Naznz, kaprisinizi en ok kim eker?

herkez cekıyor ya boyle bellı ısım veremem ama en cok sevgılım ve annem babam baya nazlı buyumusum aılem kız cocugu ıstemıs hep 2 oglandan sonra ben dogmusum bu yuzden el ustunde buyudum halada oyle ya kaydirigubbakcemile3

En çok canım ANNEM çeker...:1hug:
seni seviyorum annemmmmmmmma.s.

en çok SEVGıLıM çeker hayatımın anlamı:asigim:

sonra babanem çeker canlarım benm:1hug:

öyle herkese nazlanmam ama nazımı en çok eşim çeker hatta ben nazlandıkça hoşuna gider bu da beni çook mutlu ediyoo!

ne nazlıyımdır ne kaprisli
hal böyle olunca kimsenin beni çekmesine gerek kalmıyor
kimseye çektirmediğim içinde bana ne naz nede kapris yapabiliyorlar
yapan olsada çekmem

önceden annem cok alttan almıştır en çok ona nazlandım.ama evlenince o görevi esiime devretti hihoyyyt

çok nazlıyımdır ben önce eşim sonra annem çeker hatta bana keşke adını nazlı koysaydık derler laf aramızda eşimde kızımız olursa adını nazlı takarız der:ecrin_bebek: nazlı annenin nazlı kızı

annedir yüreği fazla dayanamaz herkes bıksa benden annem bana doymaz

Bu cümle öyle dogruki öyle güzelki, Annem herseyim benim. nazli degilimdir, nasil yapilir onu dahi bilmem, ama cok kaprisliyimdir huysuzlugum cabuk tutar, önce bitanecik annecim, sonra babacim, daha sonrada esim ceker kaprisimi:smiley-cool:

annem ceker.. canım annem.. Allah anneme de babama da anneanneme de abime de, abimin eşine de... (böyle gidecek :) ) uzun ömürler versin..

Amin..

annem babam daha çok şeker eşimden
kocişimin naz niyaz dinlemeye sabrı yoktur :mymeka:
daha doğrusu o kadar çok mızmızlanıyorum ki adamı bezdirdim galiba :roflol::roflol:

nazlanmayida nazlamayida pek sevmem ama naz gibi görünen hallerimi annem ceker daha cok..gerçi eşimde ceker :) yani nazim onlara geciyor diyelim :)

eşim çeker garibim ya
napim nazlanacak bi onu bulabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…