Nazara gelmek

nazar sadece kem gözden olmaz ki zaten bir evlada mesela en çok nazar annesinden babasından geçer..bu çok farklı bir durum..bana nazar değiyor diyen adama narsist muamalesi yapmak zaten bilinçsiz bir güruhun işi.

nazar sadece kem gözden olmaz ki zaten bir evlada mesela en çok nazar annesinden babasından geçer..bu çok farklı bir durum..bana nazar değiyor diyen adama narsist muamalesi yapmak zaten bilinçsiz bir güruhun işi.
öyle tabi ki valla ben cok siradan bi kadinim bana hic nazar falan degmez amma gel gör ki benim huysuz ve yabani oglum ki cidden zorlu bir bebe sağolsun kök sokturuyor bana ama kim gorse muhakkak bu cocukta farkli bir enerji var diyor sebebini çözemedim henuz nazar dedigin gibi en cok ana babadan değiyor ama enerji olayi var cidden bende bizim yabani oglandan sonra inandim

Enerji taşları varya böyle kötü enerji emen falan hiç kullanmadım ama belki faydası vardır çok rahatsız ettyse bi araştırın derim.

Sonuç olarak arkadaşlar nazar yani enerji etkileşimi bazı insanlarda yüksek olabilir. Bunu kaldırmakta zorlanıyor olabilir.
sanıyorum bendeki durum bu
Enerji dediğiniz şey bir şeye çok yoğunlaşırsanız ve güçlü sinyaller gönderirseniz canlı yada cansızı etki altına alabilirsiniz.
bunu bilinçli olarak denemedim..ama çok kez birine dikkatli baktığımda....özellikle topuklu giyinmiş biri..ya da bisiklete binen birilerine...hep düşmüş ve topukları kırılmıştır

nazar olmasaydı..felak ve nas suresi inmezdi...nazar .karşındaki insanın kötü enerjisi bilimsel ad olarak..öyle anlar ve zamanlar oluyorki..insan kendine bile kötü enerji verip...karamsar düşünceler ile nazarı değebiliyor..annenin ,babanın bile kendi çocuğuna yapabiliyor bunu...sevgiler :)

hımmmmmmm..konuyu açarmasın.basmadı benim kafa :)
aklı başında biri yaşadığı olumsuzlukları nazara mal etmez
girip olur nazar değdi der
çiçeği kırılır yada solar nazar olur
bardak kırıldı nazar çıktı
yaşa bağlı gözü az görür
ben böylemiydim nazar değdi der
nazar mı böyleleri için var
böyleleri için nazar mı var
hadi bir paradoksun içine davet ediyorum seni

Nazar var bunun için felak nas sureleri okumak tavsiye edilir hep.Acizane tavsiyem dini konular bölümünde konu açmamız

Ya şimdi nazara inanan insanları aklı yerinde değil diye itham etmek de çok acımasızca. Sizinle aynı şekilde düşünmeyen insanları bu şekilde yargılamak ne kadar doğru sizce?

Basa gelen her olumsuzluk nazar degildir ama bazi olumsuzluklar nazardan dolayi olabilir kisinin hayat gorusuyle alakalidir ama nazari dogru anlatmak istedim.

Konu sahibi kendi hayat gorusume gore nazara inanirim ve haktir.
Ama dua ederseniz korur.

Bazi iyi seyleri gostermeyin ve anlatmayin zit elektirik almayin..

Nazara inanırım ama her sey de nazara bağlanmamalı,bağlanmaz yani mantıklı değil.Kurşun döktürmek diye bir olay var atalarımızdan miras bize.Birde onu deneyin, inancliysaniz felak ve nas gibi sureler var onlari okuyun.Yani kisacasi kendinizi rahatlatacak bir inanc gelistirin bu konuda,enerjinizi yukseltin birseyler yapin bence.

Ya bu nazar dediğimiz aslında enerji işte. Annelerin nazarı çok değer denilir mesela çok sevdiğinden.
Ben inanmıyorum diyemiyorum ama eşyalar, renk uyumsuzluğu, rutine binen herşey benim enerjimi emiyor. Her 2 hafta da bir evde ufak tefek değisiklik yapmazsam sürekli uyku hali, stress ve depresif oluyorum:) annem gibi arada bi evden torba torba çöp eşya çıkartırım ferahlarım:)
Eşyalarla oynayın, renklerle falan iyi gelmeyen pek yoktur bence.

Benim yeni aldığı kazanlı ütüyü kapı çalınca başka odaya kaçıran bir tanıdığım var , hani cahil bir insan da değil ama bana çok komik geldi bu davranışı,nedir bu ütülerdeki keramet

ispatı olmayan inancın doğruluğu tartışılmaz
ya inanırsın yada inanmazsızsın iki olasılık var yaniii
inananın düştüğü durumlar bana çok ilginç ve saçma geliyor bazen
düz ve sade düşünebiliyorum
belkide bende sorun var

şimdi bu davranışı gelde akıl mantık ile açıkla
açıklanamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…