Ne anlamam gerekiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Melegmsn

🐚
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2022
49
-37
1
Bir hafta önce nişanlımın doğum günüydü. Ona t- shirt hediye ettim . Birkaç gün sonra ise çalışmak için başka bir yere gitti. Aldığım tişörtlerden sadece bir tanesini burada bırakmıştı. Dün kaynımın nişanlıma aldığım tişörtü giydiğini gördüm. Tabi ben hiçbir şey söylemedim. Yani giyebilir diye düşündüm. Hatta belki de başka bir tişörtüne benzettiği için giymiştir diye düşündüm. O tarza benzer bir tişörtü var çünkü.
Anlamadığım durum normalde kaynımda çalıştığı için fazla görüşmeyiz. Samimiyetlikte yoktur aramızda. O gün eve gelip bizimle oturdu. Kahve istedi, sohbet muhabbet etti. Ne anlamalıyım, sizce samimiyetlik mi kurmak istedi?

Son düzenleme:
Ne anlamaya çalışmaya çalıştığını hiç anlamadım desem.
Gayet sıradan günlük hayattan bir kesit bu

Bence kaynınızın nişanlınıza aldığınız kazağı giymesinden daha garip olan şey ağustos ayında kazak giymeleri

Edit: kazak aldım demişti düzenleyip tişörte çevirmiş. Sonradan konuyu okuyanlar için yazıyorum

Son düzenleme:
Bende aynısını yazdım zaten dikkat etmek isteseydiniz görürdünüz. Ayrıca hoşlanma falan ne alaka. Ben tişörtle ilgili düşüncemi belirttim. Normalde bizimle takılmıyor çalışıyor diye . Dün bizimle oturdu sohbet etti. Samimi mi olmak istiyor tarzında bir şey düşündüm sadece. Ve sormak istedim. Konuyu nereye çektiniz ya.

Ablam sen iyi misin sabah sabah? Bir şey mi içtin ettin? Ne anlatıyon sen ne anlıyon kendi iç dünyanda olayları
Daha önce topluma insanlığa karıştın mı?

Kaynının sana ilgisi vs yok.
Muhtemelen tişörte dikkat etmeden giydi.
Kahve istemekte hoşlantı belirtisi değildir.
Başka soru?
Aynı şeyleri ben de söyledim hanım efendi. Görmek istemediğiniz için görmediniz muhtemelen. Kahveden bir şey çıkarmam gerekşyor diye de sormadım yazdıklarımı düzgünce okursanız anlarsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…