Naznz, kaprisinizi en ok kim eker?

rahmetli anneciği sağken çok nazımı çekti allah razı olsun yattığı yerler cennet mekanı olsun.
şimdi ise sağolsun ablacığım çekiyor nazımı.

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar a.s.

görünüşe göre, en çok annelere nazlanıyoruz.

canımın içi bitanem sevgilim çekiyor..
valla ne annem ne babam ne de kardeşim hiç çekmez..
gerçi ben de onlarınkini çekmem..
sevgilim benim nazımı çeker ben de onunkini..

seglim dıyosn evlen gorıcem seni üzmek ısteme ama ole bende ılk oyleydm simi nerdeeeeeeeee

bazen düşünüyorum keşke adımı naz koysalarmış tam olacakmış..
O kadar nazlıyım ki ailem ve romeo iyi ki katlanıyor bana bazen zıvanadan çıktığım zamanlar da olmuyor değil.. Bi de kötü tarafı var ben naza gelemiyorum sanki sadece bana verilmiş bir hak vay onların halineee

Valla ne anneme nede babama yapmadım eşime yaptığım naz ve kapris kadar..
Bide bende küsme olayıda var allahtan eşimde kin ve küsme yok şanslıyım yani..

sağolsun sevgilim çekiyor..üzüntümü sıkıntımı ailemle paylaşmam pek onlara yansıtmam ama zavallı sevgilim çekiyor benim her türlü sıkınıtmı üzüntümü

En çok rahmetli babam çekmiştir nazımı. Canım benim evin en küçüğü olduğumdan;
hiç büyüyememiştim onun gözünde hep bana bebek gibi davranır şımartırdı.
Bende fesat bir kızdım galiba ağbi ve ablama hava atardım bu yüzden.:roflol:
Gerçi şimdiki aklımla yapmam ama çocukken insan egolarını daha mı yüksek tutuyor bilmem.
Eşimde çeker ama sanırım babam kadar değil.....

annem,babam,kardeşim(canlarım):1hug: eşime gelince çekmedi çekmiyo sanırım çekmicektebenneyaptımki

Ne yazıkkki çok kaprisli bir insanım. Bekarlığımda anacım babacım çekerdi Şuan dozu artmasına rağmen allah razı olsun eşim sabırla çekiyor...

benim kahrımı bi anacım çeker
kocişim bile bi süre sonra amaaan be sende diyo yada dır dır etme diyo senağlama
annem hiç böyle şeyler söylemezdi bana
nazımı da kapsimi de kahrımı da ne çok annecim çeker valla gerisi yalan

sevgilim çeker bende onun kaprislerini karşılıklı tabi :)

kimse çekmez benim nazımı.
herkesinkini ben çekerimsenağlama
annemin çocuğumun eşimin.......
bazen daralıyorum bu yüzden

Kimseye naz yapmam, kimse de çekmez...

Ama...

Aşkıma öyle bir naz, kapris yapıyorum ki, garibim bazen sevmesem seni hiç çekilmezsin diyor. :)

Nazlı mızmız bir yapım yoktur.Hastayken bile sonuna kadar dayanırım.Ama hiç olmuyor değil.En çok nazımı anneciğim çeker.Canım benim ya Şeniz daha doğrusu o beni nazlanmaya sevkeder.İş yaptırmaz,şımartır.Boşuna dememişler ana gibi yar olmaz diye.gerçekten öyle.eşime de bazen kapris yaparım arada...sırnaşık şey

eskiden tek bir kişi çekerdi
şimdi iş arkdaşım çocukluk arkadaşım can yoldaşım ve biricik aşkım annem çekiyor sağolsun
allah başımdan eksik etmesin oonu çok seveyom:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…