Nazara inanırım, aynı zamanda negatif ve pozitif enerjiyede .. Bazı insanlar enerjimi sömürüyor ,bazılarının yanında ağzım ağrıyor gülmekten.. Sizinki biraz takıntı gibi geldi bunu çok fazla dert edip kendi enerjinizi dibe çekiyorsunuz.Arkadaslar nazara çok çabuk geliyorum. Her konuda üzerimde değişik bir enerji oluşuyor. Bunun için dua ediyorum. Ama bildiğiniz nazardan kurtulma yolu var mı? Sürekli nazar alıyorum. Buda enerjimi düşürüyor. Kötü bir enerji veriyor. Bu konuyla ilgili neler yapabilirim
aslinda yildiz dusuklugu, yildiz haritanizdaki venus gezegeninin zararli bir burcta olmasi demekmis. uzun zaman once astrolojiyle ilgili bir kitap da okumustum. astrolojiye gore venusunuz boga burcundaysa gucludur, basak olsaydi dusuk olacakti mesela. tabii acilar ve evler meselesine hic girmeden genel olarak gecerli bu soylediklerim. dusuk venus icin bazi astrologlar esma hazirliyorlar. bunlarin kisisel olmasi gerekiyormus herkesin haritasi farkli oldugu icin. degerli taslarin da ise yaradigini soyleyenler var. bu da ayni esma gibi kisiye ozel.
bu meseleler dipsiz kuyu. sosyal medyayi kapatmaniz iyi olmus, vaktiniz size kalir. bence bosverin bunlari, sokaktaki hayvanlari besleyin, imkaniniz varsa deniz kenarina, ormana gidin, varsa tanidiginiz birisinin cocuguyla birkac saat zaman gecirin. enerji alaniniz temizlenecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.
Kan tahlili yaptırdım Sonuçlarını pazartesi alıcam. Çok kilo verdim bir şey yiyemiyorum. Ameliyat oldum.
zararli durumda oluyor. guzel ozelliklerini gosteremiyor gibi kisaca aciklayabiliriz. internette bir suru bilgi var. venus kocta yazip bakabilirsiniz.Bnm venüsüm koçta ne oluyor.?
______________________Ben burda çok üstünüm güzelim zenginim diye tabir kullanmadım. Sadece çok nazara geldiğimi vurguladım. Takıntı haline getirdiğim bir durum değil. Enerjim düşüyor. Buna nasıl engel olurum diye konu açmıştım Sürekli her şeyi nazara bagladığım yok. Önceden bende nazara inanmazdım. Sonradan bu durumu farkettim. Burda yazılan bazı yorumlar gerçekten çok kırıcı.Mune konumu kapatırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?