Ne anlamaya çalışmaya çalıştığını hiç anlamadım desem.Bir hafta önce nişanlımın doğum günüydü. Ona t- shirt hediye ettim . Birkaç gün sonra ise çalışmak için başka bir yere gitti. Aldığım kazaklardan sadece bir tanesini burada bırakmıştı. Dün kaynımın nişanlıma aldığım kazağı giydiğini gördüm. Tabi ben hiçbir şey söylemedim. Yani giyebilir diye düşündüm. Hatta belki de başka bir kazağına benzettiği için giymiştir diye düşündüm. O tarza benzer bir kazağı var çünkü.
Anlamadığım durum normalde kaynımda çalıştığı için fazla görüşmeyiz. O gün eve gelip bizimle oturdu ve bize kahve yapar mısın falan dedi. Yani ne anlamam gerektiğini ben de bilmiyorum sizce bu durum gayet normal mi?
Bir hafta önce nişanlımın doğum günüydü. Ona t- shirt hediye ettim . Birkaç gün sonra ise çalışmak için başka bir yere gitti. Aldığım kazaklardan sadece bir tanesini burada bırakmıştı. Dün kaynımın nişanlıma aldığım kazağı giydiğini gördüm. Tabi ben hiçbir şey söylemedim. Yani giyebilir diye düşündüm. Hatta belki de başka bir kazağına benzettiği için giymiştir diye düşündüm. O tarza benzer bir kazağı var çünkü.
Anlamadığım durum normalde kaynımda çalıştığı için fazla görüşmeyiz. O gün eve gelip bizimle oturdu ve bize kahve yapar mısın falan dedi. Yani ne anlamam gerektiğini ben de bilmiyorum sizce bu durum gayet normal mi?
Günlük hayattan bir kesit zaten.Ne anlamaya çalışmaya çalıştığını hiç anlamadım desem.
Gayet sıradan günlük hayattan bir kesit bu
Kısa kollu kazak t- shirt nesi garip anlamadım?Bence kaynınızın nişanlınıza aldığınız kazağı giymesinden daha garip olan şey ağustos ayında kazak giymeleri
Kazakla tshirt aynı şey mi hanım efendi?Kısa kollu kazak t- shirt nesi garip anlamadım?
Yanlış yazmışım bu kadar abartmaya gerek yok hanım efendiKazakla tshirt aynı şey mi hanım efendi?
Siz kendinizi anlamıyorsunuz ki biz sizi nasıl anlayalım.Yanlış yazmışım bu kadar abartmaya gerek yok hanım efendi
Yanlış yazdığımı belirttim. Başka yorumları görüp tekrardan yazmanız boş ayrıca. Ee si boşsunuzKısa kollu kazak ne ya siz hangi dağda yetiştinizNe anlatmaya çalışıyorsun? Ne yani? Kaynın kazağı giydi geldi kahve istedi? Ee??
Aynen, konuyu oraya çekmeye çalışıyor.Kayniniz sizden mi hoşlanıyor? Onu mu anlamamız gerekiyor?
Bu konuyu oraya bağlamak için baya hasta bir zihniyet lazım ama yuh derim o zaman konu sahibineAynen, konuyu oraya çekmeye çalışıyor.
Hicbirsey anlamıyorsunuz. Kahve istemek kız istemede olur ya.Kaynının sana ilgisi vs yok.
Muhtemelen tişörte dikkat etmeden giydi.
Kahve istemekte hoşlantı belirtisi değildir.
Başka soru?
Ablam sen iyi misin sabah sabah? Bir şey mi içtin ettin? Ne anlatıyon sen ne anlıyon kendi iç dünyanda olaylarıBende aynısını yazdım zaten dikkat etmek isteseydiniz görürdünüz. Ayrıca hoşlanma falan ne alaka. Ben tişörtle ilgili düşüncemi belirttim. Normalde bizimle takılmıyor çalışıyor diye . Dün bizimle oturdu sohbet etti. Samimi mi olmak istiyor tarzında bir şey düşündüm sadece. Ve sormak istedim. Konuyu nereye çektiniz ya.
Aynı şeyleri ben de söyledim hanım efendi. Görmek istemediğiniz için görmediniz muhtemelen. Kahveden bir şey çıkarmam gerekşyor diye de sormadım yazdıklarımı düzgünce okursanız anlarsınızKaynının sana ilgisi vs yok.
Muhtemelen tişörte dikkat etmeden giydi.
Kahve istemekte hoşlantı belirtisi değildir.
Başka soru?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?