nazar sadece kem gözden olmaz ki zaten bir evlada mesela en çok nazar annesinden babasından geçer..bu çok farklı bir durum..bana nazar değiyor diyen adama narsist muamalesi yapmak zaten bilinçsiz bir güruhun işi.bende nazara ve kötü enerjiye çok inaniyorum oglum var 2.5 yasinda gösterişli bir çocuk yani bana normal geliyor ama nereye gidersek gidelim muhakkak dikkat cekiyor ve eve gelince cocuk kendini yerlere atiyor okuyoruz hemen ama zor sakinleşiyor ne biliyim kötü bakan görmedim aksine hep severler ama çözemedim anam yildizi düşük bu bebenin diyor
öyle tabi ki valla ben cok siradan bi kadinim bana hic nazar falan degmez amma gel gör ki benim huysuz ve yabani oglum ki cidden zorlu bir bebe sağolsun kök sokturuyor bananazar sadece kem gözden olmaz ki zaten bir evlada mesela en çok nazar annesinden babasından geçer..bu çok farklı bir durum..bana nazar değiyor diyen adama narsist muamalesi yapmak zaten bilinçsiz bir güruhun işi.
Ya her şeyi nazara bağlamak doğru değil tabi ama öyle demeyin. Bazen insanlar sahip olduğunuz nasıl anlatayım ama çok da önemsemediğiniz öyle şeylere farklı gözlerle bakıyorlar ki şaşırıyorsunuz.Herkesin size nazar değdirecek kadar nasıl üstün özelliğiniz var?
Emin misin olmadığına?nazar diye bişey yok ki
o ney gı :) bende aynı sorun vardaNazar olsa duramazsınız .Piremses sendromudur o bence ...
Bazı insanların nadiren rastlanan(bunun altını özellikle çizmek istiyorum) bir özelliği vardır. Açık telepatik yeteneği. Biz buna empati yeteneğinin fazla yüksek olması da diyebiliriz. İslamda şöyle bir söz vardır; ''müslümanın ferasetinden korkun'' Yani karşındaki insanların kötü düşüncelerini, yaşayacağı kötü olayları sezebilirler. Tabi bu insanların nefsi mücadeleleri, dünyasal kaygıları, bedensel kaygıları daha az hatta çok azdır. Manevi dünyaları daha zengin, hassasiyetleri daha fazladır. Amerika'da bu tarz insanların devletin gizli işleri için çalıştırıldığını bir belgeselde görmüştüm. Sonuç olarak arkadaşlar nazar yani enerji etkileşimi bazı insanlarda yüksek olabilir. Bunu kaldırmakta zorlanıyor olabilir. Enerji dediğiniz şey bir şeye çok yoğunlaşırsanız ve güçlü sinyaller gönderirseniz canlı yada cansızı etki altına alabilirsiniz. Bilmiyorum hiç denediniz mi yanınızda yatan birine uzaktan, hiç dokunmadan uzun süre baktığınızda o kişi uyandırırsınız... Size şahsi önerim doğayla ve suyla daha iç içe yaşamanız olacaktır.
sanıyorum bendeki durum buSonuç olarak arkadaşlar nazar yani enerji etkileşimi bazı insanlarda yüksek olabilir. Bunu kaldırmakta zorlanıyor olabilir.
bunu bilinçli olarak denemedim..ama çok kez birine dikkatli baktığımda....özellikle topuklu giyinmiş biri..ya da bisiklete binen birilerine...hep düşmüş ve topukları kırılmıştırEnerji dediğiniz şey bir şeye çok yoğunlaşırsanız ve güçlü sinyaller gönderirseniz canlı yada cansızı etki altına alabilirsiniz.
nazar olmasaydı..felak ve nas suresi inmezdi...nazar .karşındaki insanın kötü enerjisi bilimsel ad olarak..öyle anlar ve zamanlar oluyorki..insan kendine bile kötü enerji verip...karamsar düşünceler ile nazarı değebiliyor..annenin ,babanın bile kendi çocuğuna yapabiliyor bunu...sevgiler :)Bir psikoloğa görünün bence, zira yıldızım düşük, enerjim düşüyor, nazar değiyor diye bir gerçeklik yok. Muhtemelen dış etkenlere çok açık birisiniz ve çok çabuk etkileniyorsunuz psikolojik olarak.
hımmmmmmm..konuyu açarmasın.basmadı benim kafa :)aklı başında kimseye ben nazar değdiğini duymadım
ince ironi içerir anlayana
aklı başında biri yaşadığı olumsuzlukları nazara mal etmezhımmmmmmm..konuyu açarmasın.basmadı benim kafa :)
Ya şimdi nazara inanan insanları aklı yerinde değil diye itham etmek de çok acımasızca. Sizinle aynı şekilde düşünmeyen insanları bu şekilde yargılamak ne kadar doğru sizce?aklı başında biri yaşadığı olumsuzlukları nazara mal etmez
girip olur nazar değdi der
çiçeği kırılır yada solar nazar olur
bardak kırıldı nazar çıktı
yaşa bağlı gözü az görür
ben böylemiydim nazar değdi der
nazar mı böyleleri için var
böyleleri için nazar mı var
hadi bir paradoksun içine davet ediyorum seni
aklı başında biri yaşadığı olumsuzlukları nazara mal etmez
girip olur nazar değdi der
çiçeği kırılır yada solar nazar olur
bardak kırıldı nazar çıktı
yaşa bağlı gözü az görür
ben böylemiydim nazar değdi der
nazar mı böyleleri için var
böyleleri için nazar mı var
hadi bir paradoksun içine davet ediyorum seni
Benim yeni aldığı kazanlı ütüyü kapı çalınca başka odaya kaçıran bir tanıdığım var , hani cahil bir insan da değil ama bana çok komik geldi bu davranışı,nedir bu ütülerdeki keramethahahahaah--- benim ablamda.
gecende 10 seneliK ütüsü bozuldu (kazanli ütü ve bir kere kirecini almamis ama) ablam hemen bak gördünmü- ütüme nazar yaptilar diyor.
he ya herkesin kem gözü zaten cürük ütüde :)
şimdi bu davranışı gelde akıl mantık ile açıklaBenim yeni aldığı kazanlı ütüyü kapı çalınca başka odaya kaçıran bir tanıdığım var , hani cahil bir insan da değil ama bana çok komik geldi bu davranışı,nedir bu ütülerdeki keramet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?