gözün aydın canım masalalh allah tammaına erdirsin inşkızımda dans ediyo sizin için
kızlarrrrrrrrrrrrrr tayın sonucları acıklandııııııııııııııııııı
biz gidiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nereye miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
SAMSUNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
canlarım listemizden gelmeyen arkadaşları sileyim diyorum ne dersiniz artık çok bekledik
evet bence de kuzum sürekli bakıyorum.kimse gelmiyo zaten.
bu arada seaside de mavi patik
hadi yaaa düzenliyorum o zaman o da yok ortalarda gelse de konuşsak reannı çok merak ediyorum yaaa yok ortalarda ben yine liste yapıp sizin onayınıza sunuyorum öyleyseeee
reanı ben de özledimmm
dün firarla konuştum malesef gelmiş kırmızıları
Ablamın da herkese selamı var,kısa bir süre sonra aramızda olcak
evet canım kız geliyor evimizin nesesi olucak inş sendende güzel haberler beklioruz gözümüz sende çok giremiorum eskisi gibi pek takip edemiorum ama bu sizi asla unuttumu göstermez inş canım sen ve diğer arkadaşlarımında melekleri tez zamnda özlemin dediği gibi bebiş in tthe göbüş olurkız mı geliyorrrrrrrrr
bat kaç mayıs canım ona göre ekleyeyim listeye seni deAsbilove Sat 15 Nisan))
inşallah canım inşallahhhhhhhh dualarını bekliyorumevet canım kız geliyor evimizin nesesi olucak inş sendende güzel haberler beklioruz gözümüz sende çok giremiorum eskisi gibi pek takip edemiorum ama bu sizi asla unuttumu göstermez inş canım sen ve diğer arkadaşlarımında melekleri tez zamnda özlemin dediği gibi bebiş in tthe göbüş olur
sunbal hamiş listemizde yok onu da ekleee
asbeee kendine de mavi patik yaaaaaaaazzzzz
sunbal hamiş listemizde yok onu da ekleee
asbeee kendine de mavi patik yaaaaaaaazzzzz
ben bi pembe bi mavi istiommmmm malum 3tane yumoş büyümüşşşş arkadan gelen 2tane de var ama onlar küçükkkkk bu bal-çörek otu-tarçın çok işe yarıo yaaaaaa
evet yaaa benide ekleyin 12 ay da geldi meleğim çok nazlı teyzeleri çok mavi patik de ne oluyo merak ettim
inşallaaaaaaaaaaaaahhhama mavi patik kesin haaaa
kuzum kızları olanların karşısına pembe patik, erkek olanlara mavi patik yazıyo asbemm.ilk sayfadaki listeye bak
amin canım benim aminnnnnnnn ama maalesef meleğin için çokkk gideceksin daha Dr.a ama bu sefer gözün hiçbişey görmeyecek bebeğinden başka
Allah razı olsun canıım artık dua edersin bize de malum hamişlerin duası kabul olurmuş
gözün aydın canım masalalh allah tammaına erdirsin inşkızımda dans ediyo sizin için
zerbasssssss hemen takvim yaaaaaaaappp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?