Nazara mi geldik

Aysenaz93

Omrum, canim, sinan'im❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
2.575
3.585
63
32
Merhaba kizlar. Moralim cok bozuk iki gundur benim canim nisanlimla anlasmazlik yasiyoruz. Sorun su ki her istedigi sey istedigi an olsun istiyo. Istedigi olmayinca trip atiyo, huzurumu bozuyosun diyo. Cok asigim kiyamiyorum sacimi supurge ediyorum tabiri caizse agzindan ne ciksa yerine getirmeye calisiyorum ama yine de olmuyo illa ki bi seyler cikiyor onu memnun etmeyecek. Acaba nazar mi degdi askimiza diye dusunuyorum. Cok goz onunde olan kiskanilan bi ciftiz. Herkes cok uyumlusunuz, hic ayrilmayin der. Ama iki gundur olan bu huzursuzluk icimi kemiriyor. Ne yapacagimi bilmiyorum kizlar yardim

Hakkaten ama, adam için saçınızı süpürge ederseniz, çıtayı çok yükseltirsiniz.

Alışır, sizden hep aynı beklentiler içinde olur. Eee siz de bir insan evladısınız, böyle sürekli birini pohpohlamaya, el üstünde tutmaya can mı dayanır?

Sevin de, bu kadar sen benim herşeyimsin mesajı vermeyin.

P.S: Ben resimdekini siz ve çocuğunuz sanıyordum

İstediği olmayınca trip atan, huzurunu kaçırdığını iddia eden adamla nişanlısın.

Kesin nazar ya başka nolabilir ki?

Adam yeteri olgunluğa erişememiş olacak değil ya kesin nazardır. Millet kem gözden çatlıyor zaten ohooo neler var.

Okuyun geçer.

Resimdeki kuzenim

Çok şımartmışsın. Senin daha çook çekeceğin daha var.

Nazar falan değil, biraz senden kaynaklı gibi duruyor. Her şeyi alttan alıp, saçını süpürge etmeye çalışırsan sonuç bu olur maalesef.

Ama napıyım inanın ki çok aşıgım

Yasak diye biliyorum, ama şimdi bi düşündüm de sanırım din ve büyü konuları yasaktı. Nazar dahil mi emin olamadım
Bu kötü enerji olarak da yorumlanabilir ki yerine göre. Bilimsel olarak da kötü enerji insanları etkiledigi kanıtlanmış zaten

Kendisi için saçını süpürge eden karısını çayı istediği gibi demlemedi diye o kaynar suyla haşlayan adamlar var bu memlekette ve sevgiliyken çoğu birer aşk böceği bunların.

Öfke kontrolü yaşayan, tezcanlı, annesinin paşalar gibi büyütmesi yüzünden ilgiden şımararak karısını ezen erkek profili diyorlar buna.

Nazar diyerek analarının yaptığı gibi oğlanların kabahatlerine toplumca makul sebepler icat etmeyin, koyun tavrınızı, kendine çeki düzen versin.

Ama napıyım inanın ki çok aşıgım

Bosver cok asik olma, sevgi saygi daha onemli. Evlilik denilen olayda ask bitiyor ve bu iki kavram temelleri olusturuyor. Sen hep yapip yapip karsindaki habire hor gorurse, anca kendin yipranacaksin. Sonra buraya gelip biktim vs gibi konular acarsin hizli baslayip cabuk yorulursun. Burdaki hanimlara kulak as bak hepsi birer profesor :)

Teşekkür ederim ben de bi an önce çocuk istiyorum zaten. Hayırlısı olsun tabi de
Hayırlısı inşallah. Ne kadar da güzelmişsin maşallah anlamıyorum niye bu erkeklerin totosunu kaldırıyorsunuz valla.
Sanki etrafı senin gibi hatunlarla mı dolu? Sen kendi değerini bilmezsen o hiç bilmez, etrafında dört dönme. Ne kadar emek, o kadar ekmek. Gördüğün kadar sevgi ve saygıyı iade etmelisin.

nazar falan değmemiş. siz fazla şımartmışsınız. ağzından çıkacak lafa bakıyorsunuz. ne derse yapıyorsunuz. askeri olmuşsunuz bir nevi. nişanlısı değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…