- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Ayetel Kürsi okuyunArkadaslar nazara çok çabuk geliyorum. Her konuda üzerimde değişik bir enerji oluşuyor. Bunun için dua ediyorum. Ama bildiğiniz nazardan kurtulma yolu var mı? Sürekli nazar alıyorum. Buda enerjimi düşürüyor. Kötü bir enerji veriyor. Bu konuyla ilgili neler yapabilirim
Benimde bulunduğum ortamda birileri birbirine nazar okusun çok fena oluyorum.ustume bişey cokuyorArkadaslar nazara çok çabuk geliyorum. Her konuda üzerimde değişik bir enerji oluşuyor. Bunun için dua ediyorum. Ama bildiğiniz nazardan kurtulma yolu var mı? Sürekli nazar alıyorum. Buda enerjimi düşürüyor. Kötü bir enerji veriyor. Bu konuyla ilgili neler yapabilirim
Yaaaa
sanıyorum bendeki durum bu
bunu bilinçli olarak denemedim..ama çok kez birine dikkatli baktığımda....özellikle topuklu giyinmiş biri..ya da bisiklete binen birilerine...hep düşmüş ve topukları kırılmıştır
aklı başında biri yaşadığı olumsuzlukları nazara mal etmez
girip olur nazar değdi der
çiçeği kırılır yada solar nazar olur
bardak kırıldı nazar çıktı
yaşa bağlı gözü az görür
ben böylemiydim nazar değdi der
nazar mı böyleleri için var
böyleleri için nazar mı var
hadi bir paradoksun içine davet ediyorum seni
şimdi bende öyleyim dermişimaklı başında biri yaşadığı olumsuzlukları nazara mal etmez
girip olur nazar değdi der
çiçeği kırılır yada solar nazar olur
bardak kırıldı nazar çıktı
yaşa bağlı gözü az görür
ben böylemiydim nazar değdi der
nazar mı böyleleri için var
böyleleri için nazar mı var
hadi bir paradoksun içine davet ediyorum seni
Arkadaşlar konu sahibinin niye bu kadar üzerine gidildi?
Konu sahibinin ben çok güzelim çok param var Allah kahretsin o yüzden duramıyorum gibi bir şey yazmamış
Ne narsistliğini ne etrafı suçlamasını bırakmamışsınız
İnanmıyor olabilirsiniz ama adeta linç etmişsiniz kadını
Quantum enerjisi kitaplarında size kötü enerji yayan insanlardan uzak durun yazsa inanırız ama bu durum inanılmaz olur
nazar inanın insanlardan bahsetmiyor ..herşeyi saplandı haline çevirenlerden bahsetiyor konuda arkadaş.her olur olmadık şeylYa şimdi nazara inanan insanları aklı yerinde değil diye itham etmek de çok acımasızca. Sizinle aynı şekilde düşünmeyen insanları bu şekilde yargılamak ne kadar doğru sizce?
Yaaaaben o Eminönü trafiğinde önümdeki birine “oo tek seferde daracık yere girdi bravo “dedim adam çat diye yerdeki künke geçirdi arabayı
Paten kayan çocuklara bakarken falan eşim dalga geçiyor şimdi düşer diye
Vallahi asla kimseye kötü gözle bakmıyorum ama kendimden korkuyorum bazen
Ben de her şeyi nazara bağlayan sürekli çok güzelim çok zenginim herkesin paramda gözü var diye ortada dolaşan insanları sevmemYa enerji olabilir tamam da,yaşanılan her şeyi nazara bağlamak doğru mu sizce ? Hayatta şans diye de bir şey var.Zaman zaman işleriniz yolunda gitmez,sürekli insanları suçlamanın hayattan kendini soyutlamanın akla mantığa yatan bir tarafı yok.Ancak kendisini üzer böyle,3 ay sonra da ''etrafımda kimse yok'' diye üzülmeye başlar.
Haklısınız gerçekten öyle. Size göre normal olabiliyor. Ama karşıdakinin belki en büyük istediği bu. Öyle bir istekle gönlünden geçiriyor ki karşıdakinin muhakkak bir etkileme durumu oluyor. Yani kendimizde de örneği yok mu? Yoldan biri geçerken mesela elbisesini çok beğenirsiniz hemen akabinde ya çamurlu su sicrar, ya düşer hiçbir şey olmasa bile bir sendeler şöyle. O sebepten ben özellikle bebeklere ve çocuklara ya da çok beğendiğim birşeye gözümü ayırmadan bakmamaya çalışırım.Ya her şeyi nazara bağlamak doğru değil tabi ama öyle demeyin. Bazen insanlar sahip olduğunuz nasıl anlatayım ama çok da önemsemediğiniz öyle şeylere farklı gözlerle bakıyorlar ki şaşırıyorsunuz.
Emin misin olmadığına?
İşte kimin sizde neyi beğendiğini ne gözle baktığını bilemiyorsunuz. Siz diyorsunuz ki benim neyim var kendi halimde bir insanım ama aslında öyle değil. Bazı insanlar biraz fesat, onda var bende neden yokçu. Bazen sözlerinden gözlerinden belli oluyor. Kendini gizleyemiyor bile. O yüzden dediğiniz gibi Allah’a sığınmak lazım.Haklısınız gerçekten öyle. Size göre normal olabiliyor. Ama karşıdakinin belki en büyük istediği bu. Öyle bir istekle gönlünden geçiriyor ki karşıdakinin muhakkak bir etkileme durumu oluyor. Yani kendimizde de örneği yok mu? Yoldan biri geçerken mesela elbisesini çok beğenirsiniz hemen akabinde ya çamurlu su sicrar, ya düşer hiçbir şey olmasa bile bir sendeler şöyle. O sebepten ben özellikle bebeklere ve çocuklara ya da çok beğendiğim birşeye gözümü ayırmadan bakmamaya çalışırım.
Tabii nazar var diyerek herşeyi nazara bağlamak da sıkıntı.
Çocuğu grip oluyor nazar diyor mesela. Üç dört gün önce girdiği kalabalık ortamdan virüs bulaşıyor halbuki. Yok o ortamda nazar değdi diyor. Nazar olunca cidden hesapta olmayan farklı durumlar ortaya çıkabiliyor ancak her başımıza geleni de nazara bağlarsak olmaz. Sürekli yaşamam ama geçenlerde bir olay yaşadık ve ben sebebini çok iyi biliyorum. Şok olduk duruma.
Neyse yani sonuçta Felak, nas sürelerini okuyup Allah'a sığınmak lazım. Birşeyi çok kafaya takarsaniz o da imtihaniniz olabilir. Onunla sinanirsiniz devamlı.
Nazar,enerji bunlar tabi vardır da sırf nazar değiyor diye sosyal medyayı kapatmak, insanlardan kendini soyutlamak bunlar normal gelmedi mesela bana. Halbuki yeni ameliyat olmuş, kilo vermiş, düzgün beslenemiyormuş, insanların laflarından çabuk etkilenip üzülüyormuş vs. vs. bunları gözardı edip bana nazar değiyor enerjim bu yüzden düşüyor denmemeli bu noktada bence.Arkadaşlar konu sahibinin niye bu kadar üzerine gidildi?
Konu sahibinin ben çok güzelim çok param var Allah kahretsin o yüzden duramıyorum gibi bir şey yazmamış
Ne narsistliğini ne etrafı suçlamasını bırakmamışsınız
İnanmıyor olabilirsiniz ama adeta linç etmişsiniz kadını
Quantum enerjisi kitaplarında size kötü enerji yayan insanlardan uzak durun yazsa inanırız ama bu durum inanılmaz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?