Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

canlarım çok saolun....evet misyamanın kalbi temiz hissetti..ama ben asla böle birşey olacağını düşünmüyodm hala şoktayım rüya gibi yaaaaa..fatmaipek cnm benim inşşşşşşşşşşşşşş hepimiz gebe kalacz burada..evet cnm eşim çok sevindi ilk bebeğimz inş şifa olacak daha hızlı iyileşecz saol kuzum...sinha saolasın inş senden de güzel haberler alacaz..valla kimse bebiş olsun diye sıkmasın kendini bu bebişler hiç ummadığın anda geliyo test edilmiş ve onaylanmıştır bizzat ben tarafından...

RIMELL cok dogru bir tedbir... Evet biz ugrasinca degil Rabbimiz verince e oluyor... Bu ay bende aynen bunu anladim gecte olsa... Biz o kadar ugrasalim Yok ovulasyon testi Yok ates testi Yok sogan kuru Yok kalca havada yatmalar vs vs cok sevdigim bir arkadasim yeni hamile onun adina cok sevincliyim formula varmi vs takildim haftada bi kere anca oldu dedi ayda 4kez...demekki Rabbim dileyince gununu denk getirtiyor...insallah tum hamislerimiz saglikla bebislerini kucaklarina alsinlar ve tatli tatli buyutsunler... Biz hamile adaylari ise Bol tevekkul ve dua ile umitvar olalim insallah

ZEBRASSSSS kesinlikle katiliyorum o kadar cok duydum ki bunu hic ummadigimiz anda......seninlede tescullendi)))

gercekten hamıle olacaksa bırı hıssedıyorummm bı fırarcan benı sasırttı ama oda gelmedı kan wermeye gıttı kayboldu (
inşAllahh guzel haberlerle gelecekkkk oda..
ya ben doğurana kadar herkes hamıle kalacakkk ben anlamam arkadas doguma giderken içim rahat gitmek istiyorummmm
amın kere amınnnnnnnnnnnn

MISYAMANNN bizimde temennimiz oo insallahhhhh

belki de biz olsun die ugrastıkca, olmamasından korkuyoruz ya, o konuda çalışma oluyo, halbuki zevk olmalı, bizde bu ay çalışmadık, ama ben çok istekliydim yine dediğin gibi çok olmadı 7-10-13-15-21 sonradan baktıgım da rastgele yapmışız.. olucagına yurekten ınanalım,Rabbim er ya da geç vericektir..

canım benim, ne kadar temiz kalplisin gercekten, Allahım seni ve aileni ve bebişinizi korusun.. duana katılıyorum amin kere amin :))))

u bebekler ummadığın anda geliyor.önceden de yazdıydım sana özlemde hiç ümidi yoktu o da bu ay az oldu dediydi onunda oldu seninde inşallah her şey yolunda güzel olacak.darısı isteyen herkese inşallahhh

Gercekten çok îstemek herhalde bu ondan oluyo bu hisler dualarımız ortakkkk güzel arkadasım
Ben çok istedim bunun nasıl birşey olduğunu biliyorum ...
Bi hamile haberi alayım havalara uçuyorum (

Oyy maşallah bir hamiş haberi dahaZerbascım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah.

Merhaba kızlar nasılsınız hepiniz?

misyaman sen şeker yüklemesini kaçıncı haftada yaptırdın?

Allahımmmmmmmmmmm biliyodum yaaa biliyodummmmm şükürler olsuuuuuuuuuuuuuunnn... Zerbasımmmmm ben sana dedim baaaaakk biliyodummmmm kuzum benimmmm rabbim kucağına almayı da nasib etsinnnnnn, kız geliyo kıııııııııııııııııııııızzzzz
:118::118::118::118::118::124::124::124::124::124:

Bence firarcan hamile ama bize söylemiyo
Bu arada aybike, asbe ve fatma 3ü bir gelecek hadi bakeeeeeeemmm

Zerbasssssss cnm cok sevindim rabbimin mucizeleri nasilda guzel binlerce sukur cnm tebrik ederm allah saglikla kucağına almayı nasip etsin :))))))))

Canimm o kadar sevindimki gözün aydın Rabbim vaktini biliyor ne guzel zamanda geldi bak moral oldu size hep mutlu olun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…