Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

kızlarrrrrrrrrrrrrr tayın sonucları acıklandııııııııııııııııııı
biz gidiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nereye miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
SAMSUNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

canım arkadaşımmmmmmmmmmm öyle mutlu oldumki anlatamammmmmmmm çok şükür gözünüz aydınnnnnnnnnnn

evet bence de kuzum sürekli bakıyorum.kimse gelmiyo zaten.
bu arada seaside de mavi patik

hadi yaaa düzenliyorum o zaman o da yok ortalarda gelse de konuşsak reannı çok merak ediyorum yaaa yok ortalarda ben yine liste yapıp sizin onayınıza sunuyorum öyleyseeee

hadi yaaa düzenliyorum o zaman o da yok ortalarda gelse de konuşsak reannı çok merak ediyorum yaaa yok ortalarda ben yine liste yapıp sizin onayınıza sunuyorum öyleyseeee

reanı ben de özledimmm
dün firarla konuştum malesef gelmiş kırmızıları

Ablamın da herkese selamı var,kısa bir süre sonra aramızda olcak

Canlarım istemeden de olsa bazı arkadaşlar girmedikleri bat ve bilgi vermedikleri için listeden çıkarmak zorundayım. İsimleri sizlerle paylaşıyorum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
-jhilmil
-basak1984
-ozser0101
-lilyım10
-nuarin
-sevdemm
-lex(çıkarmak istemiyorum ama ne zamandır yok ortada ayrıca çok merak ediyorum)
-suveyda

kız mı geliyorrrrrrrrr
evet canım kız geliyor evimizin nesesi olucak inş sendende güzel haberler beklioruz gözümüz sende çok giremiorum eskisi gibi pek takip edemiorum ama bu sizi asla unuttumu göstermez inş canım sen ve diğer arkadaşlarımında melekleri tez zamnda özlemin dediği gibi bebiş in tthe göbüş olur

Asbilove Sat 15 Nisan ))
bat kaç mayıs canım ona göre ekleyeyim listeye seni de

inşallah canım inşallahhhhhhhh dualarını bekliyorum

ben bi pembe bi mavi istiommmmm malum 3tane yumoş büyümüşşşş arkadan gelen 2tane de var ama onlar küçükkkkk bu bal-çörek otu-tarçın çok işe yarıo yaaaaaa

inşallaaaaaaaaaaaaahhh ama mavi patik kesin haaaa
evet yaaa benide ekleyin 12 ay da geldi meleğim çok nazlı teyzeleri çok mavi patik de ne oluyo merak ettim

kuzum kızları olanların karşısına pembe patik, erkek olanlara mavi patik yazıyo asbemm.ilk sayfadaki listeye bak

etmem mi kuzum her zaman dualarımdasın biliyosun..ikizlerin olur inşşşşş:))))))))

gözün aydın canım masalalh allah tammaına erdirsin inş kızımda dans ediyo sizin için

saol cnm daha belli değil dr gideyim anca o zaman sevinecm...
kızın mı olcak maşallah..çok sevindm..hayırlı bir evlet olur inş......

zerbasssssss hemen takvim yaaaaaaaappp

kuzum perşembe günü dr güzel haberler alayım hemen yapacam...henüz çok sevinmiş değiliz ilk zamanların gerginliği var acaba nasıl dış gebelik mi felan kalp atışlarını duyacaz mı felan yaşayan biri olarak sen bizden çok daha iyi bilirsin..inş her şey yolundadır Allah'ım...hep dua ediyorum yapack başka bir şey yok...
kızınla durumlar nası bakalım ırmak hanım inş iyidir:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…