Nazara gelmek

Bence sadece nazar olamaz eğer bu kadar rahatsız olduğunuz bir enerji düşüklüğü varsa.
Zaten bununla ilgili bir çok dua var, araştırıp okuyabileceğiniz veya kendinizi okutabileceğiniz.

Fakat ben de bir çok kişinin dediği gibi tavsiye vereceğim, bir kendinize baktırın, kan değerlerinize, vitamin değerlerinize.
Genelde düşük vitaminlerden de insanın enerjisi düşebiliyor, D vitamini, B12 vitaminleri gibi...
Demir eksikliği de aynı şekilde enerjinizi düşürür.

Kan tahlili yaptırdım Sonuçlarını pazartesi alıcam. Çok kilo verdim bir şey yiyemiyorum. Ameliyat oldum.

Konu sahibi ben şöyle güzelim böyle mükemmelim dememiş ki. Bazı insanların yıldızı gerçekten çok düşüktür, karşı taraf iyiniyetle bi şey söylese bile kötü yönde etkilenebilir.

Dua edebilirsiniz, yıldız düşükse onun için okunacak esma var, onu okuyabilirsiniz. Ama hepsinden önce kendinizi sürekli hasta, enerjisiz hissediyorsanız kan değerlerinize baktırmanızı tavsiye ederim. Vücudunuzda vitamin eksikliği olabilir. Onun dışında olumlu düşünmeye çalışın, hep nazara geliyorum diye değil de kendimi iyi hissediyorum diye düşünmeye çalışın.

Geçenlerde misafir geldi kendi sakarlığımdan çayı ben döktüm. Misafir gittikten sonra görüyor musun nasıl göz değdi Allahtan çaydan çıktı nazar yoksa evde huzursuzluk çıkacaktı diyor. Halbuki benim sakarlığımdan oldu.

En güzel yorum buydu. Teşekkürler

Bazı insanların nadiren rastlanan(bunun altını özellikle çizmek istiyorum) bir özelliği vardır. Açık telepatik yeteneği. Biz buna empati yeteneğinin fazla yüksek olması da diyebiliriz. İslamda şöyle bir söz vardır; ''müslümanın ferasetinden korkun'' Yani karşındaki insanların kötü düşüncelerini, yaşayacağı kötü olayları sezebilirler. Tabi bu insanların nefsi mücadeleleri, dünyasal kaygıları, bedensel kaygıları daha az hatta çok azdır. Manevi dünyaları daha zengin, hassasiyetleri daha fazladır. Amerika'da bu tarz insanların devletin gizli işleri için çalıştırıldığını bir belgeselde görmüştüm. Sonuç olarak arkadaşlar nazar yani enerji etkileşimi bazı insanlarda yüksek olabilir. Bunu kaldırmakta zorlanıyor olabilir. Enerji dediğiniz şey bir şeye çok yoğunlaşırsanız ve güçlü sinyaller gönderirseniz canlı yada cansızı etki altına alabilirsiniz. Bilmiyorum hiç denediniz mi yanınızda yatan birine uzaktan, hiç dokunmadan uzun süre baktığınızda o kişi uyandırırsınız... Size şahsi önerim doğayla ve suyla daha iç içe yaşamanız olacaktır.

Nazara inanırım ama ölçülü.
Kötü hissettiğim anlar olur ama hemen nazardan demem :)

Mesela eskiden bir iş arkadaşım vardı. Kendini çok beğenir çok överdi. Ama gerçekten vasattı. Öyle dikkat çekici bir yanı yoktu. Tansiyonu düşse nazar derdi :))

Ben oğluma fatiha, ayetel kürsi, nas, felak dualarını yedişer defa okurum..
Bir dua daha vardı ama paylaşamıyorum konu kapanır diye..

Cevabı kendiniz vermişsiniz işte bunun nazarla ne alakası var. Çevrenizden duyduğunuz laflar yüzünden enerjiniz düşüyormuş.

Nazar değiyor diye sosyal medya hesabınızı kapatıp çok az insanla görüşmeye başlıyorsunuz. İnsanların enerjinizi düşürdüğü için çevrenize karşı olumsuz koşullanıyorsunuz. Annenize sürekli kendinizi okutuyorsunuz.

Böyle yaşamak zor olmuyor mu? Farkında mısınız bilmiyorum ama bir adım öteniz paranoya. Bence öncelikle bu düşüncelerden sıyrılın.

hahahaha- ayni ablam- evde sacini boyar, boya iyi olmaz hemen nazara geldim der. yahu ucuz boya sürdün- sebebi ucuz boya :)

bende inaniyorum Nazara ama ota köke nazar degmez.
Inandigim halde bana daha nazar degmedi- belkide ben cakmadim :)
belkide etrafda kem gözlü olan benimdir :) Milleti catir catir catlatiyorumdur. bilemedim.

Kan tahlili yaptırdım Sonuçlarını pazartesi alıcam. Çok kilo verdim bir şey yiyemiyorum. Ameliyat oldum.
Ee cok kilo vermis ameliyat olmussun
Bunye farkli degerlere alismaya calisiyor
Haliyle eneejin dusuk olacak

Nazarla alakasi yok yani.
Kilo vermenle var
Gecmia olsun
Yine de felak nas ayetel kursi oku aklina geldikca

Ay ,ben de böyleyim!Etraf nazara geliyorsun diyor.Benim de aklıma yatmaya başladı.

Nazara fazla inanıp herşeye ona yorarsanız kendi kafanızda tabiki nazarı cekiyor olursunuz
Herşey beyinde bitiyor yoksa nazara kalsa ünlülerin bilim adamlarının bicogu su anda catlamıs olurdu

benim kuzenim de böyle yüzünde 2-3 sivilce çıkar hemen cildine nazar değmiştir ondan olmuştur. halsiz hisseder nazar der insan böyle tiplerin yanında durmaya korkuyor.

Nazara inanırım ama herseye de nazar degmezki bide herkesin nazari değmez pis nefesli insanların değer onları hayatinizdan çıkarın bence ama sanmıyorum herseye nazar degecegini bence bunu kafaya çok takiyorsaniz ondandir

Nazar olsa duramazsınız .Piremses sendromudur o bence ...
Komşunun tavuğu kaz karısı kız görünürmüş. Bu aralar kimse elindekiyle yetinmiyor gözü hep başkalarında olan şeylerde. Şu an hastanedeyim, kızım bronşit olmak üzere, bir başka bebeğin refakatcisinin gözü bebegimde kaldı . Sürekli bakıp kendi bebeğiyle karşılaştırıyor. Sinir oldum yaa

Hahahah ay nazara bende inanırım ama çok harika bir insan olduğumu düşünmediğimden herhalde bana da değdiğini hiç bilmem. İki yıl önce ailece kışın tatile gittik karda gezdik hava buz gibi eve geldi üşütmüş. Hava soğuk üşütmek gayet doğal yani. Neymiş arkadaşları sosyal medyada görmüş kıskanmış ondan hasta olmuş. Ben artık yorum bile yapmıyorum.

1 ayetel kürsi 3 felak 3 nas nazarı kökünden söker. Hatta değmesini engeller. Birazda inanç meselesi. Evden çıkarken çocuğunuzun evinizin kendinizin üzerinize okuyun hiçbişey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…