Nazara gelmek

Ayetel Kürsi okuyun

Arkadaşlar konu sahibinin niye bu kadar üzerine gidildi?
Konu sahibinin ben çok güzelim çok param var Allah kahretsin o yüzden duramıyorum gibi bir şey yazmamış
Ne narsistliğini ne etrafı suçlamasını bırakmamışsınız
İnanmıyor olabilirsiniz ama adeta linç etmişsiniz kadını
Quantum enerjisi kitaplarında size kötü enerji yayan insanlardan uzak durun yazsa inanırız ama bu durum inanılmaz olur

Benimde bulunduğum ortamda birileri birbirine nazar okusun çok fena oluyorum.ustume bişey cokuyor

Yaaaa ben o Eminönü trafiğinde önümdeki birine “oo tek seferde daracık yere girdi bravo “dedim adam çat diye yerdeki künke geçirdi arabayı
Paten kayan çocuklara bakarken falan eşim dalga geçiyor şimdi düşer diye
Vallahi asla kimseye kötü gözle bakmıyorum ama kendimden korkuyorum bazen

Evet nazar diye birşey var, bana birisi iltifat etse gözümün altında aynı yer her defasında 2 saat sonra şişmeye başlıyor sadece bunu deneyimledim kendimde

Kayınvalideme göre geçirdiği tırnak rahatsızlığı,(muhteşem örgü ördüğü için)
Yoğurdunun iyi tutmaması,(geçmişteki kalıp gibiymiş)
Domatesin biberin yetişmemesi,(milyon kere hep aynı yere aynı fidanı dikme dediğim halde)
Eşimin sesinin değişmesi ,(ergenlikte çok beğeniliyormuş şiir okutturuyorlarmış falan)
Envai türlü hastalığın hepsi,
Bebeğin aniden anlamsızca huysuzlanması(burda haklı olabilir)
Gençliğinde kaybettiği bebeğinin dahi sorumlusu nazardır.
Yeni evliydik , eşim anne göbeğin mi çıkmış senin dedi şakayla, “dur nazar ediceksin diyor
Anneme falan tembihliyorum,allah aşkına sakın bişeyini beğenme , iltifat falan etme..Ayağı takılsa senden bilir.İyi bir ilişkileri olduğu halde inanın uyarıyorum.Böyle insanlarla hayat çok zor ..

şimdi bende öyleyim dermişim kk kaçarsın artık onların durumu zordur tatlım ya yaşanırmı öyle allah korusun
kan çekermiş diyelim işin içinden yavaaaaaaşca sıvışalım bence

Ya enerji olabilir tamam da,yaşanılan her şeyi nazara bağlamak doğru mu sizce ? Hayatta şans diye de bir şey var.Zaman zaman işleriniz yolunda gitmez,sürekli insanları suçlamanın hayattan kendini soyutlamanın akla mantığa yatan bir tarafı yok.Ancak kendisini üzer böyle,3 ay sonra da ''etrafımda kimse yok'' diye üzülmeye başlar.

Ya şimdi nazara inanan insanları aklı yerinde değil diye itham etmek de çok acımasızca. Sizinle aynı şekilde düşünmeyen insanları bu şekilde yargılamak ne kadar doğru sizce?
nazar inanın insanlardan bahsetmiyor ..herşeyi saplandı haline çevirenlerden bahsetiyor konuda arkadaş.her olur olmadık şeyl
adam duymadı demi ..kız zorlasak kendimizi uçar mıyız..bizde bu güc varken...kk yasak adını yazmıyorum..birine gitmiştim fiiii tarihinde....kadın bana SENDE BÜYÜK GÜÇ var ama kullanmasını bilmiyorsun demişti :)

Ben de her şeyi nazara bağlayan sürekli çok güzelim çok zenginim herkesin paramda gözü var diye ortada dolaşan insanları sevmem
Ama insanın yüzde yüz yolunda giden işlerinin insanların kıskanması ile bozulduğunu biliyorum

Şöyle söyleyeyim;nazara inanırım daha doğrusu negatif enerjiye inanırım.Dikkat edin çok istediginiz bir seyi sürekli düsündügünüzde o enerji negatife döner ve siz kendinize zarar verirsiniz ya da cok istediginiz bir seyi ne kadar cok kisiyle paylasırsanız iyi veya kötü niyetli olmaksızın enerjileri toplarsınız ve istediğiniz şey olmaz.Bunun gibi onlarca örnek verebilirim,yaşadım da.Nazar illa kem gözlü kisilerden değmez,anneden cocuga da değebilir cunku hasta olmamasını cok istedikce o enerjiyi çeker cocuk hasta olur ya da cocugunun istedigi bir seyi istedikce enerji negatifleşir.Her olumsuzluk da nazar değildir elbette,siz nazar değdiğine inandığınız için enerjiyi o sekilde yonlendirir,o kadar cok nazar değeceğine inanırsınız ki yine isler sarpa sarar.Böylece döngüye girmis olur.Tavsiyem düsüncenizi olumluya cevirmek,istemediginiz kisilerle istemediginiz seyleri paylasmamak ve görüsmemek.Ama hayat boyu onlardan kaçarak olmaz zira gün gelir paylasmak istediginizde etrafınızda kimse kalmaz

