bu şekilde öğretebilir miyim dersin ginam
aslında bir kere denemek lazım bakalım napıcak diye :44:
Sen ilgi gösterdikçe eşinde 'Nasıl olsa küssek de o alttan alıyor. Kavga etsek de gelir, barışırız' düşüncesi oluşmuş. Bebek gibi davranmaya başlamış da koskoca adama bebek halleri de hiç yakışmaz. Sen de bundan sonra kavga ettiğinizde hiç umursama. Eninde sonunda konuşacak. Başka şansı mı var sanki. Öyle de rahat olunmaz. Eşin suçsuz olunca özür dilersin, alttan alırsın tamam da eşin suçluyken ve senin bir suçun yokken sen niye alttan alan taraf oluyorsun ki? Sana da yazık. Elbette ki sinirlerin bozulur.
Sanırım eşin senden daha fazla değer vermeni bekliyor. Yani nasıl desem kavga ederken eşine karşı üslubun nasıl bilmiyorum ama sen onu suçlayıcı bir şekilde konuşuyorsan eşin buna kırılıyor kafasına takıyor ve kabuğuna çekiliyor. Sende sinirin geçince rahatlayıp eskisi gibi eşinle konuşmak istersin ama o sana kırgın olduğu için senin kadar çabuk toparlayamaz. Bu durumda sürekli sen onu pışpışladığını düşünürsün barışmak konuşmak istersin ama ondan bir adım gelmeyince ne kadar nazlı biri diye düşünürsün. Sana demişya aşağıloyurdun beni ondan uzak kaldım diye o yüzden böyle dedim. Bence bundan sonra kavga ederken biraz daha konuşma tarzına dikkat edip dene onu suçlamadan derdini anlatmaya çalış belki faydası olur canımBir şeyden kavga ediyoruz mesela uzattıkça uzatıyor sen şöyle yaptın böyle yaptın vs diye ve suratı bir karış geziyor 3 gün benim de sinirlerim yıpranıyor haliyle sürekli pışpışlamaktan yoruldum
ben mesela kavgadan sonra sakinleşirim, toplar hemen tekrar eski halime dönerim ama o öyle değil. misal 6 ay boyunca yoğunluktan mıdır ayrı yerlere düşmemizden mi bilemiyorum bir hayata küskünlüğü ilgisizliği vardı ve ben 6 ay bunu söyledim "ilgilenmiyorsun" diye 14 şubatta beraber tatile gittik ve bize çok iyi geldi tekrar ilk günlerimize dönmüş gibiydik bir dakika yanımdan ayrılmıyordu önceden duşa girer yemek yer falan bunlarla çok oyalanıyordu öylece küvette yatıyordu mesela yarım saat
ben de sordum seni önceden o hale koyacak ne yaptım bana söyler misin dedim bilmek istiyorum hatamı ona göre bu halimizi kaybetmek istemiyorum dedim geçmişi sorgulamanın ne anlamı var şu an güzeliz işte beni sürekli aşağılıyodun belki sebep budur dedi ama bu tartışma uzadı böyle çok hatasız mükemmelim demiyorum ama bu şekilde sürekli gönlünü almaktan, pışpışlamaktan yoruldum saçımı başımı yolmak istiyorum artık daha napayım ya bana geçen gün durmuş diyor ki sen geçen sene bana bir şeyler ısmarlıcaktın paran kalmadı arkadaşlarınla gezmişsin diye ben çok kırıldım buna artık nasıl çıldırmıyım ya geçen yıl öğrenciydim ben olabilir kalmamıştır özür dilerim dedim onları bana tercih ettin diyor insan 1 sene bekler mi bunu söylemek için neyin nazı tafrası bu yemin ediyorum çok yoruldum ya
şimdi de ödüm kopuyor yine eski birbirimizi yiyen halimize dönücez diye tatilden döndüğümüzdeki gibi mükemmel olalım istiyorum yoksa yine 6 ay yalvartıcak mı beni o sanıyor ki ufak bir kavga dahi olmıcak ama böyle evlilik ilişki olmaz ki ille kavga olucak her kavgadan sonra 6 ay inatlaşıcaz mı yoruldum YORULDUM YORULDUM
biri akıl versin nasıl hakkından gelinir bunun ya of..
Ay aynen işte kafamı oralara buralara vurasım geliyor şimdi küstü napıcam diye tepiniyorum
Şimdi bebek mi yapayım yani onu mu diyorsunuz
hem de öyle bir öğrenir ki
bak nasıl o nazlandıkca sen üstüne düşüyorsun kahroluyorsun
aynı şekilde sen nazlan ki o kahrolacak üstüne düşecek, her şey bizim elimizde aslında
denemek değil direkt yap sonra yaz buraya bana teşekkür edeceksintecrübeyle sabit
Sanırım eşin senden daha fazla değer vermeni bekliyor. Yani nasıl desem kavga ederken eşine karşı üslubun nasıl bilmiyorum ama sen onu suçlayıcı bir şekilde konuşuyorsan eşin buna kırılıyor kafasına takıyor ve kabuğuna çekiliyor. Sende sinirin geçince rahatlayıp eskisi gibi eşinle konuşmak istersin ama o sana kırgın olduğu için senin kadar çabuk toparlayamaz. Bu durumda sürekli sen onu pışpışladığını düşünürsün barışmak konuşmak istersin ama ondan bir adım gelmeyince ne kadar nazlı biri diye düşünürsün. Sana demişya aşağıloyurdun beni ondan uzak kaldım diye o yüzden böyle dedim. Bence bundan sonra kavga ederken biraz daha konuşma tarzına dikkat edip dene onu suçlamadan derdini anlatmaya çalış belki faydası olur canım
ahhahahhayok hazır degılsen kesınlıkle yapma..
