sonradan çok pişman olacak ama iş işden geçmiş olcak...
görümcesi kendine 500 liralık abiye alırken ona 50 liralık abiye alıyorlar,buna bile içerliyor ama ağzını açıp bişey demiyor...
Bak canım kimse karnındaki bebekten önemli değil. Ablan 800lük iç çamaşırı takımı alacağına 750lik alsın kendine küpe alsın. İş seni kullanmaya dönmüş. Hadi bunu bir kenara bırakalım senin kendine ve bebeğine azami dikkat etmen lazım. Ne kadar acı ve sıkıntıdan sonra hamile kalabildin. Bir daha böyle güç gerektiren bir eylem isterse ben hamileyim de geri çekil. Çok lazımsa sen tarif et o yapsın. Ezdirme kendini güzelim.
Ablan o insanla yapamaz belli ki seninki gibi bir evlilik hayal ediyor. Aile ne olduğunu önceden belli etmiş. Görümce mi evleniyor sanki de ona 500tllik abiye alınıyor? Nişanlıyken değer vermeyen evlenince hiç vermez. Bu sefer de ablanın gözü kalır her şeyde.Bile bile yazık edecek kendine.
etti bile gözü kapalı gidiyor ilerde kimseye dert yanmaya hakkı yok...
kıskanç bir kayınvalide evlenip boşanmış 8 yaşında bir çocuğu olan ve onlara yerleşmeyi düşünen bir abla...
ve ailesine toz kondurmayan bir eş gerisini sen düşün...
canım ablan daha baştan kendini bu kadar ezdiriyorsa
sonrası ne olucak gelin mi önemli görümce mi ?
800 liralık gecelikte neymiş ya şok oldum vallahi
küpe alamıyor bi geceliğe o kadar para döküyor ilginçler gerçekten
sen bebeğini ve eşini düşün önce
düğünden sonra kırmadan eşinin rahatsızlığını dile getirirsin
Anlamadım canım nişanlısı mı boşanmış? Görümce mi? Ablanın yaşı kaç?
Evde kaldım düşüncesiyle mi atıyor kendini sorunların kucağına? Beraber mi oturacaklar?
Allah ablana akıl fikir versin, sana da bolca sabır ilerde çok başınız ağrır böyle olursa.
iki kardeşler tatlım görümce boşanmış,ablam 26 yaşında çok sevdiği için görmüyo gözü sanırım şimdi...
ayrı oturacaklar ama görümce boşanmış baba evinde şuanda ve sürekli şakayla karışık bende sizinle yaşıycam kızıma oda yapın falan laf sokuyor ablama...
ablam sinirlenince nişanlısı şaka yapıyor inanma diyor...
ama bence o görümce yerleşir bunlara...
Biz görümcenin yaptığına yoklama çekmek deriz. Ablanın yüzü yumuşaksa hemen yerleşecektir eve. Kardeşi nere gittin geldin hesap sormaz, işleri de ablan yapar oh ne ala. Bence sen hamileliğin bitene kadar mümkün mertebe kendini çek. Ablanın üzüntüsünü yüklenmeye çalışırsan çok yıpranırsın. Yorumum acımasız gibi görünebilir ama görünen köy kılavuz istemez.
Oncelikle hamilesin tebrik ederim seni, bak boyle eften puften seylere kafayi takarak uzme mucizeni..cunku o herseyden daha degerli..bunu unutma
Esinin sana tavir yapmasi garip bana kalirsa senin bu konulari kardesinle aranda halletmen gerekli..bostan yere esinle birbirinizi kiriyorsunuz bana kalirsa..
Dunurlerinize diyecek soz bulamiyorum enayi bellemislerde karsi tarafi asil ablanin yaptigi cok buyuk ayip karsi taraf almasa bile kupeni bilezigini..kendi calisiyorsa kendisi alsaymis ic camasirlarinida senden alsinda tam olsun. Yeri geldiginde abla kardes arasinda o bile olabilir ama bu durum cok farkli..oldu bittiye getirip istiyor gibi geldi bana sevgili ablan.
Ya idare edeceksin bir kac gun disini sIkacaksin ya da kestirip atacaksin ama soyle bir durum var..nasilsa uzakmissiniz bu yuzden ayda yilda bir gorusuruz diyorsan salla gitsin.
ablanız kendı degerını neden bu kadar hıc edıyor mustakbel esının ve aılesını gozunde anlayamadım kendı gelen gelıncık ne ıncık ıster ne boncuk misalı olmus hersey bekar evlenmıyor mu dıye geldı aklıma fakat benım bır arkadasım ıkıncı evlılıgını yaptı ılkınden daha satafatlıydı hersey kısacası ablanız cok hatalı allah gozunu acsın
sızınle ılgılı meseleye gelınce maalesef esınız haklı sız de sınırlarınız belırleyın ve astırmayın allah yardımcınız olsun
Hayır bu kadın çalışmıyor mu eğitimli işi iyi diyorsunuz
niye ondan bundan bi şey bekleniyor
kendi alsın nişanlısı almıyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?