Haklısınız gerçekten öyle. Size göre normal olabiliyor. Ama karşıdakinin belki en büyük istediği bu. Öyle bir istekle gönlünden geçiriyor ki karşıdakinin muhakkak bir etkileme durumu oluyor. Yani kendimizde de örneği yok mu? Yoldan biri geçerken mesela elbisesini çok beğenirsiniz hemen akabinde ya çamurlu su sicrar, ya düşer hiçbir şey olmasa bile bir sendeler şöyle. O sebepten ben özellikle bebeklere ve çocuklara ya da çok beğendiğim birşeye gözümü ayırmadan bakmamaya çalışırım.
Tabii nazar var diyerek herşeyi nazara bağlamak da sıkıntı.
Çocuğu grip oluyor nazar diyor mesela. Üç dört gün önce girdiği kalabalık ortamdan virüs bulaşıyor halbuki. Yok o ortamda nazar değdi diyor. Nazar olunca cidden hesapta olmayan farklı durumlar ortaya çıkabiliyor ancak her başımıza geleni de nazara bağlarsak olmaz. Sürekli yaşamam ama geçenlerde bir olay yaşadık ve ben sebebini çok iyi biliyorum. Şok olduk duruma.
Neyse yani sonuçta Felak, nas sürelerini okuyup Allah'a sığınmak lazım. Birşeyi çok kafaya takarsaniz o da imtihaniniz olabilir. Onunla sinanirsiniz devamlı.

Nazar aldığınıza dair fikre nasıl kapıldınız? Nazar almak ne demek sizin için? Bilimsel olarak nazar, negatif enerji vs gerçek midir? Buna dair bir makale falan varsa okumak isterim.Pozitif bilimlerden herhangi biri destekliyor mu bu negatif enerji olayını?
Algıda seçicilik diye bir şey vardır yalnız.Sürekli buna odaklı yaşarsanız, olumsuz duygular hissetme ihtimaliniz de artacaktır.

İşte kimin sizde neyi beğendiğini ne gözle baktığını bilemiyorsunuz. Siz diyorsunuz ki benim neyim var kendi halimde bir insanım ama aslında öyle değil. Bazı insanlar biraz fesat, onda var bende neden yokçu. Bazen sözlerinden gözlerinden belli oluyor. Kendini gizleyemiyor bile. O yüzden dediğiniz gibi Allah’a sığınmak lazım.

Ben nazara inaniyorum ve her gece yatmadan sekine duasini ya da ayetel kursiyi dinliyorum . Bazen de evde bakara suresini aciyorum. Ve o huysuzlugum ,sanki bisey olmus da kizmisim gibi sinirli hallerim geciyor. Ozellikle face e foto koyunca mutlaka bisi oluyor. Bu kadar tesaduf yani. O yuzden 1 senedir face e bisi koymuyorum. Instagramimda da hic kimse ekli degil. Kendi kendime takiliyorun.

Nazar,enerji bunlar tabi vardır da sırf nazar değiyor diye sosyal medyayı kapatmak, insanlardan kendini soyutlamak bunlar normal gelmedi mesela bana. Halbuki yeni ameliyat olmuş, kilo vermiş, düzgün beslenemiyormuş, insanların laflarından çabuk etkilenip üzülüyormuş vs. vs. bunları gözardı edip bana nazar değiyor enerjim bu yüzden düşüyor denmemeli bu noktada bence.

Eger bir insan karsina geçip ayyy senin neguzel suyun buyun var benim yok gibo cümleler kuruyorsa o nazar ya da bilimsel adi kotu enerji oluyor iste. Ve bu gercekten de nazara sebep oluyor..

Eskiden cevremde boyle tipler yoktu univdeydim arkadas ortami vs yoktu

Ne zaman evlendim iste etrafimda boyleler olmaya basladi. Bulundugum ortam buna müsait. Hep imrenilen aman ben boyle dertliyim senin gene bu yok iyisin rahatsinlar...

Dunya guzeli olmak zengin olmak degil 2 si de yok mesela bende :)) ama iste insanlar ac gozlu kendi hayati guzelken hep baskasina imrenme var.

Nazara ,negatif düşünceye,kötü enerjiye inanırım hatta güldür güldür deki Şevket in bir karakteri var "keşke benim olsa"diye gözünü kısıp baktığı herşey darmaduman :)) hah işte aynı öyle bı tanıdığım vardı valla AA bardağın ne güzelmiş deyip elimde bardağın Catladigi da oldu ,minik bir bebeğe yüze bak maşallah biblo dedikten sonra çocuğun kapaklanio yüzünün yara bere içinde olduğu da ...tesadüftür ama neye güzel dese puff :))
Ama mesela bir süredir aşırı halsizdim,okuduğum şeyi 5dk sonra unutuyorum,koyduğum şeyleri bulamıyodum ve sürekli uykum vardı .Ben psikolojik olarak yıprandığı m için olduğunu düşündüm karşı komşu teyzeye sorsan tek başıma çocuk büyütüyomusum millet hep helal olsun diyormuş nazar olmuşum Dr a gittim ciddi anlamda B12 yerlerde demir depolarim boş :))
4 gündür iğne ölüyorum gerçekten çok fark var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…