Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Kızlar hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız.
Eşimle beraberdik sonuca bakarken.Odada başka bir abi daha var.
Sevindik ama belli edemedik şaşkınlıktan.

Sonra ben eşime dedim ki hadi sen çık ben arkadaşlara yazacağım.
Şaşırdı garibim.Garibine gidiyor böyle yazışmamız.
Dün de scorpiye sevinirken bakıyordu şaşkın şaşkın.

Sonra aşağıya çağırdı beni,ben arkadaşlarla konuşuyorum diye gitmedim.
Çok sağolun bana böyle hissettirdiğiniz için.

canım bizde sana teşekkür ederiz bu güzel anını bizimle paylaştığın için inş.doğum haberinice alıcaz

Amin bitanem çok sağol.İnşallah devamı da gelecek.
Fatma sabah test yapmıştı ama inşallah kanda baktırır.
Test hiç güvenli olmadı benimkinde.

inş. fatmadan da güzel haberler alacağız evet rochak ın dediği gibi değerin bayağı yüksek ikiz falan olabilir ama ailede de yok diyorsun.batın ne kadar geçmişti ki senin

şimdi bi fatma kaldı eğer ondada bişi warsa bu silkeletme işi mubareklik makamını ulaşacak
feryalnur sen hiç silkeletmedin mi
öle yapıp kalmayan war mı merak edıyorum

Kızlar sabah kan vermeye gitmiştim,sonuç yeni çıktı.Ben internetten baktım.
1450 yazıyor.
Canlarım ne olur birşeyler yazın.Çok heyecanlıyım yazamıyorum.

Aman Allahimmmmmm.
Tebrikler tatlimmm.valla biliyodum yaaa mart kedimiz cok okuca biziimm.
Ay telden yaziyorum halay da cekemiyorum.ama borcum olsunnnn.
Fatma bak sen de kanda baktir tatlim.tetlere guven yokkk
Kabilardam kacgun gecti reglin.degerin bayagi yuksek ikiz mi acepp

canım tebrik ediyorum gözünüz aydın rabbim tamamına erdirsin inş

şimdi bi fatma kaldı eğer ondada bişi warsa bu silkeletme işi mubareklik makamını ulaşacak
feryalnur sen hiç silkeletmedin mi
öle yapıp kalmayan war mı merak edıyorum

canım yok hiç silkeletmedim bi kaç kez bacağımı ben havaya kaldırmıştım okadar :)

Yok o sayılmaz bacağı hep kaldırdık bişi olmadı baksana bi çırptır kendini sende ne zaman yumoş

Oy canım çok sağol iyiki burdasın.Kimse de yok heyecandan öleceğim.
Tam bir muciize yaşıyorum şu anda çünkü bu ay çok çalışma yapmamıştık.

çok sevindim canım hayırlı olsun....

heyyyyyyyyy kabilardaaa oğlana kardes gelıoo
senın bat karısıktı ya o yzuden böyle cok cıkmış gunlerdır boş yere beklemişsinnn (
yadaaa ıkız annesi olacaksınnnnnn (

hani belirsiz diyordun ya bu değerle çok net görünmesi gerekirdi ,testte bir bozukluk yoksa ikiz bile olabilirsin

bencede cumartesi yapıp silik cıktıysa ikiz annesi olabilirsin.benim slik çıkmıstı kanda 35 çıktıydı.

Canlarım perşembe günü 350,95 olan değerim bugün 1500 olmuş çok şüküürrr

gözün aydın canım doktora gittin mi.gittiysen ne dedi...

canım.. scorpimm tebrik ederim.. Allahım analı babalı büyütsün,hayırla sağlıkla ömürlü gelsin bebişiniz.. bu kez hersey güzel olcak inanıyorum

feryalnurrr cok sıkı çalışşşş sakın ha kawga etmeee bnm kocam bu konuda on numara kawga bile etmiş olsak o gelır bu gun onemlı değil miydi derdi ((
bak sakın ilişkiden sonra kalkma ben hep yatsı kılıp sonra şey ederdım kı öle uyuyayım ((
bence oda önemli
tabı bırde Rabbım murad edecek okuldakı arkadasım korunuyordu bu ay ılk defa denedı tuttu nasip iştee ...
neharımmm gözün aydınnn o değerlerr daha cokk cıkacak sonrada geri inecekkk bizim gibi oldugunda (

ya fatmada war bence boş yere üzülmesin dedım ya arkadas ilk denemede kaldı dıe 3 gun gectı ıkıncı cızgının golgesı bıle yoktu
ama 7.ci gun oldu ole yaptı anca cıktı düşünün herkeste bir olmuo bu test olayı

canım ben kendımden hiç umutlu değilim.. yumurtlarımın 2 si kiste dönüşmüş.. benden hiçbişe olmaz gibi gelio.. günde 1 kez kullanırım klomeni 1 yumurta 2 kez kullanırım 4 yumurta çatlatma iğnesi wermez,kiste dönüşür.. çok umutsuz,üzgünüm.. birde myom um war benım suan için 2.5 cm sorun değil dr lara göre ama 5 cm üzerine cıkınca alırız diolar.. tabii %15 rahmımı tamamen kaybetme rıskım war.. 5cm ulasana kadar 1,5 senem war 2 ay erken 2 ay gec.. kıbırsta tüp mü yaptırsam diorum 3 tane filan.. sürekli ağlıorum.. sizinde bu güzel olumlu havanızı bozmamak için bi süre topiğe bişe yazmamayı düşünüyorum.. dualarım hep sizinle..

Rimelim ağlama kuzummm sen gel buraya. Canımın içi hiç belli olmaz. Rabbim yazdıysa olur. Bak ben de umudum kestiğim anda oldu. Kendimi başka şeylere verdim,kitap okudum vs. Dualarım hep seninle canım benim

Kabilarda çooooooooooooooookk sevindim valla ben iyi sürümüşüm ayağımı arkamdan scorpiyi ve seni çektim hadi bakalım mart bitmeden 3-4 kişi daha çekebilsem süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…