Nazlı eşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Bir şeyden kavga ediyoruz mesela uzattıkça uzatıyor sen şöyle yaptın böyle yaptın vs diye ve suratı bir karış geziyor 3 gün benim de sinirlerim yıpranıyor haliyle sürekli pışpışlamaktan yoruldum

ben mesela kavgadan sonra sakinleşirim, toplar hemen tekrar eski halime dönerim ama o öyle değil. misal 6 ay boyunca yoğunluktan mıdır ayrı yerlere düşmemizden mi bilemiyorum bir hayata küskünlüğü ilgisizliği vardı ve ben 6 ay bunu söyledim "ilgilenmiyorsun" diye 14 şubatta beraber tatile gittik ve bize çok iyi geldi tekrar ilk günlerimize dönmüş gibiydik bir dakika yanımdan ayrılmıyordu önceden duşa girer yemek yer falan bunlarla çok oyalanıyordu öylece küvette yatıyordu mesela yarım saat

ben de sordum seni önceden o hale koyacak ne yaptım bana söyler misin dedim bilmek istiyorum hatamı ona göre bu halimizi kaybetmek istemiyorum dedim geçmişi sorgulamanın ne anlamı var şu an güzeliz işte beni sürekli aşağılıyodun belki sebep budur dedi ama bu tartışma uzadı böyle çok hatasız mükemmelim demiyorum ama bu şekilde sürekli gönlünü almaktan, pışpışlamaktan yoruldum saçımı başımı yolmak istiyorum artık daha napayım ya bana geçen gün durmuş diyor ki sen geçen sene bana bir şeyler ısmarlıcaktın paran kalmadı arkadaşlarınla gezmişsin diye ben çok kırıldım buna artık nasıl çıldırmıyım ya geçen yıl öğrenciydim ben olabilir kalmamıştır özür dilerim dedim onları bana tercih ettin diyor insan 1 sene bekler mi bunu söylemek için neyin nazı tafrası bu yemin ediyorum çok yoruldum ya

şimdi de ödüm kopuyor yine eski birbirimizi yiyen halimize dönücez diye tatilden döndüğümüzdeki gibi mükemmel olalım istiyorum yoksa yine 6 ay yalvartıcak mı beni o sanıyor ki ufak bir kavga dahi olmıcak ama böyle evlilik ilişki olmaz ki ille kavga olucak her kavgadan sonra 6 ay inatlaşıcaz mı yoruldum YORULDUM YORULDUM

biri akıl versin nasıl hakkından gelinir bunun ya of..

Son düzenleme:
erkeğin naz yapanıda hiç çekilmiyor ya

Ya valla yoruldum pış pış pış evet çok büyük hatalarım oldu kavgalarda ettiğim laflar ama ben bir şekilde aşıyorum yahu unutuyorum hop cici bici oluyorum ama bunu naz haline getirip sürekli poh poh istemek yoruldum artık yoruldum diye bağırıyorum evde

naz kadına yakışır kadınlar dozunu ayarlayabilirler çünkü erkeklerin nazı hakikaten çekilmez allah sabır versin ama bence o naz yaptıkça siz üstüne düştüğünüz için sürdürüyor olabilir küstü mü bırakın küssün umursamazsanız belki kendisi de sıkılabilir

çocuk gibi oluyor gerçekten ya üstüne kıyafetin yakışmış demedim diye bağır çağır kavga ettik benim bildiğim kadınlar yapıyor bunu ilgilenmiyorsun beni düşünmüyosun cart curt kavganın ortasında geç oldu sen uyu işin var yarın demeliymişim ben orda o kadar çileden çıkmışım sabahki işini nasıl düşünücem evet zaten ben resti çekip arkamı döndüm mü o geliyor ama bakıyor barışıyorum bu sefer başlıyor naz yapmaya

Napıyım şimdi bu yüzden boşanılmaz ama böyle nazla da ömür geçmez koskoca adam ya kendine gelsin tamam özür dilerim gönlünü hoş da tutarım ama bu kadar uzatmak neyin nesi ya

Ne sinir bozucu
Bozulduğu bişey varsa da o an söylemeli, 1 yıl beklenir mi pes.

Sende ona aynısını yap, surat as.
Her seferinde niye alttan alıyosun ki
Kim haksızsa o alttan alsın

ohooo hangi kadın kavgayı yarı da kesmiş hem de kocası sabah uykusuz kalmasın diye çok şey bekliyor senin eşin bir kadın ordusu tarafından mı yetiştirilmiş ki aklıma o geldi benim de eniştem var da öyle babası sessiz adam annesi baskın kız kardeşleri var erkek kardeşleri yok durum öyle olunca kadın içinde kala kala birde bunu poh pohlamışlar hep senin eşin de mi öyle ki

ona bu hakkı sen vermişsin ama canım.
o sürekli pışpış istedikçe sen yapmışsın daha arkası kesilir mi böyle?
erkeklere çok abes duruyor nazlanmak işte demek ki huyu bu.
ama bu huyunu büyüten de sen olmuşsun devamını getirerek
o da astar isteyecek hale gelmiş artık
bence daha da ilerletmeden bu nazı sen bıçak gibi kes at pışpışlama hatta ben olsam hiç konuşmam heralde ne halin varsa gör derim.
2 gün en fazla 3 gün surat asar hatta isterse 1 ay yapsın ama sonra yine döneceği sensin.

