ne biçim insan bunlar...

sonradan çok pişman olacak ama iş işden geçmiş olcak...
görümcesi kendine 500 liralık abiye alırken ona 50 liralık abiye alıyorlar,buna bile içerliyor ama ağzını açıp bişey demiyor...

Ablan o insanla yapamaz belli ki seninki gibi bir evlilik hayal ediyor. Aile ne olduğunu önceden belli etmiş. Görümce mi evleniyor sanki de ona 500tllik abiye alınıyor? Nişanlıyken değer vermeyen evlenince hiç vermez. Bu sefer de ablanın gözü kalır her şeyde. Bile bile yazık edecek kendine.

bazayı o kaldırdı canım zaten ama mecburen bazanın altındakileri ararken iki büklüm oldum sonra ben ağrıdan ölüyorum yaa yok işte bulamıyoruz dedim geçtim uzandım...
ben tarif ettim bazanın altı çarşamba pazarına döndü alt üst etti heryeri mecbur el attım bugünde çok ağrım var korkuyorum RABBİM korusun...

etti bile gözü kapalı gidiyor ilerde kimseye dert yanmaya hakkı yok...
kıskanç bir kayınvalide evlenip boşanmış 8 yaşında bir çocuğu olan ve onlara yerleşmeyi düşünen bir abla...
ve ailesine toz kondurmayan bir eş gerisini sen düşün...

Son düzenleme:
canım ablan daha baştan kendini bu kadar ezdiriyorsa
sonrası ne olucak gelin mi önemli görümce mi ?
800 liralık gecelikte neymiş ya şok oldum vallahi
küpe alamıyor bi geceliğe o kadar para döküyor ilginçler gerçekten
sen bebeğini ve eşini düşün önce
düğünden sonra kırmadan eşinin rahatsızlığını dile getirirsin

Anlamadım canım nişanlısı mı boşanmış? Görümce mi? Ablanın yaşı kaç?
Evde kaldım düşüncesiyle mi atıyor kendini sorunların kucağına? Beraber mi oturacaklar?
Allah ablana akıl fikir versin, sana da bolca sabır ilerde çok başınız ağrır böyle olursa.

saol canım işte bende bunlara sinir oluyorum...
eşim diyorki kaç paralık parfüm kullanıyo ablan ama 50 liraya kıyamıyor senden alıyor...
çok haklısın dediğin gibi yapıcam başka çare bırakmadılar...

iki kardeşler tatlım görümce boşanmış,ablam 26 yaşında çok sevdiği için görmüyo gözü sanırım şimdi...
ayrı oturacaklar ama görümce boşanmış baba evinde şuanda ve sürekli şakayla karışık bende sizinle yaşıycam kızıma oda yapın falan laf sokuyor ablama...
ablam sinirlenince nişanlısı şaka yapıyor inanma diyor...
ama bence o görümce yerleşir bunlara...

Biz görümcenin yaptığına yoklama çekmek deriz. Ablanın yüzü yumuşaksa hemen yerleşecektir eve. Kardeşi nere gittin geldin hesap sormaz, işleri de ablan yapar oh ne ala. Bence sen hamileliğin bitene kadar mümkün mertebe kendini çek. Ablanın üzüntüsünü yüklenmeye çalışırsan çok yıpranırsın. Yorumum acımasız gibi görünebilir ama görünen köy kılavuz istemez.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

bize uzaklar canım biraz o yüzden kaç günde kaç ayda bir görürüm ALLAH bilir...
karı koca arasına girilmez zaten onların sorunlarına müdahil olmak istemem...
inşallah çok mutlu olurda biz haksız çıkarız ne diyim...

Oncelikle hamilesin tebrik ederim seni, bak boyle eften puften seylere kafayi takarak uzme mucizeni..cunku o herseyden daha degerli..bunu unutma…

Esinin sana tavir yapmasi garip bana kalirsa…senin bu konulari kardesinle aranda halletmen gerekli..bostan yere esinle birbirinizi kiriyorsunuz bana kalirsa..

