- 4 Şubat 2013
- 1.561
- 1.102
- 133
Canim odada dinlendim. Sen de bir saat dur. Sonra çıkarsın. Rahat ol. Opuda bagirsaklara dokunuldugu icin kabizlik gibi şişkinlik oluyor. Transfer öyle degil. Idrara cok sıkışık olmamaya calis. Bir halt olmuyor. Sonrasi en azindan biraz daha fazla dayanırsın. Benim zaten kabizlik sorunum var. Opuda cok kötü oldum. Transfer rahattimBizimki de 2-3 saat suruyo.. sen nerde dinlendin canim..oda da falan mi.??
Canim odada dinlendim. Sen de bir saat dur. Sonra çıkarsın. Rahat ol. Opuda bagirsaklara dokunuldugu icin kabizlik gibi şişkinlik oluyor. Transfer öyle degil. Idrara cok sıkışık olmamaya calis. Bir halt olmuyor. Sonrasi en azindan biraz daha fazla dayanırsın. Benim zaten kabizlik sorunum var. Opuda cok kötü oldum. Transfer rahattim
İnşallahhhhhhh canim sen de hamile kalırsın. Pozitiffff haberini buradan okumak cok güzel olacak. Allah senden de razı olsunCanim allah senden razi olsun.. kafamdaki sorulara cevap oldun.. eger hayirlisiysa bende hamile kalirim insallah
Amin canim ne guzel yazmissin insallah...kizlar doğal siklusta ilacsiz,dondurulmus embrio ile 2 kez anne oldum ...
ilk bana da farkli gelmişti ama Allah a dayanip transferlerimi oldum sukurler olsun ki evlatlarimi nasip etti Mevlam.
darisi sizlerin basina inşallah.Rabbim yardimciniz olsun guc kuvvet versin bu yoldaki arkadaslarima.
dua ve selametle...
Merhabalar size doğal siklus transfer mı uygulandı masıl sonuclandı acaba banada önerdılerben her ay yumurtlama döngüsü yok ki bende niye yapicsk bilmiyorum. hayırlısı bakalım. zamanla gorcez neler yaşayacağımızı.
Size hangi sebepten bu yolu önerdi? Daha önce yaptırdınız mı hiç?Benim doktorum da bu yöntemi deneyelim dedi Benim de hiç-bir fikrim yok ilaca alışmışız buna şüpheyle bakıyorum
Bi sebebi yok galiba böyle deneyelim dedi. Haftaya kontrole çağırdı adetin 3.gunugordu oyle.Size hangi sebepten bu yolu önerdi? Daha önce yaptırdınız mı hiç?
Ben tüp bebeğe karşı tepkiliyim biraz, çok ağır ve yıpratıcı bir süreç gibi görünüyor çok büyüyor gözümde. Bundan dolayı bu yönteme karşı ısındım bünyeyi çok yormadan yapılıyor galiba. Bir de tutma oranı yüksekse oh değmeyin keyfimize
Benim doktorum naturelde tutma ihtimalinin yüksek düşük ihtimalinin daha düşük olduğunu söylediArkadaşlar sonuçlarını paylaşmamış ama hamile kalabilmişler sanırımhiç duymamıştım bu yolu ve ilaçsız olması çok hoşuma gitti. Başarı oranı nasıl acaba? İlaçlı kadar oluyor mu yaptıran bilenler yorumlasa da biz de öğrensek
Aa çok sevindim tebrik ederim. Neden böyle bir şey denedi pekiBen varımDondurulmuş naturel transferim gerçekleşti. Sadece yumurta takibi yapıldı 2 tane yumurtam oluşmuştu 10-18 gibi bişeydi ölçütleri. Hiçbir ilaç kullanmadan adetin 19. Günü transferim gerçekleşti. Transferden sonra vajinal fitil kullandım, onun dışında ilacım olmadı.
Dr artık naturelde tutunma şansı yüksek olduğu için klinik olarak artık naturel transfer yaptıklarını söylemişti.
2016 da kızımda kalan dondurulmuş embriyolarımız vardı. Onu denemeye karar verdik. Gittipimizde önceki drmuz ayrılmış ordan. Başka bir dr ilgilendi. merkez olarak, düzenli adet görenlerde dogal ilaçsız transfer gerçekleştirdiklerini söylediler. Ve başarı oranının çok yüksek olduğunu aktardılar. Benim pek içime sinmemişti, ilaçsız nasıl olur diye ama oldu yani..Hatta ben kesin tutmaz gözüyle bakıyordum. Yeni tedavi için sigortamızdan işlemler için evrak bile almıştım.Aa çok sevindim tebrik ederim. Neden böyle bir şey denedi peki
Sanırım burda rahim kalınlığı ve rahim durumu önemli.insallah adınıza cok sevindim bizler icin de dua edin2016 da kızımda kalan dondurulmuş embriyolarımız vardı. Onu denemeye karar verdik. Gittipimizde önceki drmuz ayrılmış ordan. Başka bir dr ilgilendi. merkez olarak, düzenli adet görenlerde dogal ilaçsız transfer gerçekleştirdiklerini söylediler. Ve başarı oranının çok yüksek olduğunu aktardılar. Benim pek içime sinmemişti, ilaçsız nasıl olur diye ama oldu yani..Hatta ben kesin tutmaz gözüyle bakıyordum. Yeni tedavi için sigortamızdan işlemler için evrak bile almıştım.
umarım sizlerinde sonuçları güzel olur.Bu arada ben yurtdışında yaşıyorum.Merkezimde yurt dışında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?