NedenKonu kapanır.
Resimdeki kuzenimHakkaten ama, adam için saçınızı süpürge ederseniz, çıtayı çok yükseltirsiniz.
Alışır, sizden hep aynı beklentiler içinde olur. Eee siz de bir insan evladısınız, böyle sürekli birini pohpohlamaya, el üstünde tutmaya can mı dayanır?
Sevin de, bu kadar sen benim herşeyimsin mesajı vermeyin.
P.S: Ben resimdekini siz ve çocuğunuz sanıyordum
Ama napıyım inanın ki çok aşıgımÇok şımartmışsın. Senin daha çook çekeceğin daha var.
Nazar falan değil, biraz senden kaynaklı gibi duruyor. Her şeyi alttan alıp, saçını süpürge etmeye çalışırsan sonuç bu olur maalesef.
aa çok benziyor yaa, dedim ne hoş, çok genç bir anneResimdeki kuzenim
Yasak diye biliyorum, ama şimdi bi düşündüm de sanırım din ve büyü konuları yasaktı. Nazar dahil mi emin olamadım
Teşekkür ederim ben de bi an önce çocuk istiyorum zaten.aa çok benziyor yaa, dedim ne hoş, çok genç bir anne
Bu kötü enerji olarak da yorumlanabilir ki yerine göre. Bilimsel olarak da kötü enerji insanları etkiledigi kanıtlanmış zatenYasak diye biliyorum, ama şimdi bi düşündüm de sanırım din ve büyü konuları yasaktı. Nazar dahil mi emin olamadım
. Sorun su ki her istedigi sey istedigi an olsun istiyo. Istedigi olmayinca trip atiyo, huzurumu bozuyosun diyo. Cok asigim kiyamiyorum sacimi supurge ediyorum tabiri caizse agzindan ne ciksa yerine getirmeye calisiyorum ama yine de olmuyo illa ki bi seyler cikiyor onu memnun etmeyecek.
Ama napıyım inanın ki çok aşıgım
Hayırlısı inşallah. Ne kadar da güzelmişsin maşallahTeşekkür ederim ben de bi an önce çocuk istiyorum zaten.Hayırlısı olsun tabi de
nazar falan değmemiş. siz fazla şımartmışsınız. ağzından çıkacak lafa bakıyorsunuz. ne derse yapıyorsunuz. askeri olmuşsunuz bir nevi. nişanlısı değil .Merhaba kizlar. Moralim cok bozuk iki gundur benim canim nisanlimla anlasmazlik yasiyoruz. Sorun su ki her istedigi sey istedigi an olsun istiyo. Istedigi olmayinca trip atiyo, huzurumu bozuyosun diyo. Cok asigim kiyamiyorum sacimi supurge ediyorum tabiri caizse agzindan ne ciksa yerine getirmeye calisiyorum ama yine de olmuyo illa ki bi seyler cikiyor onu memnun etmeyecek. Acaba nazar mi degdi askimiza diye dusunuyorum. Cok goz onunde olan kiskanilan bi ciftiz. Herkes cok uyumlusunuz, hic ayrilmayin der. Ama iki gundur olan bu huzursuzluk icimi kemiriyor. Ne yapacagimi bilmiyorum kizlar yardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?