Nazara gelmek

Kimse de dememiş nazar boncuğu tak diye.

Yorumlardan anladım ki yıldızım yüksek çok şükür.

Hemen herşeyi nazara bağlamak çok mantıklı değil açıkcası. Ama enerjiniz düşüyorsa önce kan değerlerinize baktırın. Bir sorun çıkmıyorsa mental olarak rahatlamaya çalışın spor yürüyüş gibi farklı aktiviteler ile. Dini açıdan da rahatlamak için nazar ayetleri var açık yazmayacağım araştırıp rahatlıkla bulabilirsiniz onları dinleyerek yada okuyarak enerjinizi toparlayabilirsiniz. Tabi bu ayetler gerçekten nazar değen kişilere etki eder sizin nazar gibi bi sorununuz yoksa(ki bence yok) etki etmez.

Nazar mı bilmem bir arkadaşım var annem hep bu seni kıskanıyor der ama pek oralı olmam beraber büyüdük sonuçta. Gel görelim ben geçen sene düşük yaptıktan bir kaç ay sonra bu kız bana açık açık senin hamile olduğunu öğrenince benimde fikrim değişti bende bebek istiyorum dedi normalde 2-3 yıl istemiyordu dört ay kadar tedavi için uğraştı eşini ikna etti ve en sonunda bu aydan itibaren denemeye başlayacakmış ben üstüne 1 kimyasal 1 dış gebelik yaşadım ama öncesinde de kayıplarım vardı ona yormadım fakat böyle söylemesi beni rahatsız etti sonuçta benimkisi evlat acısıydı 7 haftalık olacak bebeğim gelişmedi ve patoloji yapılmıştı. Ben bu kızdan uzak mı durayım şimdi

Nazara inanmam. İnanmadığım için de bana değmez. Her şeye nazar deseydim buraya bin tane yaşanmışlık ben de yazardım, ondan kolay ne var... Ama nazara mazara inanmam neyse ki.

Her ne kadar pozitif bilimle açıklanamasa da nazar dini açıdan kabul görmüş bir durum
Bazı insanlar göze daha çok gelir bu demek değil ki onun çok üstün özellikleri var bence hassas yapıda olmalarıyla ilgili
Elbetteki herşeyi nazara bağlamak anlamsız ama konu sahibinin ben bu sorununu mantıksız da bulmadım

Nazara inanırım, aynı zamanda negatif ve pozitif enerjiyede .. Bazı insanlar enerjimi sömürüyor ,bazılarının yanında ağzım ağrıyor gülmekten.. Sizinki biraz takıntı gibi geldi bunu çok fazla dert edip kendi enerjinizi dibe çekiyorsunuz.

Ben burda çok üstünüm güzelim zenginim diye tabir kullanmadım. Sadece çok nazara geldiğimi vurguladım. Takıntı haline getirdiğim bir durum değil. Enerjim düşüyor. Buna nasıl engel olurum diye konu açmıştım Sürekli her şeyi nazara bagladığım yok. Önceden bende nazara inanmazdım. Sonradan bu durumu farkettim. Burda yazılan bazı yorumlar gerçekten çok kırıcı. Mune konumu kapatırmısın

aslinda yildiz dusuklugu, yildiz haritanizdaki venus gezegeninin zararli bir burcta olmasi demekmis. uzun zaman once astrolojiyle ilgili bir kitap da okumustum. astrolojiye gore venusunuz boga burcundaysa gucludur, basak olsaydi dusuk olacakti mesela. tabii acilar ve evler meselesine hic girmeden genel olarak gecerli bu soylediklerim. dusuk venus icin bazi astrologlar esma hazirliyorlar. bunlarin kisisel olmasi gerekiyormus herkesin haritasi farkli oldugu icin. degerli taslarin da ise yaradigini soyleyenler var. bu da ayni esma gibi kisiye ozel.

bu meseleler dipsiz kuyu. sosyal medyayi kapatmaniz iyi olmus, vaktiniz size kalir. bence bosverin bunlari, sokaktaki hayvanlari besleyin, imkaniniz varsa deniz kenarina, ormana gidin, varsa tanidiginiz birisinin cocuguyla birkac saat zaman gecirin. enerji alaniniz temizlenecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

bence pskolojik sorunlarınız var ve nazara adı altına itiveriyorsunuz

Çok samimi olmadığım veya kötü niyetini bildiğim bir insanla bir şey paylaştığım zaman o iş ters giderse bunu o kişinin kötü niyetine/nazar değdirmesine yoruyorum. Ha her zaman yapmıyorum tabiki ama bazı insanlara da güvenmiyorum öyle olunca ister istemez "işim hayırsızmış ki rast gitmemiş" desem bile olmasını çok istediğim bir şeyi bir başkasıyla asla paylaşmıyorum mesela şahsen. Bu anlamda sizin de söylediğiniz şey çok mantıksız değil, biriyle güzel bir şeyinizi paylaştığınız zaman birden bire kalp kırıcı bir söz söylemesi de bu örneklerden biri yani. Bu çok üstün özellikleri olmaktan vs gelen bir şey değil. Ben hak veriyorum size bu anlamda. Çevrenizdekileri iyi ayıklayın derim, herkese her şeyinizi söylemeyin mesela. Gerçekten çok etkisi var, daha huzur dolu bir hayat geçirirsiniz.

Bnm venüsüm koçta ne oluyor.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…