nişanlısı ve ailesi konusunda ablanın bir şikayeti yok sanırım , o halinden memnunsa sesini çıkartmamıştır kimseye, sizde boşa sinir olmayın,
diğer konuda ise bu konudan rahatsız olduğunuzu dile getirmeden çözülmez sonuçta ablanız halinizden anlıycaktır, boşa eşinizi öne sürmeyin ona kin gütmesinler
burda kabahatlı olan ablanız. boylesıne cımrı bır eşe ve aileye nasıl olurda evet dedı ve evlenıyo hayret doğrusueşine bır kupeyı bır gelınlığı çok gören adamdan koca olur mu olmaz
size gelınce haklısınız ama ablanız o ozel gunde sızden bırşey ıstedıyse vermelısınız tabıkı. sizin değil onun gecesı ogun....kardeşler arası paylaşımlar her zaman olur....eşiniz bu durumda karışmasın bence
ablanızın işi var çalışıyor sanırım kendi de alabilir bazı şeyleri ama ablanız da pinti sanırım nasıl olsa kardeşim de var diye kolaya kaçıyor.
eşiniz haklı. sizin bu duruma dur demeniz gerekiyor
şu akşam bi geçsin yarın ilk işim bir msj la yada arayarak eşimle düştüğüm durumu net bi şekilde anlatmak şimdi bişey desem küser ağlar takmaz o küpeleri...
Ben şu noktayı anlamadım sadece, eşiniz neden eşyalarınızı kardeşinizle paylaşma konusunda size tavır yapıyor ki? Verdiğiniz eşya ikinizinde kullandığı ortak birşey olur problem yapar anlarım, ya da siz paylaşmayı sevmiyorsunuzdur onu da anlarım. Ama eşinizin tavır alması ya da dahil olması gereken bir durum değil ki bu.
ablanızın düğünü ne zaman?
belki evlendikten sonra sizde bu eşya alma konusunda mesafe koyarsınız aranıza.
bu pazar vazgeçmezde dahada artar diye korkuyorum
haklısınız ama eşim bu konuda çok hassas belkide dolmuşluk var biraz onada hak veriyorum çünkü evlendiğimiz günden beri bunu ver şunu ver çok oldu aramızda eşim artık zamanla ben sana alırken onun bi manevi değeri var benim için almalarını istemiyorum dedi defalarca...
bende bunu belki elli kere söyledim kızkardeşlerime ama anlayan yok ablam zaten bana danışmadan sormadan o küpeleri almaya gelmiş yani kafasına koymuş tesadüf olmadı...
çünkü ne tarz küpe aldığımı biliyordu bakıyım dedi ve çıkardım aaa banada bu lazım dedi
yazarken yanlış yazmışım takıları çıkardım göstermek için diye yazdım,aslında ablam çıkar bakıyım dedi onun isteği üzerine çıkardım...
hamileyim evde 2 saat boyunca bazaların altında bindallı kasketi aradık artık belimin ağrısından kıvranmaya başlayınca tamam ben ararım dur dedi...
sonuç ağrıdan iki büklüm geziyorum şuanda...
ben kimsenin umrunda değilim sanırım öyle olsa bu kızın eşide rahatsız kıza birşey söyler deyip gelip almaz...
kendilerine 300 liralık parfüm alırlar ama 50 liralık küpe pahalı gelir onlara neden çünkü blue nin kocası almıştır onda kesin vardır...
Ablanız durumdan şikayetçi değilse,siz niye sinir oluyorsunuz?Bir yerde haklısınız ama,ablanız olanlardan rahatsız değil.Onlar gelinliği,küpe vs.almıyorlarsa ablanız kendisi alsın.Ablanız onlara muhtaç değil sonuçta,kimseye boynunu bükmek zorunda değil.
aldığınızı göstermeyin eşyalarınızı karıştırmasına müsaade etmeyin.
birşey istediğinde bana lazım deyin türlü bahanelerle geçiştirin (sanırım bunları yapmışsınızdır) fakat hala anlamıyorsa açık açık konuşun rahatsız olduğunuzu ama eşinizi karıştırmayın bence.
Sen bu bebeği kolay mı buldun? Bindallı bilmemnesi ararken düşse ne yapacaksın? Ben olsam bu kadar vicdansız ablaya değil küpe günahımı vermem. Ne demek hamile kadına bazaların altında 10tllik kasket aratmak.
Ablana da kızdım sana da. Eşin haklı sonuçta o emek veriyor senin takacağın - kullanacağın şeyleri almak için.
ne diyimki arkadaşım sen biliyosun bu bebek için ne çok uğraştığımı...
herkes bencil herkes kendini düşünüyor malesef
eşimede bu konuda bir gram darılmıyorum bir dediğimi iki etmeyen adamın lafını kaç kere çiğnedim bu ısrarlar yüzünden...
ama artık tak etti canıma biticek bu durum...
Ablan onların cimriliğinden rahatsız iyi hoş da madem çalışıyor güzel bi işi varsa kendi alsın bazı şeyleri. Bir başkasının gelinliğini istemeyerek giymek hiç hoş bi durum olmasa gerek. İpleri vermiş ablan onların eline anladığım kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?