Dunurlerinize diyecek soz bulamiyorum…enayi bellemislerde karsi tarafi…asil ablanin yaptigi cok buyuk ayip…karsi taraf almasa bile kupeni bilezigini..kendi calisiyorsa kendisi alsaymis…ic camasirlarinida senden alsinda tam olsun. Yeri geldiginde abla kardes arasinda o bile olabilir…ama bu durum cok farkli..oldu bittiye getirip istiyor gibi geldi bana sevgili ablan.

Ya idare edeceksin bir kac gun disini sIkacaksin ya da kestirip atacaksin…ama soyle bir durum var..nasilsa uzakmissiniz…bu yuzden ayda yilda bir gorusuruz diyorsan salla gitsin.

ablanız kendı degerını neden bu kadar hıc edıyor mustakbel esının ve aılesını gozunde anlayamadım kendı gelen gelıncık ne ıncık ıster ne boncuk misalı olmus hersey bekar evlenmıyor mu dıye geldı aklıma fakat benım bır arkadasım ıkıncı evlılıgını yaptı ılkınden daha satafatlıydı hersey kısacası ablanız cok hatalı allah gozunu acsın
sızınle ılgılı meseleye gelınce maalesef esınız haklı sız de sınırlarınız belırleyın ve astırmayın allah yardımcınız olsun

Hayır bu kadın çalışmıyor mu eğitimli işi iyi diyorsunuz
niye ondan bundan bi şey bekleniyor
kendi alsın nişanlısı almıyorsa

teşekkür ederim...
eşim bu konuda çok hassas bende ondan gizli saklı vermek istemiyorum söyleyincede üzülüyor kırılıyor çünkü çok yaşadık bu al ver olayını oda sıkıldı sanırım bu durumdan...
bu akşam kına gecesi vardı ablamın küpeleri getirdi verdi çok üzüldüm kendime kızdım hatta içim acıdı...
eşimde bişey konuşma zaten evlendi artık aranızda bu muhabbetler olmaz dedi...

aslında 15 20 dakika bi mesafede olacak bana ama çalıştığı için ve bi haftasonu olduğu için çok görüşebileceğimizi zannetmiyorum...
görüşmek yakın olmak çok isterim ama benden bişey isteyen insana hayır demeyi beceremiyorum ben heleki söz konusu ailemse,ama diğer yandan eşiminde kaç kere söylediği sözü çiğnemek üzüyor böyle hayırlısı olsun hakkımızda artık...
bundan sonrada bu istekler devam ederse ben vermiycem ablamda kırılmaz umarım...

yok canım bu ilk evliliği ve dünya güzeli bir kız,ama aşktan görmüyor sanırım bide nişanlısının ailesi hep yok yok yok başka kelime bilmiyolar..
ama gelgörki burunlarından kıl aldırmıyorlar insan gelinine acımasa oğluna acır dimi ama yok onada aynı tavır söz konusu...

Hayır bu kadın çalışmıyor mu eğitimli işi iyi diyorsunuz
niye ondan bundan bi şey bekleniyor
kendi alsın nişanlısı almıyorsa

nişanlısı düğün üstü işden çıktı bütün yük ablamın üstüne kaldı...annemden istememiş küpesizde olur demiş damat beyin tarafı,tabi bizimki küpeleri görünce olmıycağı dank etti kafasına
gerçi normaldede benim kız kardeşlerimin dolapları doludur ama benim dolabı açınca bendekiler daha kıymetli gelir nedense...

Cok üzüldüm ya :-(

Kiyip bir gelinlik bile almadilarsa cok ayip etmisler ...!!!

Kendini yorup cok kafana takma ama bence simdilik yani dügünü olana kadar idare edin zaten sende cok yufka yürekli birine benziyorsun sonra vermezsen icinde kalir üzülürsün dedigin gibi sevdiginden gözü birsey görmüyordur allah utandirmasin mutlu etsin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…