erkeğin naz yapanıda hiç çekilmiyor ya
naz kadına yakışır kadınlar dozunu ayarlayabilirler çünkü erkeklerin nazı hakikaten çekilmez allah sabır versin ama bence o naz yaptıkça siz üstüne düştüğünüz için sürdürüyor olabilir küstü mü bırakın küssün umursamazsanız belki kendisi de sıkılabilir
Ne sinir bozucu
Bozulduğu bişey varsa da o an söylemeli, 1 yıl beklenir mi pes.
Sende ona aynısını yap, surat as.
Her seferinde niye alttan alıyosun ki
Kim haksızsa o alttan alsın
ohooo hangi kadın kavgayı yarı da kesmiş hem de kocası sabah uykusuz kalmasın diye çok şey bekliyorsenin eşin bir kadın ordusu tarafından mı yetiştirilmiş ki aklıma o geldi benim de eniştem var da öyle babası sessiz adam annesi baskın kız kardeşleri var erkek kardeşleri yok durum öyle olunca kadın içinde kala kala birde bunu poh pohlamışlar hep senin eşin de mi öyle ki
ona bu hakkı sen vermişsin ama canım.
o sürekli pışpış istedikçe sen yapmışsın daha arkası kesilir mi böyle?
erkeklere çok abes duruyor nazlanmak işte demek ki huyu bu.
ama bu huyunu büyüten de sen olmuşsun devamını getirerek
o da astar isteyecek hale gelmiş artık
bence daha da ilerletmeden bu nazı sen bıçak gibi kes at pışpışlama hatta ben olsam hiç konuşmam heralde ne halin varsa gör derim.
2 gün en fazla 3 gün surat asar hatta isterse 1 ay yapsın ama sonra yine döneceği sensin.
benım esımde evlendıgımız ılk sene cok nazlıydı..
tartışır,küser günlerce konusmazdı..
bense mahvolurdum o bana böyle yapınca..sankı dünyada kımsem yok,o bana böyle yaptı dıye bunalıma gırerdım..
velhasıl hamıle kalmamla tartışmalar bıttı..
herseyde benı alttan alan bırı oluverdı..
doğumdan sonra çocuktan dolayı kavga etsekte,küsemez duruma geldık..
ayrıca takmıcaksın..
hee de gec,ne derse desın..
hihi :) eşin çocuk gibi davranmış gerçekten. Canım belki de bazen ona kızdığında istemeden kırıcı birşeyler söylüyorsundur o da alınıyor olabilir (alıngan bir tabiatı var sanki kendisinin). Onunda olumlu konuşmaya çalış bence.
Bazen bende çok zorlanıyorum. Geçen gün eve benden erken geldi benimki karnabahar kızartacaktı önceki günden haşlamıştım ben. Eve bi geldim mutfak savaş alanı gibi. Aynı karnabaharı 5 tane kapta gezdirmiş bir sürü bulaşık. Çok sinirlendim ağlayacak gibi oldum sinirimden. İşten zaten stresli gelmiştim. Ama birşey söylemedim. O karnabaharları kızartırken ben bulaşıkları yıkamaya koyuldum. Sonra geçti sinirim. Çok denedim ben ne zaman ona sinirli veya ters konuşursam o da aynı şekilde davranıyor benim hareketlerimin aynısını bana yansıtıyor. O yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. Bence senin de işine yarayabilir:).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?