Naznz, kaprisinizi en ok kim eker?

nazlı değilim
hiç naz yapamadım ben ya
ben onların nazını çektim
onlar üzülmesin kırılmasın diye
nişanlımada arada nazlanıyom gibi ama
onlarda naz sayılmaz ya.
nişanlımda nazlıdır.
onunkinide ben çekiyom sanki.
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Nazımı,Kaprisimi,Öfkemi Herşeyimi Tek Bişi Kişi Çeker Kankam..
Annemin Bile Of Dediği Yerde Hep O Vardı..
Bitanem Benim Onu Çok Seviyorum Şeniz:1hug:

naz değil ama kaprisliyim çok hemde nazı kaprisimi herşeyimi CANIM KOCAM çeker

en çok sevgilim çeker nazımı
ona sölüyorum sen yandın benim nazımı nasıl çekicen diye ama şimdilik kabul diyo :asigim: pişman olcak :))

Canım kardeşim,her türlü nazımı da kaprisimi de çeker..:1hug:
Eşim de başarılıdır bu konuda..:teytey:

annem çekerrr,çok nazlı sulügözlüyümdür bi o bişe demez.ama babamda pek nazlatır nazlanıncada kızar nasıl iş oluyorsa

ben çok nazlıyımdır. hele hastalanayım çocuktan farkım olmaz.

sağolsun bitanecik nişanlım benim çok sevgili eş adayım nazımı bir of demeden çeker.
annemde aynıdır hep başımda bekler :)

CANIM SEVGİLİM AZ KAHRIMI ÇEKMEDİ ÇEKMEYEDE DEVAM EDİYOR
EN ÇOK NAZIM ONA GEÇİYOR ONUNDA BANA AMA BENİM KADARA DEĞİL TABİyerimsenibenyerimseniben:lepi:​

yok bende naz mazz,zaten çekende yok hahahaha

en başta annemle babam (hala dahaa) sonra eşim sağolsun çook nazımı çeker zaten söylemiştim iki elin kandada olsa nazımı çekmek zorundasın şimdiden anlaşalım yok olmaz dersen yolları ayıralım. diye kötükedihüso

annem babam uzak oldugu için kocam hatta kaynanam ceker kaydirigubbakcemile3 sagolsun

ben biraz fazla kaprisliyim sanırım buda çok duygusal ve alıngan bir yapıya sahip olmamdan kaynaklanıyo sanırım annem kardeşim babam ve eşim şikayetçiler ama hep beni teselli edip gönlümü almayı bilirler hele bu aralar :))

CANIM bunu sen mi yazdın?

eşim ve eşimin ailesi hariç herkes çeker sağolsunlar
onların kini malesef ben çekiyorum

en çok kocam:asigim: sonra annem babam kayınpederim kayınvalidem beni sevenler çeker genelede nazımı saolsunlar:icecream:

ben okadar nazlıyımki anlatamamanca benim nazımı biricik nişanlım ve annem çeker.canım nişanlım benim.onu okdar çok üzdümki bu nazlarım yüzünden.ama hep beni alttan aldı.her dediğime her yaptığıma katlandı ondan allah razı olsun.bircik annemden de allah razı olsun

ailem ve aşkım çeker :asigim:

bazen ben bile bana nasıl tahammül ediyolar diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…