- 14 Ağustos 2018
- 21.115
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.960
- 598
Sizinle ben de sohbet etmek istemem şahsen. Kafaya silgi atarak kurulan iletişimde bitmiş sizin olay belli kiÇok şükür ki en azından anlamak isteyen biri. Kaynım çalışan biri normalde fazla sohbet etmek istemez etrafındakilerle. Dün geldi bizimle oturdu kahve istedi sohbet muhabbet etti. Yani samimiyet mi kurmak istiyor sizce? Bunu sormak istedim eksik de yazmış olabilirim. Konuyu saçma sapan yerlere çekenler de oldu. İnsanın fikri neyse zikri de odur diyorum.
Velev ki öyle, eee nesi garip bunun? Allah allaaahDemek istediğim önceden bana karşı samimi olmayan kaynım şimdi samimiyetlik mi kurmak istiyor sorum buydu
Neden ediyorsunuz hala? İnanın sizin gibi bir zihniyetle ben de sohbet istemiyorum.Sizinle ben de sohbet etmek istemem şahsen. Kafaya silgi atarak kurulan iletişimde bitmiş sizin olay belli ki
Samimi olmak istese ne olur olmak istemese ne olur? Buna konu açacak kadar takılmanız tuhaf bence. Sizde hoşlancak hali yoksa tövbe tövbe..Demek istediğim önceden bana karşı samimi olmayan kaynım şimdi samimiyetlik mi kurmak istiyor sorum buydu
Bunu nasıl iğrenç bir üslup ya? Kendinize gelin benceBu çirkin cevaplarınızı, okuma yazmadan bihaber üslubunuzu ve şımarık tavırlarınızı nişanlınız umarım evlenmeden önce farkeder.
Bu kadar iğrenç bir düşünceyi bir arada hiç görmemiştim görmüş oldum. Ayrıca neyi düşünüp düşünmediğimi yazdım. Teşekkür ederimSamimi olmak istese ne olur olmak istemese ne olur? Buna konu açacak kadar takılmanız tuhaf bence. Sizde hoşlancak hali yoksa tövbe tövbe..
Eğer böyle bir ihtimali düşünüp sorgulamışsanız kusura bakmayın da iğrenç bir düşünce.
Samimiyet kurmak istese ne olur acaba ? cidden merak ettim. Abisinin nişanlısıymissiniz. O gün işi yokmuş gelmiş sohbet etmiş sizinle. Belki tanımak istedi sizi ,belki evlenecekler yakınlık kurayım dediÇok şükür ki en azından anlamak isteyen biri. Kaynım çalışan biri normalde fazla sohbet etmek istemez etrafındakilerle. Dün geldi bizimle oturdu kahve istedi sohbet muhabbet etti. Yani samimiyet mi kurmak istiyor sizce? Bunu sormak istedim eksik de yazmış olabilirim. Konuyu saçma sapan yerlere çekenler de oldu. İnsanın fikri neyse zikri de odur diyorum.
Eee ben de önceden böyle değildi diye yazmışım neyi uzatıyorsunuz halaa.Samimiyet kurmak istese ne olur acaba ? cidden merak ettim. Abisinin nişanlısıymissiniz. O gün işi yokmuş gelmiş sohbet etmiş sizinle. Belki tanımak istedi sizi ,belki evlenecekler yakınlık kurayım dedi
Ben bir şey anlamadım ne anlatmaya çalıştığınızdanBir hafta önce nişanlımın doğum günüydü. Ona t- shirt hediye ettim . Birkaç gün sonra ise çalışmak için başka bir yere gitti. Aldığım tişörtlerden sadece bir tanesini burada bırakmıştı. Dün kaynımın nişanlıma aldığım tişörtü giydiğini gördüm. Tabi ben hiçbir şey söylemedim. Yani giyebilir diye düşündüm. Hatta belki de başka bir tişörtüne benzettiği için giymiştir diye düşündüm. O tarza benzer bir tişörtü var çünkü.
Anlamadığım durum normalde kaynımda çalıştığı için fazla görüşmeyiz. Samimiyetlikte yoktur aramızda. O gün eve gelip bizimle oturdu. Kahve istedi, sohbet muhabbet etti. Ne anlamalıyım, sizce samimiyetlik mi kurmak istedi?
Aradigim cevapNe anlamaya çalışmaya çalıştığını hiç anlamadım desem.
Gayet sıradan günlük hayattan bir kesit bu
Eeee yani????? Düşünce dünyanızı anlamaya çalışıyorum yok olmuyor. Samimiyet kurmak istiyorsa sorun mu sizin için,bunu mu soruyorsunuz?Çok şükür ki en azından anlamak isteyen biri. Kaynım çalışan biri normalde fazla sohbet etmek istemez etrafındakilerle. Dün geldi bizimle oturdu kahve istedi sohbet muhabbet etti. Yani samimiyet mi kurmak istiyor sizce? Bunu sormak istedim eksik de yazmış olabilirim. Konuyu saçma sapan yerlere çekenler de oldu. İnsanın fikri neyse zikri de odur diyorum.
Önceden öyle değilmiş , sizin aldığınız tişörtu görünce vay be ne zevkli kızmış demiş. Abisinin tişörtü ya giyince onun kimligine bürünmüş. Bir an sizi kendine yakın hissetmiş.Eee ben de önceden böyle değildi diye yazmışım neyi uzatıyorsunuz halaa.
Sorun olduğunu yazdığımı hatırlamıyorum. Böyle olmayan biriydi böyle oldu dedimEeee yani????? Düşünce dünyanızı anlamaya çalışıyorum yok olmuyor. Samimiyet kurmak istiyorsa sorun mu sizin için,bunu mu soruyorsunuz?
Ablacım konunu kapattır.Bunu nasıl iğrenç bir üslup ya? Kendinize gelin bence
Bunu dümdüz niye sormuyorsunuz da gereksiz ayrıntılarla durumu anlaşılmaz hale getiriyorsunuz?Demek istediğim önceden bana karşı samimi olmayan kaynım şimdi samimiyetlik mi kurmak istiyor sorum buydu
Sanırım yukarıda yazdığımı okumadınız. Önceden böyle biri değildi. Böyle oldu böyle davranmaya başladı. Demek istediklerim bu kadardı.Erkekler biz kadınlar gibi değiller 3 yıllık evliyim eşimin dayısıyla geçen hafta 1 defa oturduk sohpet ettik ben geçen haftaya kadar soğuk biri olarak tabir ediyordum dayısını.yada sadece karşılaştığımda sohpet edip normalde hiç konuşmayan erkek kuzenlerim var. yanlış anlamadıysam kaynananızgildesiniz ve kaynınız gelip kendi evinde siz ordayken kahve içmiş. yani kendi evinde canı kahve içmek istemiş siz varken sizinle sohpet etmeden gitseydi ve siz bu konuyu açsaydınız yani ben kaynanamgildeydim kaynım beni gördü ama yüzüme bile bakmadan selam vermeden gitti deseydiniz burda sizi haklı bulacak bir sürü yorum olurdu işte ayıp etmiş yaptığı saygısızlık nişanlınıza bunu söyleyn mutlaka tarzında. ama bu açtığınız soru başlığı ve konu garip olmuş inanın. yani kaynınızn kendi evinde kahve içmesi dünyanın en en en normal davranışı ve sonuç çıkartılmayacak bir davranış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?