Ne anlamam gerekiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ablam sen iyi misin sabah sabah? Bir şey mi içtin ettin? Ne anlatıyon sen ne anlıyon kendi iç dünyanda olayları
Daha önce topluma insanlığa karıştın mı?
Böyle bir topluluğa karışmadım haklısınız Anlamadan yorumlayan bir topluluğa yani. Ondandır belki de. Siz yine de kendinizce yorumlamaya devam edebilirsiniz

sizin hediyenizi giymesi büyük sıkıntı yapacağım bi durum olurdu benim için, nişanlıma aldığım şeyi ne alaka kaynım giyecek? sormadınız mı sana almıştım bunu diye? o samimiyet vardır aranızda diye düşünüyorum.

bu arada dediğiniz gibi samimiyet kurmak istemiştir diye düşündüm, çalıştığı için ihmal ettiğini falan mı düşündü acaba? gerçi o tişörtle yanınıza gelmesi benim için kocaman bi hata.

Aynı şeyleri ben de söyledim hanım efendi. Görmek istemediğiniz için görmediniz muhtemelen. Kahveden bir şey çıkarmam gerekşyor diye de sormadım yazdıklarımı düzgünce okursanız anlarsınız

neyden birşey çıkarmaya çalıştığınızı açık açık yazsanız o zaman.
kahveden çıkarmadınız tişörtü giymiş olmasından çıkarmadınız.
ne anlamanız gerektiğinizi düşündüğünüzü söyleyin bizde bilelim madem.

Kardeşler birbirlerinin kıyafetlerini giyer, eşyalarını kullanır. Kimin aldığı önemli değildir. Kaldı ki siz kesinlikle bu konuyu 'acaba samimi mi olmak istiyor' düşüncesiyle açmadınız. Bunun için kimse konu açma gereği duymaz. Siz bizim 'kaynının sana ilgisi var aman dikkat et' dememizi beklediniz. Böyle hastalıklı düşüncelere kafa yoracağınıza düğününüze kafa yorun.

Başka takıcak derdiniz tasanız yok mu ? Hediyeyi yanlışlıkla giymiştir , yanınızda samimiyet olduğu için durmuş kahveyi canı istemiş bu kadar basit

Çok korktum Hüsnü temalı caps gelmeliydi buraya;ama uygunsuz içerikten ban yerim.
Erkekler ne bulursa giyer işte hele erkek kardeşler. Benim kocamın t shirtlerinin yarısını erkek kardeşi üstünde götürdü. Altı üstü kahve istemiş, ne anlam çıkardınız acaba.

Çok şükür ki en azından anlamak isteyen biri. Kaynım çalışan biri normalde fazla sohbet etmek istemez etrafındakilerle. Dün geldi bizimle oturdu kahve istedi sohbet muhabbet etti. Yani samimiyet mi kurmak istiyor sizce? Bunu sormak istedim eksik de yazmış olabilirim. Konuyu saçma sapan yerlere çekenler de oldu. İnsanın fikri neyse zikri de odur diyorum.

Benim aldığım tisortu giymesine sinirlendim deseniz tamam da, ona sorun degil demissiniz . Sizin icin sorun olan tisortu giyip kahve icmeye gelmesi sizden kahve istemesi. Yorum yazan arkadaslar naif davranmis kendiniz tuhaf niyetinizi itiraf edin diye beklemisler ama ben acikca soyleyim, hayir dusundugunuz gibi kayniniz abisinin sizin aldiginiz tisortuyle sizden kahve isteyerek onu abisinin yerine koyup üzerine atlamanizi beklemiyor. O sizin art niyetiniz, kendinize gelin

Evet kaynınızın size ilgisi var. Alttan mesaj vermeye çalışıyor.Abim senin aldığın tişörtü bi kenara atıp gitti,umursamadi diyor.Ve hatta "bak ben sana aşığım ölüp bitiyorum,bir kahvenin 40 yıl hatırı var,gel senle 40 seneyi devirelim,abimi bırak beni al benle daha mutlu olursun" demeğe getiriyor.. Demek isterdim ama değil Alt tarafı bi tişört ve bir fincan kahve beaa

Bence konu sahibi kaybının tişörtü bilerek giydiğini düşünüyor, hatta konu sahibine göstermek istediği içinde gelmiş onlarla vakit geçirmiş falan. Benim için önemli olmazdı ama bazı insanlar takılıyor işte böyle şeylere. Benim hediye aldığım tişörtü kardeşi nasıl giyer diye düşünüp duruyor şuan muhtemelen konu sahibi.

Art niyetli olan sizsiniz yazdığım şeyi düzgün okuyun eksik yazdığımı söyledim zaten. Ayrıca görmemiş fark etmemiş yanlışlıkla giymiş olabilir insanlık hali. Siz de bunun için mi sinirlenirdiniz ne tuhaf ama

Kaynım bana yuruyor mu demek ıstıyorsunuz hıc anlamadık?

ama kendinizi ifade ediş şekliniz böyle anlaşılmasına sebep oldu. bakın bu mesajınızda tişört meselesine değinmemişsiniz ilk mesajınızda da yazmamış olsaydınız yanlış anlaşılma olmazdı.
samimi olmak isteyebilir yakında akraba olacaksınız. eskiden daha mesafelidir zamanla yakınlık kurabilen bir yapısı vardır belki.

Abisinin tisortunu giyip sizden kahve istemesinde sinirlenebilecek sir sey ararsam o da ancak tisortu giymesi olabilir yani En fazla bu cikar burdan

Anlatımda sıkıntı var.Konu yarım kalmıs.Kaynım nısanlıma aldıgım tshirtü giymis,eve geldı kahve ıctık ?Ee devamı konu burda bıtıyor.Nasııl yorumlasın ınsanlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…