Nazlı eşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben ne zaman eşimden haklı ya da haksız olmam fark etmeksizin kavga bitsin diye özür dilesem, kendisi bi nazlanır, havalara girip uzatır. özür dilediğime pişman olurum.
ama haksızsam bile kendimi geri çekip bir girişimde bulunmazsam kendi kendine gelir barışmaya çalışır
önceleri belki uzatır belki eşin ama sen hep aynı tutumu sergilersen bence sonunda uzatmamayı öğrenecek

Eşinin huyu benim sevgilimin huyu ile çok benziyor. Eşin kinci midir? Benim anladığım kadarıyla bu tarz huy biraz içten içe kindar olduğundan kaynaklı oluyor. Sevgilim kincidir biraz, yapılanı asla unutmama affetmeme uzatma durumu var. Epey katıydı ilk yılımızda. Her şeye küsüp alınıyor uzattıkça uzatıyordu. Tabi benimde hatalarım oluyordu ama çok fazla katı davranıyordu. Yine dediğin gibi sevgilimin de uzun zaman önce olmuş bitmiş şeyleri açıp açıp sorun etme huyu var.
Bu küsme,uzatma ve kaprisli olma huyunu nasıl aştık bende bilmiyorum inan ki. Hani şunu yaptım sende yap geçsin diyebileceğim bir şey yok. Sadece çok sinirli bir insanım onu biliyorum. Bu yüzden de sakin davranmaya çalışıyorum ama yapım itibariyle çokta çabuk parlayan bir insanımdır. Yine de oturup konuşmaya çalışıyorum herhangi bir problem durumunda. Anaç davranmak çözüm oluyor bu tip durumlarda. Şu son 2 yıldır nasıl olduğunu anlayamadığım bir şekilde sevgilim aşırı sakin pozisyonda ve çokta uyumlu. Ben bir problem çıkarsam bile hep alttan alıp konuşmaya çalışıyor. Hani eşini pohpohlamaktan ziyade biraz anaç davransan, sakin kalsan, tartıştığınız zamanlar sakinleşmesi için sussan sonra da kırgınlığını dile getirsen faydası olur mu ki? Ama eğer kindar biriyse yapı meselesi oluyor. Yapılanı unutmuyor ve geçmişten pat diye çıkarıp ısıtıp önüne koyabiliyor...

evlılık fedakarlık gerektırıyor..
ilk sene herkes burnunun dıkıne gıttıgınden daha cok kavga edılıyor..
evlılıkte ego olmaz,kendınden ödün vermeyı,ılıskıne emek vermeyı bılceksın..
ben buyuklerın sözüne ınanıyorum..kocanı hoş tutacaksın..herseye cevap vermıceksın..
emın ol ozaman kocalarda duzelıyor..
bunlar karşılıklı tabiii..
hersey aslında kocaya saygı duymakla baslar..

Bu kadar kadın yanılıyor olamaz nasıl göremedim bilmem teşekkür ederim ben de öyle yapıcam artık zeytincim

pışpış,hoop cici bici,poh poh .........üffffffff ne biçim kelimeler bunlar yaa gıcık oldm

Son düzenleme:

ginam derken?

terzi kendi söküğünü dikemiyor malesef bilsem de uygulamada sıkıntı var bazen eşek gibi de biliyorum ama bendeki de inat işte yazarım tabi kız yazmaz mıyım

İnşallah çabuk yolunu bulur da hemencik yazarım:)

Onu da düşündüm yok kinci değilim ben diyor kinci olsam daha farklı şeyler söyler yaparım diyor ama ben hiç hatırlamıyorum. Ben de sen gibi çok çabuk parlar çok da çabuk sönerim o yüzden böyle katı davranınca dayanamıyorum sanırım. Ben buradaki kadınların sözünü dinlemeye karar verdim üstüne düştükçe daha da geriliyor ortam nazı katlanıyor doğru söylüyorlar. Bu huyu ben geliştirdim onda yani.

İnşallah en kısa zamanda benimki de seninki gibi aşırı sakin pozisyonlara döner. Anaçlığın farkı nedir neyi kastettiğini tam olarak anlayamadım ama sakinlikse onu yapabilirim canım

Ben yapım gereği dominantım kabul ediyorum eşim de ben böyle bir kadınla karşılaşmadım hiç diyor o da haklı kendince
Sanırım bizde de su akıp yolunu bulacak zamanla oturacak her şey
O günlerdeki gibi asla saygısızlık etmem zaten kavgalarda buna çeki düzen verdim

Seni de anlıyorum. Uzaktasınız birbirinizden, özlüyorsun eşini ve uzun süre küs kalmak istemiyorsun. Çünkü 'Birlikte geçireceğimiz vaktimiz sınırlı' diye düşünüyorsun. Yanılıyor muyum? Ama eşinde senin gibi düşünse inan ki böyle olmaz. Tartışırsınız falan ama senin gibi düşünse bu kadar nazlanmaz. Erkeklerin doğuştan gelen özellikleri bu 'Odunluk'. Bizler gibi hassas düşünemiyorlar işte. Burada birçok kişi aynı görüşte. Sen de kendini biraz geri çekersen bu sefer atağa geçen taraf eşin olacak. '80 tane mesaj attım' demişsin. Hiç mesaj atma. Biraz da o merak etsin, mesaj atsın, arasın.