bu seferde bebekle uğraşırken kafayı yıyo ınsan..
sen kocana fazla takılma yeter..
evlılıkte herzaman herseyı duymıcaksın..
o söylenmeye başladığında,sen cevap verme..
bırak ne derse desın..sen ıcınden sarkı soyle
Tamam kız bakalım akşama kadar hiç aramıcam 80 tane mesaj atmıştım nasıl düzelicez diye ama sallamıcam bakalım napıcak akşama
Verdin bana gazı bakalım
Sen de çok çektin herhal bu nazlı erkek yavrularından
yok ben hiç çekmedim direkt böyle eğittim
başında ipleri aldım yani.aslında benim huyum yani isteyerek yapmadım ama bak nasıl yarıyor işe
haksız da olsam asla barısalım demem mesaj atmam sonra o özür diler falanama hiç konuşmıcaksın yani yumusamayacaksın
sert dur yoksa olmaz
Ama işe yarayacak bak dimi
Ne sabırlı hatunsun vesselam yaAzcık bana da bulaştır işte
sen neden 1 sene önce olan bişeyin özrünü diliyosun şimdi?
o gün öyle lazım gelmiştir de geç.
bir de küsünce neden barışmaya uğraşıyorsun?
eğer boş yere küsüyorsa ben olsam hiç uğraşmam.
öyle çocuk gibi de ikide bir küsülmez ya, yeni çıkmaya başlamış sevgili gibi. :26:
aynı evde yaşayan eşlersiniz siz.
bir de kavga anında bile söylediklerinize dikkat etmeniz lazım bazı insanlar kolay unutamıyorlar o sinirle söylenenleri.
Bu dediğinizi öğrenemedim sanırım henüz ben hemen her şeyi düzeltmek taraftarıyım biraz fazla aşk böceğiyim
Sizinki sadece bebek yüzünden mi düzeldi yoksa başka şeyler de yaptınız mı
yani cok gözünde büyütmezsen sabırlı olursun
ona sana mecburmuş hissi yaratman lazım. burnunu sürttüreceksin
barısmak istese de sen yüz vermiceksin öyle hemen tamam aşkım barısalım demek yokama işte benim huyum böyle dediğim gibi kendimi zorlayarak bu hale gelmedim
yani normal sartlarda hep işe yarar bilemyorum
Benimde esim onceden boyleydi.
Mesela kavga ediyoruz hic konusmaz,
surati asik asik gezer 2-3 gun.Onun o tipini gordukce ay nasil cildiriyordum.
Evde Arktika havasi esiyordu resmen.
Sonra dayanamayip ben konusurdum,bi baktim beyefendi iyice simarmis.Bende taktigi degistirdim o konusmadimi bende konusmiyorum.
Yemekte yapmiyorum, samasirinida yikamiyorum,kisacasi o yokmus gibi davraniyorum.Sonuc guzel simdi ilk adimi o atiyor.Sende boyle dene istersen.Ilk basta zorlanacaksin tabi. (ben kendimi zor tutuyordum konusmamak, sarilmamak icin).
Bende işe yaramazsa benim adamın normal olmadığına kanaat getirip kapatırız konuyu
işte bak mesela burnunu sürtüyorum ama bu sefer üstüme gelmeye başlıyor hani barıştım ya nazlanmaya başlıyor
yok aslında ben kocamı tanıyınca hersey duzeldı..
benım kocam kın tutmaz..mısal tartışır benle,sonra hıcbıse yokmuş gıbı devam edebılır..
ama ben bunu ılk senemızde bılmedıgımden,o bana soylenıyor,ben cevap verıp kışkırtıyordum..
o daha bı dellenıyor,ağzından çıkanı kulağı duymaz duruma gelıyordu..
sonradan sonradan o ne derse desın..ben haklı dahı olsam,tartısma anında ağzımı bıçak açmaz..
o ıcını döker,esegın g*tüne sokar benı..ben susarım..
o an susmak cok zor bılıyorum:)
daha sonra sular durulunca hesabını keserım..oda güler geçer..
bunu yapmasam günler suren küslükler oluyor..
kımse lafın altında kalmıyor cunku..
haa bunu sadece ben yapmıyorum..esımde ben sınırlıyken alttan alır..kışkırtmaz..
cocugun engel olduğu seyse,bırbırımıze kussekte,o barışmamıza vesıle oluyor..
işte o nazlandıkca sen küs konuşma
mesela onu pohpohlamanı mı istedi dön arkanı uyuistediği kadar kavga etsin tınlama.
dediğim gibi bunu sadece o anık değil her nazında yapman lazım .
ara ara yaparsan nazı daha cok pekişir. yıldırma politikasıdır bu kızım öğren öğren hehey
yeni bir savaş başlıyor pek nazlı kocamın nazıyla savaşım
sende neler varmış be ginacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?