u bebekler ummadığın anda geliyor.önceden de yazdıydım sana özlemde hiç ümidi yoktu o da bu ay az oldu dediydi onunda oldu seninde inşallah her şey yolunda güzel olacak.darısı isteyen herkese inşallahhh
Oyy maşallah bir hamiş haberi dahaZerbascım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah.
Allahımmmmmmmmmmm biliyodum yaaa biliyodummmmm şükürler olsuuuuuuuuuuuuuunnn... Zerbasımmmmm ben sana dedim baaaaakk biliyodummmmm kuzum benimmmm rabbim kucağına almayı da nasib etsinnnnnn, kız geliyo kıııııııııııııııııııııızzzzz
:118::118::118::118::118::124::124::124::124::124:
Zerbasssssss cnm cok sevindim rabbimin mucizeleri nasilda guzel binlerce sukur cnm tebrik ederm allah saglikla kucağına almayı nasip etsin :))))))))
Canimm o kadar sevindimki gözün aydın Rabbim vaktini biliyor ne guzel zamanda geldi bak moral oldu size hep mutlu olun inşallah
Zerbasssssssssss hayırlı olsunnnnnnnnn tatlimmmmmmm hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin rabbimmmmmmm ayyyy çökmüştü oldummmm
Su telefondan girmekkkkkk ne gicikkkk yazdığımı dEgistiriyorrrrrrr çok mutlu oldummmmmmmmmm zerbasimmmm
kızlarrrrrrrrrrrrrr tayın sonucları acıklandııııııııııııııııııı
biz gidiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nereye miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
SAMSUNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm test pozitiffffffffffffffff yapar yapmaz iki tane kopkoyu çizgi çıktı.inanmıyorum ki.......8 ay bekle herşeyi yap..hatta geçen ay asbem ve neharım bilir gidip dr kontrolü oldum eşimde ürologa gitti sperm azlığı ve hareket sorunu var dediler..ve 13. ve 16 gün ilşki oldu başka da yok..eşimin haberini aldım..hastanede bir an oturmadm hiç uyumadım tam 1 hafta eve geldim temzlk yemek gelen giden yine aynı..annemi aradım oda şok oldu..aklımdan çıktığa an bebiş geldi hiç ummadığım anda..absem kayınpeder ve kaynımda dr kontrolüne geldi kuzum nasıl alaydım gebelik testi..anca perşembe günü dr gidebilirm eşimde gelmek istiyo benle..ancak ozaman gebeym diyebilirm hala şoktayım elim ayağım titriyo...
elfida 24.haftada yaptrıdım canım ben
ZERBAS canım tebrik ediyorummmevlam sağlıkla kucağına alıp sağlıkla büyütmeni de nasip etsin inş.İşte bebişler nazlı ve sürprizci beklemediğin anda pat göbüşte
amanınnnnnnnnn zerbascım çok tebrik ederim çok mutlu oldum gerçektende mucize bebiş bizimkiler Allahıma şükürler olsun senin minişinde bugünü bekliyormuş demek :)hayırlı uğurlu olsun
canım hayırlı uğurlu olsun yeni şehriniz :)
Canım dün akşam silikte olsa 2.çizgiyi gördük çok şükür ve az önce Dr.dan geldim çatlatma iğnemizde vuruldu çok şükürrr bakalım 2hafta sonra güzel haberler verebilecekmiyimKizlar nasilsinz asbem cnm gec yumurtluyorsun demekki devam et cnm
Erva ismi cok guzel bi ara bende dusunuyordm bebis olursa diye :)
Neharim prensesine cok yakisir irmak oyyyyy yeerim onu
Canım benimmmm biliyordummmmmm Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip edecek inşallahhhcanlarımmmmmmmmmmmmmmmmm test pozitiffffffffffffffff yapar yapmaz iki tane kopkoyu çizgi çıktı.inanmıyorum ki.......8 ay bekle herşeyi yap..hatta geçen ay asbem ve neharım bilir gidip dr kontrolü oldum eşimde ürologa gitti sperm azlığı ve hareket sorunu var dediler..ve 13. ve 16 gün ilşki oldu başka da yok..eşimin haberini aldım..hastanede bir an oturmadm hiç uyumadım tam 1 hafta eve geldim temzlk yemek gelen giden yine aynı..annemi aradım oda şok oldu..aklımdan çıktığa an bebiş geldi hiç ummadığım anda..absem kayınpeder ve kaynımda dr kontrolüne geldi kuzum nasıl alaydım gebelik testi..anca perşembe günü dr gidebilirm eşimde gelmek istiyo benle..ancak ozaman gebeym diyebilirm hala şoktayım elim ayağım titriyo...
dün akşam silik 2.çizgiyi gördüm canım sonundaaasbelove cnm ben bu ay 18-19.günde gördüm çift çizgiyi ama 12.günden beri silikte olsa hep çizgi vardı.
beni de beni de hissetttttttgercekten hamıle olacaksa bırı hıssedıyorummm bı fırarcan benı sasırttı ama oda gelmedı kan wermeye gıttı kadün akşam silik yboldu (
inşAllahh guzel haberlerle gelecekkkk oda..
ya ben doğurana kadar herkes hamıle kalacakkk ben anlamam arkadas doguma giderken içim rahat gitmek istiyorummmm
amın kere amınnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnBence firarcan hamile ama bize söylemiyo
Bu arada aybike, asbe ve fatma 3ü bir gelecek hadi bakeeeeeeemmm
Canımmmmm inşallah çok güzel bir yere gidiyorsunuzdur samsundaaa Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsinnnnnkızlarrrrrrrrrrrrrr tayın sonucları acıklandııııııııııııııııııı
asbemmmmmmmmmmmmm saolllllll kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bakalım cnm perşembe dr gidecm çok yoruldm bu ay biliyosn inş bebişim iyidir çok korkuyorm başka birşey çıkar diye...bol bol dua ediyorum..
hadi bu ay senin halayını çekecmmmmmmm mevlanın izniyle inşşşşşşşş..
Canım benimmmm herşey yolunda hiç merak etme perşembe günü de kesenizi göreceksiniz hatta bayağı geçti belki de kalp atışlarını da görürsünüz canım benimmm
sen ne kadar temiz kalpli bir insansın Rabbim hemencecik yolladı meleğiniiiii:
Amin canım aminnnnnnnnnn
inş cnmmm herşey yolundadır hastaneye bile gitmek istemiyorm biliyo musun hastane görmek bile istemiyorum yaşadıklarımdan sonra...
inş cnm dediğin gibi herşey yolundadır üzülmek istemiyorm artık mevlam korusun herkesi...
saol kuzum sende çok iyi kalplisin seninde bebişin gelecek yakında merek etme bak eşin düzeldi herşey güzel olacak dua ediyorm biliyosn..
iyiki varsın kuzummmmm!!!!!!!!!!!!!!
cnm çok saolasın..perşembe dr gidecm bakalım inş iyidir anca ozaman gebeyim diyebilecm..inş her şey yolundadır..Dua ediyorm bebiş iyi olsun diyo anca ozaman sevinecm..tekrar saolasın kuzum...
cnm saol mucize evt benim ki hiççç beklenmedik bir anda geldi.zamanlaması güzel..eşimde çok mutlu oldu gözleri parladı..perşembe dr gidecz iyi olduğunu bir öğrensem içim rahatlasa başka bir şey istemiyorm..tekrar saol cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?