düşünceli yumoşlarım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmböyle olsunlar onalr inşallahhhh
zerbas gözün aydın cnm ya nasıl sevindim bilemezsin bu bebiş size şifa olacak .
misyamamn hissediyonmu kız sen zerbasda haberi verdiğine göre için rahat temizliğe devam edersin artık.
bende misafir bekliyorum gelmeden bakıyım dedim bir hamişimiz daha olmuş.sende ayaklarını sürü de güzel haberler almaya devam edelim.
ZEBRASSSSS yuppiiiiiiiii tebriklerrrrrrrr nasil sevindim anlatamammm ayni seyleri yasayor sanirim burda herkes bu sebep le empati kurmak cok kolay oluyor demekki hep diyor katya hic ummadigimiz anda oldu seninde oyle olmus burdan cikar sonuc Kun fe yekun Ol der ve oluverir... Darisi bizeeee bende bir hafta sonra boyle bir haber veririm umarim...
canlarım çok saolun....evet misyamanın kalbi temiz hissetti..ama ben asla böle birşey olacağını düşünmüyodm hala şoktayım rüya gibi yaaaaa..fatmaipek cnm benim inşşşşşşşşşşşşşş hepimiz gebe kalacz burada..evet cnm eşim çok sevindi ilk bebeğimz inş şifa olacak daha hızlı iyileşecz saol kuzum...sinha saolasın inş senden de güzel haberler alacaz..valla kimse bebiş olsun diye sıkmasın kendini bu bebişler hiç ummadığın anda geliyo test edilmiş ve onaylanmıştır bizzat ben tarafından...
gercekten hamıle olacaksa bırı hıssedıyorummm bı fırarcan benı sasırttı ama oda gelmedı kan wermeye gıttı kayboldu (
inşAllahh guzel haberlerle gelecekkkk oda..
ya ben doğurana kadar herkes hamıle kalacakkk ben anlamam arkadas doguma giderken içim rahat gitmek istiyorummmm
amın kere amınnnnnnnnnnnn
RIMELL cok dogru bir tedbir... Evet biz ugrasinca degil Rabbimiz verince e oluyor... Bu ay bende aynen bunu anladim gecte olsa... Biz o kadar ugrasalim Yok ovulasyon testi Yok ates testi Yok sogan kuru Yok kalca havada yatmalar vs vs cok sevdigim bir arkadasim yeni hamile onun adina cok sevincliyim formula varmi vs takildim haftada bi kere anca oldu dedi ayda 4kez...demekki Rabbim dileyince gununu denk getirtiyor...insallah tum hamislerimiz saglikla bebislerini kucaklarina alsinlar ve tatli tatli buyutsunler... Biz hamile adaylari ise Bol tevekkul ve dua ile umitvar olalim insallah
gercekten hamıle olacaksa bırı hıssedıyorummm bı fırarcan benı sasırttı ama oda gelmedı kan wermeye gıttı kayboldu (
inşAllahh guzel haberlerle gelecekkkk oda..
ya ben doğurana kadar herkes hamıle kalacakkk ben anlamam arkadas doguma giderken içim rahat gitmek istiyorummmm
amın kere amınnnnnnnnnnnn
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm test pozitiffffffffffffffff yapar yapmaz iki tane kopkoyu çizgi çıktı.inanmıyorum ki.......8 ay bekle herşeyi yap..hatta geçen ay asbem ve neharım bilir gidip dr kontrolü oldum eşimde ürologa gitti sperm azlığı ve hareket sorunu var dediler..ve 13. ve 16 gün ilşki oldu başka da yok..eşimin haberini aldım..hastanede bir an oturmadm hiç uyumadım tam 1 hafta eve geldim temzlk yemek gelen giden yine aynı..annemi aradım oda şok oldu..aklımdan çıktığa an bebiş geldi hiç ummadığım anda..absem kayınpeder ve kaynımda dr kontrolüne geldi kuzum nasıl alaydım gebelik testi..anca perşembe günü dr gidebilirm eşimde gelmek istiyo benle..ancak ozaman gebeym diyebilirm hala şoktayım elim ayağım titriyo...
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm test pozitiffffffffffffffff yapar yapmaz iki tane kopkoyu çizgi çıktı.inanmıyorum ki.......8 ay bekle herşeyi yap..hatta geçen ay asbem ve neharım bilir gidip dr kontrolü oldum eşimde ürologa gitti sperm azlığı ve hareket sorunu var dediler..ve 13. ve 16 gün ilşki oldu başka da yok..eşimin haberini aldım..hastanede bir an oturmadm hiç uyumadım tam 1 hafta eve geldim temzlk yemek gelen giden yine aynı..annemi aradım oda şok oldu..aklımdan çıktığa an bebiş geldi hiç ummadığım anda..absem kayınpeder ve kaynımda dr kontrolüne geldi kuzum nasıl alaydım gebelik testi..anca perşembe günü dr gidebilirm eşimde gelmek istiyo benle..ancak ozaman gebeym diyebilirm hala şoktayım elim ayağım titriyo...
Cinsiyetimiz kız teyzeleri. Rabbim isteyen herkese nasib etsin
Allahımmmmmmmmmmm biliyodum yaaa biliyodummmmm şükürler olsuuuuuuuuuuuuuunnn... Zerbasımmmmm ben sana dedim baaaaakk biliyodummmmm kuzum benimmmm rabbim kucağına almayı da nasib etsinnnnnn, kız geliyo kıııııııııııııııııııııızzzzzcanlarımmmmmmmmmmmmmmmmm test pozitiffffffffffffffff yapar yapmaz iki tane kopkoyu çizgi çıktı.inanmıyorum ki.......8 ay bekle herşeyi yap..hatta geçen ay asbem ve neharım bilir gidip dr kontrolü oldum eşimde ürologa gitti sperm azlığı ve hareket sorunu var dediler..ve 13. ve 16 gün ilşki oldu başka da yok..eşimin haberini aldım..hastanede bir an oturmadm hiç uyumadım tam 1 hafta eve geldim temzlk yemek gelen giden yine aynı..annemi aradım oda şok oldu..aklımdan çıktığa an bebiş geldi hiç ummadığım anda..absem kayınpeder ve kaynımda dr kontrolüne geldi kuzum nasıl alaydım gebelik testi..anca perşembe günü dr gidebilirm eşimde gelmek istiyo benle..ancak ozaman gebeym diyebilirm hala şoktayım elim ayağım titriyo...
Bence firarcan hamile ama bize söylemiyo
Bu arada aybike, asbe ve fatma 3ü bir gelecek hadi bakeeeeeeemmm
kızlar çoğunlukta :)Hayırlı evlat olsun inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?