Naznz, kaprisinizi en ok kim eker?

Sağolsun annem ve biricik arkadaşm çok çeker. eşimde çekiyor ama onlar kadar dayanıklı diil . . .

Allah razı olsun en çok kocacım çeker bem nazlarımı canımdır obenm yaa..
gerçi annem babamda çekerdi ama eşim daha çok ilgilenıor..

tabiki kocam:asigim:
hatta "Allah seni bana naz ya diyemi yarattı" diye sever beni:kedi:
heralde onun hoşuna gidiyor ne bileyim
eskiden annemde çok çekerdi:çok üzgünüm:
ben kimsenin kaprisini çekemem aslında
ama kardeşiminkini çekmeye başladım
kıyamıyorum çünkü ona:1no2:

benim de ailem çeker.nişanlıma yapmıştım naz ve kaprisi o da çekip gitti.insanın nazını kabrisini onu gerçekten sewn çekermiş.benimki beni swmemiş öle anlıyorum.naz ve kaprisim belki onun gerçek yüzünü gösterdi bana...

senı seven ve senı bılen herkese gecer naz..
eh bende yaparım bazen:)..

benim biricik sevgilim çeker valla bazen diyorum ki ne kdr sabırlı çocuk :asigim:

kim çeker seni kim çeker ben biber oliim sen şeker :bbo:
bugünlerde kimse çekmiyo :1no2:mafoldumben

Benım nazımıda en cok esım cekıyor yazık garıbım bazen sınırlı oldugum zmn azarlıyorum off ya dıyorum gelıp sarılıyor canım kocam benım ya onu cok sevıyorrrruummm

benim naz yapma gibi bi hakkim yok. hamileyim hamileler naz yapar diye biliriz ama benimki nazi birak gariban gariban geciyor. akrabalarin da düsündügü yok. ancak herkes kendi cikarinda. zoru görünce sivisiyorlar. kimseye sirt yaslamamak lazim bunu cok iyi gördüm. benim icinde artik ancak kendim ve yanimdakiler gelir. hamileligimin ilk 3 ayi bulantilarla gecti. mutfaga giremedim. keyfimden degil. resmen zorakiac kaldim. karnim iyice acikinca girdim ama bögürerek ve kusarrak geri ciktim. elimde olan bisiy degil yani nazimdan degil. rmutfaga giripte biseyler hazirlayamiyordum. Zor günlerimde akraba deninlenler bi tas yemek kalkipta getirmedi. nerdeydi ler zor günümde.bu akrabalar öyle uzaktan muzaktan degil arkadaslar en yakin akrabalardan bahsediyor um. insan bi sorar. bi gün canim sunu istedi yapalimmi dedim acik naz yapayim dedim yemek var iste orda ye dediler. lafimi bi güzel yuttum. ben onlarin isine essek gibi kostum zamaninda. salaklik bendeymis iste. cok agirima gitti. herkes ilk planda kendi cikarinda. ben kalkipta yalvaramamya bana sunu yapin bunu yapin söyle böyle yanimda olun diye. kimseyi zorlayamam. herkes lafta düsünüyor ama ortada bana faydasi dokunan bi icraat yok. cok doluyum suan paylasmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…