Anaç davranmak derken işte o kaçtıkça kovalamak değil ya da pata küte kavgalara girmek değil de ikinizde sakinleştikten sonra gel bi şu sorunu oturup düzgünce konuşalım desen acaba daha mı iyi olur diye düşündüm. Bütün bu içindekileri konuşabilirsin hemde...Şimdi sevgiliyken işler daha kolay tabi bana göre ama siz evlisiniz o daha bir fedakarlık ve özveri gerektiriyor. Yazılan yorumları okumamıştım şöyle bir baktım haklı olabilirler, belki de kendini biraz çekmekte iyi gelebilir. Umarım en yakın zamanda her şey yoluna girer. Çok çok mutluluklar :)

leydi bana gınam deyince ben de diyordum da alıskanlık olmuş
başta tribi arttırabılır dediğim gibi sen pes etme

Böyle nazlı kocaya napılır bilmiyorum ki

canım burcu başak mı çok tanıdık geldi bana şaka bi yana gerçekten işin zor benimkide 1 sene önce olan şeyi içinde tutup yeri geldiğinde lafı sokar hiç sevmediğim huyudur ama biraz alıştırdım galiba 8 senede artık çok fazla uzatmıyor bende senin gibi uzatmayı hiç sevmem o uzattıkça boğuluyorum bende neyseki biz yanyanayken nerdeyse hiç kavga etmiyoruz :26:

Okuyunca eşiniz benim gibi, siz de erkek arkadaşım gibi davranıyorsunuz diyesim geldi :)
Ben de aynı eşiniz gibiyim, tartışınca kolay kolay üstümden atamam o modu...
Ama sevgilim sanki az önce kavga etmemişiz gibi davranıp sarılıp öpmeye kalkıyor beni iyice cinlerim tepeme çıkıyor o zaman....
Yahu biraz beklesin diyorum içimden ne çabuk mod değiştiriyor diye azar yiyor bir de benden :)
Velhasıl arkadaşım; diğer alınganlıklarını, triplerini bilemem ama bu tartışmadan sonra hemen barışma olayına girmeyin bence...
Ben çok sıkılıyorum o durumdan, eşinizi anlayabiliyorum şu an :/
Biraz siz bekleyin bence, bakalım ilk adımı o ne zaman atacak?
Belki adam siz yeterince beklemediğiniz için, ona fırsat vermediğiniz için bu denli geriliyordur?
Bence tartışmalardan sonra iki tarafında biraz sükuta ihtiyacı var :)

Ben de 5 senedir cekiyorum hic hos bir durum değil gercekten en ufak sacin bugun neden kötü olmuş desem kuser bir hafta konusmaz hep övgü ister bes yasinda cocuk gibi bende hemen barisalim hic kus kalmayalim diye arar dururum sonuc elime hiçbir şey geçmiyor ben bu hale getirdim biliyorum ve hemen durumu degistirdim artik aramiyorum kusunce bi kere konusmaya calisiyorum baktim olmuyor bende hiçbir şey yapmiyorum ve kendi geliyor ins seninki de duzelir gercekten hic cekilmiyor kafasini duvarlara vurmak istiyor insan Allah yardimcin olsun

Pışpışlama nazlama tepene çıkarma.Yani sen alıştırıp,sonra da neden böyle deme.Tatildeyken eski konuları açıp biz neden böyleyiz diye sorma anı yaşa.O sana eskiyle ilgili birşey sorduğunda,o zaman sorsaydın şimdi geçmiş bitmiş bir olayın anlamı yok de.YANİ KISACASI ŞIMARTMA.

braz benm sevgilime benziyo ilk başlarda aynen böyleydi arkadaşıma giderdim bana terch ettin derdi halbuki hergün onlayım kırk yılın başı gitmişim sonra ben buna deli gibi bağırmaya olayları abartmaya başladım sanki sinirden çıldırmış gibi piskopat gibi ben öyle yapınca gülüyo çimdikliyorum falan şımartıyo beni hoşuma gidiyodu ama şimdi nerdeeee çok uzaklarda of fena oldum aklıma geldi şimdi

arkadaşım öylede zaten barışılıcak ve hayat bukadar kısayken saçma birşey için bi hafta surat asmak lüks bence ve bu hiçbir ilişkiye iyi gelmez birşeyi kaybetmeden değerini anlamıyorum hiçbirşeyi uzatmanın manası yok zamanı gelir keşke uzatmasaydım deriz

kesinlikle daha iyi olur canım teşekkür ederim yorumun için ikimize de kolay gelsin kısacası kafalarını tokuşturalım :)

leydi bana gınam deyince ben de diyordum da alıskanlık olmuş
başta tribi arttırabılır dediğim gibi sen pes etme

Aa yok kız güzel karıcım neler yapıyor diye mesaj atmış az önce biraz geç yazayım bari Allahım iyice ergene bağladım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…