Nazara gelmek

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Arkadaslar nazara çok çabuk geliyorum. Her konuda üzerimde değişik bir enerji oluşuyor. Bunun için dua ediyorum. Ama bildiğiniz nazardan kurtulma yolu var mı? Sürekli nazar alıyorum. Buda enerjimi düşürüyor. Kötü bir enerji veriyor. Bu konuyla ilgili neler yapabilirim

Nazar aldığınızı nerden biliyosunuz.

Negatif enerjinin tek nedeni nazar değildir.

Herkes nazaenazar aliyorum diye sikayet ediyor da.. bana niye nazar değmiyor.

Belki başka bir sebepten kötü hissediyorsunuzdur.
hayatımda çok şükür sıkıntım yok. Ama enerjim düşüyor. Sosyal medyayı kapattım. Çok az insanla görüşmeyr basladım. İnsanların enerjimi düşürdüğünü farkettim. Sürekli çevremden duydugum laflar yüzünden enerjim düşüyor

hayatımda sürekli olumsuz şeyler yaşadığım dönemler oluyor ama kırk yıl da düşünsem nazara geldiğim aklıma gelmez.

ya bu nazar kıskançlıktan olmuyor mu hangi insan evladı beni kıskanır ben şahsen düşününce kendimi kıskanılacak bir şey olarak görmüyorum belki de ondan aklıma nazar gelmiyordur.

Kıskançlık değil illa ki birde kendimi kimseden üstün görmüyorum. Öyle mükemmel diyecegim bir hayatımda yok zaten.

Küçümsediğimden değil ama sürekli nazar alacak kadar nasıl bir güzellik ya da mükemmellikte olabilirsiniz ki..
O kadar modunuz düşüyorsa; sevmediğiniz ortamlara girmeyin sevmediğiniz insanlarla görüşmeyin..
Hep nazar alıyorum şeklinde düşündüğünüz için; kendi enerjinizi kendiniz de yok ediyor olabilirsiniz.

ya nazar demeyeyim de kötü enerji denen bişey var bence.

ben de aksine pozitif ve iyi düşünerek atlatıyorum böyle dönemleri. garip bi sorun yaşıyorsam benim iyiliğimi istediklerini bildiğim arkadaşlarımla konuşurum hem akıl da verirler. hem de bazen çözülmicek bi sorun bile kendiliğinden çözülüyor onların iyi enerjileriyle.

ama sürekli nazar var nazar var diye bi kafayla dolanmak iyi değil bence insan hasta olur yani.

Annem yalnız değilmiş. Oda herşeyi nazara bağlar. Milletinde işi gücü yok size imreniyordu sizi kıskanıyordu.

Bu nasıl bir sendromdur yarabbi?

hahahahaah--- benim ablamda.
gecende 10 seneliK ütüsü bozuldu (kazanli ütü ve bir kere kirecini almamis ama) ablam hemen bak gördünmü- ütüme nazar yaptilar diyor.
he ya herkesin kem gözü zaten cürük ütüde :)

Ben kimseden kendimi üstün görmüyorum her şeyi nazarada baglamıyorum Ama enerjim çok düşüyor Anneme sık sık okuturum kendimi annemde der yıldızın düşük çabuk enerjin düşüyor

Ben kimseden kendimi üstün görmüyorum her şeyi nazarada baglamıyorum Ama enerjim çok düşüyor Anneme sık sık okuturum kendimi annemde der yıldızın düşük çabuk enerjin düşüyor

Kendiniz okuyun. Eger inaniyorsaniz boynunuzda belirli dualari tasiyabilirsiniz-
yildizi düsük insanin yildizi yükselmez-

nazar kötü enerji her neyse kişinin yorumuna bağlı illa kendini rahatlatmak istiyorsan canım bol dua et sirkeli su ile yıkan evde üzerlik gezdir kendi kendini psikolojik rahatlatabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…