Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Zerbasssssssssss hayırlı olsunnnnnnnnn tatlimmmmmmm hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin rabbimmmmmmm ayyyy çökmüştü oldummmm

Su telefondan girmekkkkkk ne gicikkkk yazdığımı dEgistiriyorrrrrrr çok mutlu oldummmmmmmmmm zerbasimmmm

kızlarrrrrrrrrrrrrr tayın sonucları acıklandııııııııııııııııııı
biz gidiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
nereye miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
SAMSUNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

u bebekler ummadığın anda geliyor.önceden de yazdıydım sana özlemde hiç ümidi yoktu o da bu ay az oldu dediydi onunda oldu seninde inşallah her şey yolunda güzel olacak.darısı isteyen herkese inşallahhh

bu ay hayatımın en kötü günlerini yaşadım ve bebiş geldi.perşembe günü dr gidelm ona göre hamişim diyecm inş..evet dediydn hiç beklenmedik anda gelir diye inan bu hiçççççç beklenmedik anda geldi kuzum..inş her şey güzel olur bundan sonra hepimiz için saolasın cnm.....

Oyy maşallah bir hamiş haberi dahaZerbascım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah.

saol elfida..inş bebişim sağlıklıdır şuan sadece bunun için dua ediyorm...inş ardı ardına gelir bebiş haberleri...

kuzummmmmmmmmmmmmm çokk saol..neler yaşadım bu ay biliyosn yok eşimde sperm azlığı yok kaza hastaneye felan bir baktım şimdi bebiş.inanılacak bir şey değil...eşim ve annem şoktalar hala doktora git bi diyorlar..inş sağlıklıdır kuzum bebeğim dua ediyorm..

Zerbasssssss cnm cok sevindim rabbimin mucizeleri nasilda guzel binlerce sukur cnm tebrik ederm allah saglikla kucağına almayı nasip etsin :))))))))

evet cnm binlerce şükür rabbime mucize gerçekten herkese nasip eder inş..çok saolasın..

Canimm o kadar sevindimki gözün aydın Rabbim vaktini biliyor ne guzel zamanda geldi bak moral oldu size hep mutlu olun inşallah

saol cnm benim..evet zamanlama güzel oldu artık bundn sonra güler yüzümüz inş..herkes mutlu huzurlu olur inş...

Zerbasssssssssss hayırlı olsunnnnnnnnn tatlimmmmmmm hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin rabbimmmmmmm ayyyy çökmüştü oldummmm

Su telefondan girmekkkkkk ne gicikkkk yazdığımı dEgistiriyorrrrrrr çok mutlu oldummmmmmmmmm zerbasimmmm

cnm önemli değil ben anladım ne demek istediğini..çokkkkkkkkk saol bitanem..herkese nasip etsin mevla...

cnm hayırlı olsun..samsun çok güzel..güzel güzel bebişini büyütürsn inş orada...

gözünaydın missyamancım hadi hayırlısı yeni okul yeni bebiş yeni ev .allahtan tanıdığın bildiğin memleket.inşallah güzel bir okulada tayinin çıkar.merkeze mi çıktı belli mi.

canım gözün aydın.memeleketim çok özledim samsunu.hangi ilçe olduğu belli mi?mehmet çetinkaya ya mı devam edecen...hayırlı olsun canım...

Saolun kızlar hangi ilçe belli değil inşAllah merkez gelir (;
Bakarsın bi torpil buluruz Allah büyük..
Evet aynı doktoruma devam edicem en çok ona seviniyorum ya ((

amanınnnnnnnnn zerbascım çok tebrik ederim çok mutlu oldum gerçektende mucize bebiş bizimkiler Allahıma şükürler olsun senin minişinde bugünü bekliyormuş demek :)hayırlı uğurlu olsun

elfida 24.haftada yaptrıdım canım ben

canım hayırlı uğurlu olsun yeni şehriniz :)

ZERBAS canım tebrik ediyorumm mevlam sağlıkla kucağına alıp sağlıkla büyütmeni de nasip etsin inş.İşte bebişler nazlı ve sürprizci beklemediğin anda pat göbüşte

NEHAR canım prensesin hayırlı olsunanası gibi tatlı olur inş.

