Nazarı değen birine..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahaha yok artık yaaa. Taşı catlatir derler ya o da altını çatlatmiş ahaha

Mükemmelliğini azalt bencede böyle yapmak en iyisi.

Kendide der nazarim değer diye ben niye zan altında bırakiyim. Niye Ali Veli değil de o kişi? Demek ki bişey var yani. Ama doğru herşeyi çok iyi biliyorsunuz ya o kişiyi de eminim bende daha iyi tanıyorsunuzdur.

Kendide der nazarim değer diye ben niye zan altında bırakiyim. Niye Ali Veli değil de o kişi? Demek ki bişey var yani. Ama doğru herşeyi çok iyi biliyorsunuz ya o kişiyi de eminim bende daha iyi tanıyorsunuzdur.

Ben sizin için ya da o kişi yapmamıştım aslında yorumumu. Genel bir yorumdu, farklı bir pencereden bakabilme açısı kazandırmaya çalıştım sadece.

Neyse ne diyeyim ki...

duani oku birseycik olmaz

Ben sizin için ya da o kişi yapmamıştım aslında yorumumu. Genel bir yorumdu, farklı bir pencereden bakabilme açısı kazandırmaya çalıştım sadece.

Neyse ne diyeyim ki...
Konuyu ben açtığıma göre yorumu da bana yaptığınızı sanmam normal değil mi? Pardon siz halka nazarla ilgili vaaz vericektiniz ama ben engel oldum sanırım.

Nereden anladınız nazarı değen kişinin o olduğunu hani bunun bi yöntemi varsa uygulayalım Benim çevremdeki nazarı değen kim öğrenmek isterim.. :)

Peki nazar duasından sonra işler yolunda gitti mi..

Nazarı değen biri mi? Ciddi misiniz?

Nereden anladınız nazarı değen kişinin o olduğunu hani bunun bi yöntemi varsa uygulayalım Benim çevremdeki nazarı değen kim öğrenmek isterim.. :)
Örnek verirsek aynı arkadaş grubunun içindeydik mesela küpemi beğenir küpe kaybolur üstündeki güzel der bişey dökülür vs. Güler geçerdik o da gülerdi nazarim değdi galiba oha diye ama diğer kızlar yaptığında olmuyor. Biraz dikkat meselesi

Bir kaç küçük tesadüf yani

Nazar degeceni düşünüyorsunuz soylemiyorsunuz peki Allaha hiç itimatiniz yok mu ? Dua edin ve söyleyin ...Fatiha okunan yere sihir büyü nazar tesir etmez diye bir yazı okumustum eskiden mesela aratirabilirsiniz daha doğru sonuca ulaşırsınız eminim.siz dua edip Allah'a güvenin sonuçta herşeyi yaratan o.

Yok bilimsel olarak teoriler ve laboratuvar çalışmaları da yaptım tezim bitmek üzere. Tabiki tesadüf ne bekliyordunuz
Gülüyorsunuz... Arkadaşınız, elbisen güzel dediğinde, ya da demediğinde elbisenize birşey dökülme ya da dökülmeme durumunu test edip; nazarı değdi diyen birisinden bilimsel bir çalışma beklemek hakkım değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…