hayatımda çok şükür sıkıntım yok. Ama enerjim düşüyor. Sosyal medyayı kapattım. Çok az insanla görüşmeyr basladım. İnsanların enerjimi düşürdüğünü farkettim. Sürekli çevremden duydugum laflar yüzünden enerjim düşüyorNazar aldığınızı nerden biliyosunuz.
Negatif enerjinin tek nedeni nazar değildir.
Herkes nazaenazar aliyorum diye sikayet ediyor da.. bana niye nazar değmiyor.
Belki başka bir sebepten kötü hissediyorsunuzdur.
Kıskançlık değil illa ki birde kendimi kimseden üstün görmüyorum. Öyle mükemmel diyecegim bir hayatımda yok zaten.hayatımda sürekli olumsuz şeyler yaşadığım dönemler oluyor ama kırk yıl da düşünsem nazara geldiğim aklıma gelmez.
ya bu nazar kıskançlıktan olmuyor mu hangi insan evladı beni kıskanır ben şahsen düşününce kendimi kıskanılacak bir şey olarak görmüyorum belki de ondan aklıma nazar gelmiyordur.
Nazar olduğuna nerden kanaat getirdiniz?Kıskançlık değil illa ki birde kendimi kimseden üstün görmüyorum. Öyle mükemmel diyecegim bir hayatımda yok zaten.
Annem yalnız değilmiş. Oda herşeyi nazara bağlar. Milletinde işi gücü yok size imreniyordu sizi kıskanıyordu.
Bu nasıl bir sendromdur yarabbi?
Ben kimseden kendimi üstün görmüyorum her şeyi nazarada baglamıyorum Ama enerjim çok düşüyor Anneme sık sık okuturum kendimi annemde der yıldızın düşük çabuk enerjin düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?