Son düzenleme:
benım esımde evlendıgımız ılk sene cok nazlıydı..
tartışır,küser günlerce konusmazdı..
bense mahvolurdum o bana böyle yapınca..sankı dünyada kımsem yok,o bana böyle yaptı dıye bunalıma gırerdım..
velhasıl hamıle kalmamla tartışmalar bıttı..
herseyde benı alttan alan bırı oluverdı..

doğumdan sonra çocuktan dolayı kavga etsekte,küsemez duruma geldık..
ayrıca takmıcaksın..
hee de gec,ne derse desın..

hihi :) eşin çocuk gibi davranmış gerçekten. Canım belki de bazen ona kızdığında istemeden kırıcı birşeyler söylüyorsundur o da alınıyor olabilir (alıngan bir tabiatı var sanki kendisinin). Onunda olumlu konuşmaya çalış bence.

Bazen bende çok zorlanıyorum. Geçen gün eve benden erken geldi benimki karnabahar kızartacaktı önceki günden haşlamıştım ben. Eve bi geldim mutfak savaş alanı gibi. Aynı karnabaharı 5 tane kapta gezdirmiş bir sürü bulaşık. Çok sinirlendim ağlayacak gibi oldum sinirimden. İşten zaten stresli gelmiştim. Ama birşey söylemedim. O karnabaharları kızartırken ben bulaşıkları yıkamaya koyuldum. Sonra geçti sinirim. Çok denedim ben ne zaman ona sinirli veya ters konuşursam o da aynı şekilde davranıyor benim hareketlerimin aynısını bana yansıtıyor. O yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. Bence senin de işine yarayabilir:).

Ne sinir bozucu
Bozulduğu bişey varsa da o an söylemeli, 1 yıl beklenir mi pes.

Sende ona aynısını yap, surat as.
Her seferinde niye alttan alıyosun ki
Kim haksızsa o alttan alsın

Adamda nasıl sabır varsa sökmüyor o öyle gezer 3 gün tribini yapar yani ben de dayanamıyorum napayım istiyorum ki günler boşa böyle surat asarak geçmesin ne kadar ömrümüz kaldığı belli değil hemen barışalım istiyorum

nazdan ziyade şımarıklık onun yaptıgı...
annesinden alıştıgı ilgiyi senden bekliyor sanki. hep alttan alan, paşa oglum guzel oglum...

bizimkinde de vardı birazcık, oyle bir bunalttım ki... ustun yakısmıs falan ilgileniyorum hosuna gidiyor,
sonra hemen sordum dişini de fırcaladın mı, sinir oluyordu.
dısarı cıkarken sevgili gibi aksam gec kalma hayatım demiyordum da, su saatte evde olacaksın dedigimde cıldırıyordu.
ee dedim anneligin guzel taraflarını iste, sıkıldıgın bolumunu at, olmuyor.
ya sana içimden geldigi gibi davranacagım, varsa ilgisizligim hatırlatacaksın
ya da anneden kurtulup elime dustun diye kahrolacaksın, tercih senin...
simdi gayet iyiyiz. yemek neden hazır degil çıkışları da bitti :)))

Malesef ona bu tavizi veren sensin just. Naz yapan erkek cidden tam ıslak odunla dövülmelik.

Hiiiç düşme üstüne.Psikolojide görmezden gelme vardır bilirsin.Başta daha beter olacak ama başka çaresi yok bunun,umursama.

Yok evdeki tek kadın anneleriymiş erkek kardeşi var annesi de hiç gocunmaz ki lafını esirgemez bazen annemi de seni de boşucam diyor Hatta bazen bir olup kızıyoruz

Ya dimi işte nasılım diye sorsana diyor düşünsene ateşli ateşli kavga ediyorsun arada bölüp "he cicim aşkım bebeğim nasılsın" dicem

bu şekilde öğretebilir miyim dersin ginam
aslında bir kere denemek lazım bakalım napıcak diye :44:

Ay aynen işte kafamı oralara buralara vurasım geliyor şimdi küstü napıcam diye tepiniyorum
Şimdi bebek mi yapayım yani onu mu diyorsunuz

Sen ilgi gösterdikçe eşinde 'Nasıl olsa küssek de o alttan alıyor. Kavga etsek de gelir, barışırız' düşüncesi oluşmuş. Bebek gibi davranmaya başlamış da koskoca adama bebek halleri de hiç yakışmaz. Sen de bundan sonra kavga ettiğinizde hiç umursama. Eninde sonunda konuşacak. Başka şansı mı var sanki. Öyle de rahat olunmaz. Eşin suçsuz olunca özür dilersin, alttan alırsın tamam da eşin suçluyken ve senin bir suçun yokken sen niye alttan alan taraf oluyorsun ki? Sana da yazık. Elbette ki sinirlerin bozulur.

Kırıcı şeyler söyledim kabul ama özrümü de diledim peşinden de koştum yani

ayrıca karnabahar olayına çok güldüm Benimki de öyle ya 80 tane bulaşık yaratıyor artık yardım etsin mi etmesin mi istiyorum bilemiyorum açıkçası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…