Nazara gelmek

bence bu eq ile alakalı bir şey. ben yeni tanıştığım insanların bile duygularını düşüncelerini mimiklerinden ses tonlarından vs çözebiliyorum. eğer beni sevmiyorsa bunu hissediyorum ve alınıyorum bile isteye kötülük yapmam çünkü iyi anlaşmaya da çalışırım herkesle. bu sefer o kişiden kaçmaya çalışıyorum. seviyorsa da hissediyorum aynı şekilde.

böyle olmak çok iyi değil bence başkalarını bu kadar önemsemek iyi değil. artık umursamamaya çalışıyorum kim ne düşünüyor beni seviyor mu sevmiyor mu pek umrumda değil.

Felak ve nas okuyabilirsin kendine.

Herkese herşeyinizi anlatmayın, sosyal medyada foto paylaşmayın.

ben en son ablami baya bozdum- insan insanin aynasidir. demekki sen milletin iyi olmasini kiskaniyorsun ve ayni sekilde onlarinda senin iyi olmani kiskandigina inaniyorsun- dedim. bulgur gibi ici kaynamayan insan zaten takmaz bu nazar olayina.

Kan tahlili yaptırdım Sonuçlarını pazartesi alıcam. Çok kilo verdim bir şey yiyemiyorum. Ameliyat oldum.

Bence enerji düşüklüğünüzün temeli bunlar.
Nazara bağlamayın derim.
Tabii siz yine eşeği sağlam kazığa bağlamak hesabı, kendiniz okuyun bildiğiniz duaları.
Duadan zarar gelmez.

Ancak sağlığınızı da kontrol altında tutun ki, istemediğiniz bir sorun ile karşılaşmayın.
Geçmiş olsun, umarım ben de kilo verebilirim :) Şu anda hedefim bu noktada, yaz gelmeden güzel kilo vermek.
Ameliyatınız için diyeceğim umarım çok ciddi bir ameliyat değildi? Tekrardan geçmiş olsun.

Lafım konu sahibinden dışarı.
Sürekli nazar değiyor bana diyen insanların gözü ağır olur (bkz kv :) ) İnsanların sürekli bakışlarını, tavırlarını irdeleyip negatif enerji yayar. Esnerim ayyy bana doğru esneme, kollarımı kaldırıp gerindiğim olur gayri ihtiyari ayyy bana doğru gerinme :))) gibi inançlarıyla görüşme süremizi düşürür sağolsun :)

Aslında kıskançlıktan olmuyor sadece. Ben nazara inanıyorum ya. Bazı insanların benim gibi yıldızı düşük oluyor.

Bir abla gömleğimi çok beğenmişti, aklımdan kötü hiçbir şey geçmedi beş dakika sonra gömleğim ağaca takılıp yırtıldı. Aynı gün aynı kişi pantolonumu beğendi, boya oldu. 9 sene önce bir ortamda gören herkes gayet normal her zaman ki gibi olmama rağmen bugün çok güzel görünüyorsun, yüz şeklin çok farklı deyip durdu. Biri de dişlerime çok güzel dedi. Aradan yarım saat geçmedi, merdivenlerden direk yere çene üstü yapıştım. Çenem yarıldı, çene eklem kemiklerim, şakaklarım ve elmacık kemiklerim kırıldı ve dişlerim paramparça oldu. Biri gözlerimi ve kirpiklerimi çok beğendi, rimel var sandı ertesi sabah göz nezlesi ile uyandım. Kirpiklerimin çoğu gözlerimi çapaktan kurtarırken yıkayayım derken döküldü. En son bu yaz kızımla evden çıkacağız, kızım ayakkabılarını giyiyor. Aklıma geldi, ya ben bu çocuğa hiç düzü tersi öğretmedim hep doğru giyiyor ayakkabılarını, dedim içimden. Çocuk ayağa bir kalktı ayakkabılar ters. O günden sonra uzun bir süre doğrusunu göstermeme rağmen ters giyindi. Nazar mıdır, kötü enerji midir, denk mi gelmiştir tabii %100 bilemeyiz ama ben nazara inanıyorum.

Nazar illa birinin sizi kıskanması ya da size cok özenmesi ile geçmez ki. Hatta sevenin sevdiğine daha çabuk geçermiş nazarı. Farzı misal kızıma hiç hasta olmuyor Masallah dediğim gunun gecesi solugu acilde aldık.Kızıma hamileyken instagrama iki kere foto attım birinde kanamam oldu diğerinde erken dogum riskim oldu.Bu degıl ki ben superım beni kıskandınız.İyi gozle bile bakılsa bazı insanlara etki ediyor

Üzerinde çok düşündüğünüz için kendi canınızı sıkıyorsunuz bence.Sosyal medyayı kapatmışsınız,insanlarla iletişimi azaltmışsınız doğal değil mi enerjinizin düşük olması şu anda ?

1 ayetel kürsi 3 felak 3 nas nazarı kökünden söker. Hatta değmesini engeller. Birazda inanç meselesi. Evden çıkarken çocuğunuzun evinizin kendinizin üzerinize okuyun hiçbişey olmaz.
Okuyorum ya sıkıntı yok elhamdülillah. Nazar bakış demek. Niye güzel bakamıyoruz artık. Niye her şeye kem göz bakar olduk, ona kızıyorum ben.

Bir psikoloğa görünün bence, zira yıldızım düşük, enerjim düşüyor, nazar değiyor diye bir gerçeklik yok. Muhtemelen dış etkenlere çok açık birisiniz ve çok çabuk etkileniyorsunuz psikolojik olarak.

şaka maka bu konudaki tüm yorumları okuyacağım zira bende çok çabuk nazara geliyorum bu sebeple bazen ölecek duruma geliyorum ..

Edit:vazgeçtim bu kadar alayvari mesajı bir arada görmek imkansız..hanımlar gizli beyler o mezarlarda yatanların ...neyse tmamlamayacağım

Cok guzelsindir veya sahip olduklarini cok gosteriyosundur asdfghjk

Herşeyıme (her özelliğime )nazar değiyor diyecek kadar nasıl bir mükemmeliğiniz var merak ettim.
Çağın hastalığı PREMSESSSS sendromu olmuşsunuz. İyileşince geçer

Yıldızı düşük ne demek

nazar kıskançlık kötü göz demek değil sadece.güzel bakanda değdirir. göz diye birşey nazar diye bir şey vardır.

bende nazara ve kötü enerjiye çok inaniyorum oglum var 2.5 yasinda gösterişli bir çocuk yani bana normal geliyor ama nereye gidersek gidelim muhakkak dikkat cekiyor ve eve gelince cocuk kendini yerlere atiyor okuyoruz hemen ama zor sakinleşiyor ne biliyim kötü bakan görmedim aksine hep severler ama çözemedim anam yildizi düşük bu bebenin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…