MİSSYAMAN gözün aydın canım çok sevindi gönlünden geçeni mevlam nasip etmiş sana

ELFİDA şeker yüklemesine sen ne zaman gideceksin canım benide sağlık ocağından önümüzdeki hafta çağoırdılar hem şeker yüklemesi yapacaklarmış hemde tetanoz aşısını vururuz dediler

ZERBAS canım tebrik ediyorumm mevlam sağlıkla kucağına alıp sağlıkla büyütmeni de nasip etsin inş.İşte bebişler nazlı ve sürprizci beklemediğin anda pat göbüşte

cnm çok saolasın..perşembe dr gidecm bakalım inş iyidir anca ozaman gebeyim diyebilecm..inş her şey yolundadır..Dua ediyorm bebiş iyi olsun diyo anca ozaman sevinecm..tekrar saolasın kuzum...

cnm saol mucize evt benim ki hiççç beklenmedik bir anda geldi.zamanlaması güzel..eşimde çok mutlu oldu gözleri parladı..perşembe dr gidecz iyi olduğunu bir öğrensem içim rahatlasa başka bir şey istemiyorm..tekrar saol cnm..

Kizlar nasilsinz asbem cnm gec yumurtluyorsun demekki devam et cnm
Erva ismi cok guzel bi ara bende dusunuyordm bebis olursa diye :)
Neharim prensesine cok yakisir irmak oyyyyy yeerim onu
Canım dün akşam silikte olsa 2.çizgiyi gördük çok şükür ve az önce Dr.dan geldim çatlatma iğnemizde vuruldu çok şükürrr bakalım 2hafta sonra güzel haberler verebilecekmiyim
Canım benimmmm biliyordummmmmm Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip edecek inşallahhhmutluluktan ama kızma bana
canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Rabbim dualarımızı kabul ettiiiii:118::118:118::118::118:118::118::118:118::118::118:118:
asbelove cnm ben bu ay 18-19.günde gördüm çift çizgiyi ama 12.günden beri silikte olsa hep çizgi vardı.
dün akşam silik 2.çizgiyi gördüm canım sonundaa
beni de beni de hissettttttt
Bence firarcan hamile ama bize söylemiyo
Bu arada aybike, asbe ve fatma 3ü bir gelecek hadi bakeeeeeeemmm
aminnnnnnnnnnnnn
Canımmmmm inşallah çok güzel bir yere gidiyorsunuzdur samsundaaa Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsinnnnn

asbemmmmmmmmmmmmm saolllllll kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bakalım cnm perşembe dr gidecm çok yoruldm bu ay biliyosn inş bebişim iyidir çok korkuyorm başka birşey çıkar diye...bol bol dua ediyorum..

hadi bu ay senin halayını çekecmmmmmmm mevlanın izniyle inşşşşşşşş..

Canım benimmmm herşey yolunda hiç merak etme perşembe günü de kesenizi göreceksiniz hatta bayağı geçti belki de kalp atışlarını da görürsünüz canım benimmm
sen ne kadar temiz kalpli bir insansın Rabbim hemencecik yolladı meleğiniiiii:
Amin canım aminnnnnnnnnn

inş cnmmm herşey yolundadır hastaneye bile gitmek istemiyorm biliyo musun hastane görmek bile istemiyorum yaşadıklarımdan sonra...
inş cnm dediğin gibi herşey yolundadır üzülmek istemiyorm artık mevlam korusun herkesi...
saol kuzum sende çok iyi kalplisin seninde bebişin gelecek yakında merek etme bak eşin düzeldi herşey güzel olacak dua ediyorm biliyosn..
iyiki varsın kuzummmmm!!!!!!!!!!!!!!

amin canım benim aminnnnnnnn ama maalesef meleğin için çokkk gideceksin daha Dr.a ama bu sefer gözün hiçbişey görmeyecek bebeğinden başka
Allah razı olsun canıım artık dua edersin bize de malum hamişlerin duası kabul olurmuş

gözün aydın canım masalalh allah tammaına erdirsin inş kızımda dans ediyo sizin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…