- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
Bazı insanların nadiren rastlanan(bunun altını özellikle çizmek istiyorum) bir özelliği vardır. Açık telepatik yeteneği. Biz buna empati yeteneğinin fazla yüksek olması da diyebiliriz. İslamda şöyle bir söz vardır; ''müslümanın ferasetinden korkun'' Yani karşındaki insanların kötü düşüncelerini, yaşayacağı kötü olayları sezebilirler. Tabi bu insanların nefsi mücadeleleri, dünyasal kaygıları, bedensel kaygıları daha az hatta çok azdır. Manevi dünyaları daha zengin, hassasiyetleri daha fazladır. Amerika'da bu tarz insanların devletin gizli işleri için çalıştırıldığını bir belgeselde görmüştüm. Sonuç olarak arkadaşlar nazar yani enerji etkileşimi bazı insanlarda yüksek olabilir. Bunu kaldırmakta zorlanıyor olabilir. Enerji dediğiniz şey bir şeye çok yoğunlaşırsanız ve güçlü sinyaller gönderirseniz canlı yada cansızı etki altına alabilirsiniz. Bilmiyorum hiç denediniz mi yanınızda yatan birine uzaktan, hiç dokunmadan uzun süre baktığınızda o kişi uyandırırsınız... Size şahsi önerim doğayla ve suyla daha iç içe yaşamanız olacaktır.
Felak ve nas okuyabilirsin kendine.Arkadaslar nazara çok çabuk geliyorum. Her konuda üzerimde değişik bir enerji oluşuyor. Bunun için dua ediyorum. Ama bildiğiniz nazardan kurtulma yolu var mı? Sürekli nazar alıyorum. Buda enerjimi düşürüyor. Kötü bir enerji veriyor. Bu konuyla ilgili neler yapabilirim
Hahahah ay nazara bende inanırım ama çok harika bir insan olduğumu düşünmediğimden herhalde bana da değdiğini hiç bilmem. İki yıl önce ailece kışın tatile gittik karda gezdik hava buz gibi eve geldi üşütmüş. Hava soğuk üşütmek gayet doğal yani. Neymiş arkadaşları sosyal medyada görmüş kıskanmış ondan hasta olmuş.Ben artık yorum bile yapmıyorum.
ay güldüm ya :)
Kan tahlili yaptırdım Sonuçlarını pazartesi alıcam. Çok kilo verdim bir şey yiyemiyorum. Ameliyat oldum.
kesin ban yerim- ama bu tip insalarin (ota köke nazar geldi diyenlerin) ben fesat olduguna inaniyorum- sonucta insan karsidakini hep kendi gibi görür.
ese, dosta, arkadasa, teyzeye, yedigin ictigin bir olan insana, kiskanc demek bence fesatligin dibi.
Aslında kıskançlıktan olmuyor sadece. Ben nazara inanıyorum ya. Bazı insanların benim gibi yıldızı düşük oluyor.hayatımda sürekli olumsuz şeyler yaşadığım dönemler oluyor ama kırk yıl da düşünsem nazara geldiğim aklıma gelmez.
ya bu nazar kıskançlıktan olmuyor mu hangi insan evladı beni kıskanır ben şahsen düşününce kendimi kıskanılacak bir şey olarak görmüyorum belki de ondan aklıma nazar gelmiyordur.
Okuyorum ya sıkıntı yok elhamdülillah. Nazar bakış demek. Niye güzel bakamıyoruz artık. Niye her şeye kem göz bakar olduk, ona kızıyorum ben.1 ayetel kürsi 3 felak 3 nas nazarı kökünden söker. Hatta değmesini engeller. Birazda inanç meselesi. Evden çıkarken çocuğunuzun evinizin kendinizin üzerinize okuyun hiçbişey olmaz.
şaka maka bu konudaki tüm yorumları okuyacağım zira bende çok çabuk nazara geliyorum bu sebeple bazen ölecek duruma geliyorum ..Arkadaslar nazara çok çabuk geliyorum. Her konuda üzerimde değişik bir enerji oluşuyor. Bunun için dua ediyorum. Ama bildiğiniz nazardan kurtulma yolu var mı? Sürekli nazar alıyorum. Buda enerjimi düşürüyor. Kötü bir enerji veriyor. Bu konuyla ilgili neler yapabilirim
Yıldızı düşük ne demekKonu sahibi ben şöyle güzelim böyle mükemmelim dememiş ki. Bazı insanların yıldızı gerçekten çok düşüktür, karşı taraf iyiniyetle bi şey söylese bile kötü yönde etkilenebilir.
Dua edebilirsiniz, yıldız düşükse onun için okunacak esma var, onu okuyabilirsiniz. Ama hepsinden önce kendinizi sürekli hasta, enerjisiz hissediyorsanız kan değerlerinize baktırmanızı tavsiye ederim. Vücudunuzda vitamin eksikliği olabilir. Onun dışında olumlu düşünmeye çalışın, hep nazara geliyorum diye değil de kendimi iyi hissediyorum diye düşünmeye çalışın.
bende nazara ve kötü enerjiye çok inaniyorum oglum var 2.5 yasinda gösterişli bir çocuk yani bana normal geliyor ama nereye gidersek gidelim muhakkak dikkat cekiyor ve eve gelince cocuk kendini yerlere atiyor okuyoruz hemen ama zor sakinleşiyor ne biliyim kötü bakan görmedim aksine hep severler ama çözemedim anam yildizi düşük bu bebenin diyorşaka maka bu konudaki tüm yorumları okuyacağım zira bende çok çabuk nazara geliyorum bu sebeple bazen ölecek duruma geliyorum ..
Edit:vazgeçtim bu kadar alayvari mesajı bir arada görmek imkansız..hanımlar gizli beyler o mezarlarda yatanların ...neyse tmamlamayacağım
Kötü, negatif enerjilere diğer insanlara göre daha açık olmak demek.Yıldızı düşük ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?