biraz, çok ağır ve yıpratıcı bir süreç gibi görünüyor çok büyüyor gözümde. Bundan dolayı bu yönteme karşı ısındım bünyeyi çok yormadan yapılıyor galiba. Bir de tutma oranı yüksekse oh değmeyin keyfimize

Bi sebebi yok galiba böyle deneyelim dedi. Haftaya kontrole çağırdı adetin 3.gunugordu oyle.

Benim doktorum naturelde tutma ihtimalinin yüksek düşük ihtimalinin daha düşük olduğunu söyledi

Ben varım Dondurulmuş naturel transferim gerçekleşti. Sadece yumurta takibi yapıldı 2 tane yumurtam oluşmuştu 10-18 gibi bişeydi ölçütleri. Hiçbir ilaç kullanmadan adetin 19. Günü transferim gerçekleşti. Transferden sonra vajinal fitil kullandım, onun dışında ilacım olmadı.
Dr artık naturelde tutunma şansı yüksek olduğu için klinik olarak artık naturel transfer yaptıklarını söylemişti.

Aa çok sevindim tebrik ederim. Neden böyle bir şey denedi peki

Aa çok sevindim tebrik ederim. Neden böyle bir şey denedi peki
2016 da kızımda kalan dondurulmuş embriyolarımız vardı. Onu denemeye karar verdik. Gittipimizde önceki drmuz ayrılmış ordan. Başka bir dr ilgilendi. merkez olarak, düzenli adet görenlerde dogal ilaçsız transfer gerçekleştirdiklerini söylediler. Ve başarı oranının çok yüksek olduğunu aktardılar. Benim pek içime sinmemişti, ilaçsız nasıl olur diye ama oldu yani..Hatta ben kesin tutmaz gözüyle bakıyordum. Yeni tedavi için sigortamızdan işlemler için evrak bile almıştım.
umarım sizlerinde sonuçları güzel olur.Bu arada ben yurtdışında yaşıyorum.Merkezimde yurt dışında.

Sanırım burda rahim kalınlığı ve rahim durumu önemli.insallah adınıza cok sevindim bizler icin de dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…