Böyle bir topluluğa karışmadım haklısınız Anlamadan yorumlayan bir topluluğa yani. Ondandır belki de. Siz yine de kendinizce yorumlamaya devam edebilirsinizAblam sen iyi misin sabah sabah? Bir şey mi içtin ettin? Ne anlatıyon sen ne anlıyon kendi iç dünyanda olayları
Daha önce topluma insanlığa karıştın mı?
Aynı şeyleri ben de söyledim hanım efendi. Görmek istemediğiniz için görmediniz muhtemelen. Kahveden bir şey çıkarmam gerekşyor diye de sormadım yazdıklarımı düzgünce okursanız anlarsınız
Çok şükür ki en azından anlamak isteyen biri. Kaynım çalışan biri normalde fazla sohbet etmek istemez etrafındakilerle. Dün geldi bizimle oturdu kahve istedi sohbet muhabbet etti. Yani samimiyet mi kurmak istiyor sizce? Bunu sormak istedim eksik de yazmış olabilirim. Konuyu saçma sapan yerlere çekenler de oldu. İnsanın fikri neyse zikri de odur diyorum.neyden birşey çıkarmaya çalıştığınızı açık açık yazsanız o zaman.
kahveden çıkarmadınız tişörtü giymiş olmasından çıkarmadınız.
ne anlamanız gerektiğinizi düşündüğünüzü söyleyin bizde bilelim madem.
Art niyetli olan sizsiniz yazdığım şeyi düzgün okuyun eksik yazdığımı söyledim zaten. Ayrıca görmemiş fark etmemiş yanlışlıkla giymiş olabilir insanlık hali. Siz de bunun için mi sinirlenirdiniz ne tuhaf amaBenim aldığım tisortu giymesine sinirlendim deseniz tamam da, ona sorun degil demissiniz . Sizin icin sorun olan tisortu giyip kahve icmeye gelmesi sizden kahve istemesi. Yorum yazan arkadaslar naif davranmis kendiniz tuhaf niyetinizi itiraf edin diye beklemisler ama ben acikca soyleyim, hayir dusundugunuz gibi kayniniz abisinin sizin aldiginiz tisortuyle sizden kahve isteyerek onu abisinin yerine koyup üzerine atlamanizi beklemiyor. O sizin art niyetiniz, kendinize gelin
Kaynım bana yuruyor mu demek ıstıyorsunuz hıc anlamadık?Bir hafta önce nişanlımın doğum günüydü. Ona t- shirt hediye ettim . Birkaç gün sonra ise çalışmak için başka bir yere gitti. Aldığım tişörtlerden sadece bir tanesini burada bırakmıştı. Dün kaynımın nişanlıma aldığım tişörtü giydiğini gördüm. Tabi ben hiçbir şey söylemedim. Yani giyebilir diye düşündüm. Hatta belki de başka bir tişörtüne benzettiği için giymiştir diye düşündüm. O tarza benzer bir tişörtü var çünkü.
Anlamadığım durum normalde kaynımda çalıştığı için fazla görüşmeyiz. Samimiyetlikte yoktur aramızda. O gün eve gelip bizimle oturdu. Kahve istedi, sohbet muhabbet etti. Ne anlamalıyım, sizce samimiyetlik mi kurmak istedi?
Çok şükür ki en azından anlamak isteyen biri. Kaynım çalışan biri normalde fazla sohbet etmek istemez etrafındakilerle. Dün geldi bizimle oturdu kahve istedi sohbet muhabbet etti. Yani samimiyet mi kurmak istiyor sizce? Bunu sormak istedim eksik de yazmış olabilirim. Konuyu saçma sapan yerlere çekenler de oldu. İnsanın fikri neyse zikri de odur diyorum.
Abisinin tisortunu giyip sizden kahve istemesinde sinirlenebilecek sir sey ararsam o da ancak tisortu giymesi olabilir yani En fazla bu cikar burdanArt niyetli olan sizsiniz yazdığım şeyi düzgün okuyun eksik yazdığımı söyledim zaten. Ayrıca görmemiş fark etmemiş yanlışlıkla giymiş olabilir insanlık hali. Siz de bunun için mi sinirlenirdiniz ne tuhaf ama
Anlatımda sıkıntı var.Konu yarım kalmıs.Kaynım nısanlıma aldıgım tshirtü giymis,eve geldı kahve ıctık ?Ee devamı konu burda bıtıyor.Nasııl yorumlasın ınsanlar?Art niyetli olan sizsiniz yazdığım şeyi düzgün okuyun eksik yazdığımı söyledim zaten. Ayrıca görmemiş fark etmemiş yanlışlıkla giymiş olabilir insanlık hali. Siz de bunun için mi sinirlenirdiniz ne tuhaf ama
Demek istediğim önceden bana karşı samimi olmayan kaynım şimdi samimiyetlik mi kurmak istiyor sorum buyduKaynım bana yuruyor mu demek ıstıyorsunuz hıc anlamadık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?