ne bicim insanlar var yahu

Konusahibinin kayni, kayinpederinin ilk esindenmis, kazak bi kadinla zorla evlendirilmis, sevmiyormus istemiyormus, ama ne hikmet bi cocuk yapmis, konusahibide kazak eltiden aslinda nefret ediyor.... Kayin eve günlerce gelmezmis sözde calisiyorum ayagina, dün kazak elti kavga ettikleri icin bunlarda kalmis, kayinda hooop sevgilisini eve getirmis, bu sabahta konusahibin esi eltiyi alip evine götürmüs, bide ne görsünler kayin yani kazak eltinin kocasi sevgilisiyle keyif yapiyor, bunlar kavgaya tutusmus, o ara erkeklerin baba yani konusahibin kayinbabasida ordaymis oda ogluna kizmis, bagirmis cagirmis... Kayin,kazak eltiyi yani karisini bi güzel dövmüs, konusahibinin esiyle kayinpederide o sirada armut topluyordular heralde, kayin dayak attiktan sonra sevgilisinin elinden tutup evden cikmis, ama o arada konusahibinin esi abisine basin sIkIstimi bize gel demis, cünkü baba red etmis falan heralde, dayak yiyen kazak elti ne durumda bu arada muamma... Kayinpeder evin kilidini falan degistirmis, bosanmalarinada izin vermiyormus, bosanirsalar kazak gelinin oturum yok diye memlekete geri gitcek heralde ama dede torunu vermem diyormus... Zaten eltide paragöz biseymis... Konusahibi abiyi ve sevgilisini evinde istemiyormus eger gelirseler ben giderim demis, eside git demis abim senden daha önemli demeye getirmis...:KK14:

Son düzenleme:
Olay cözülmüs... Kayin oyun yapmis sadece, kazak elti kocasini affetmis... Kayinbaba sözde affetmemis ama göstermelim affetmis oglunu... Konusahibi ve esi kayina küsmüsler...
Bi Kk ya konu acmakla ne cabuk cözülüyor böyle olaylar, hayret dogrusu... Daha dün bir bugün iki ne cabuk hal oldu...:ssz:

Hayirli aksamlar hanimlar
Esimin abisi bor kazakla evli birde cocuklari var 2 bucuk yasinda abisi istemoyrdu elltimi. Neyse dun eltim bizde geldi kalfi cocukla kaynimda eve sevgilisini kacormis getrmis eltimi sevmiyprum hic anlasamiyoruz ama cok uzuldum
Esim sabah eltimi ine gotrdu kiyamet kopmus kayinpederim kaynim borbirine girmis esimde gitti eltimi dpvmus kizi almis gitmis
Esime buraya glmesinler gidecek yer bulamadiklarinda dedim kayinpederimde evinin anahtarini degtrmis girmesinler diye. Bende istemiyrm buraya getrrirse ben giderim dedim onu ayartannbenm esimide ayartr yanlismiyim ?
Eltim kazakistanli annesi babasi yok gitse cocugu alamz zaten kayinpederim vermez ben bakarim diyor eltim sikayet etse iceri alirlar kaynimi zinadan ve zaten eltim buranin vatandasi olana ladar kotuma altinda.
Ben kesinlikle istemiyrm burada o kizi annesi babasida sorun yok demis esime kaynim ne bicim onsan bu cok uGunum
Zinadan artık içeri atmıyorlar kalktı o kanun malesef

"Kaynım böyle pasta yapmayı nerden öğrendi?" demek istenilmiş bence.

al dedi git dedi kaynanam aldı dedi git dedi kendini de al git dedi bana :KK53::KK53:

Kim kimin evinde ne zaman kaldi bilmiyorm amaaaaa
Kaynin serefsizin onde gideniymis onu anladim

Hii birde sen eltinden nefret ediyormussun:KK53:

1 sn de çözülcek gibi durmuyo hiç

Eltiniz kazak mı bilmem ama ben sizin olaya fransızım :confused:

:KK9::KK71::KK9::KK71::KK9::KK71::KK9::KK71:
Ayyyyy allahimmmmmmm gece gece ne guldurdunuz allahta sizi ve kayinbiraderi pezevenk olan konu sahibini guldursun:KK53::KK53:

Kizlar aksam musait degildim ve elimde telim vardi sadece aciklamamida yazdim telden cok zor oluyor .
Soyleki sabah kaynım aramis ben onu kiskandirmak icin o kizi eve getirdim demis bende bundan. Gerisi artik beni ilgilendirmez dedim eltimde ben seviyorum onu gelsin raziyim demis bize artik soz dusmuyor kendi adima soyluyotum esimi bir kadinla o evden gormem yeterli olur zaten kabullendiyse ve inandiysa bisey diyemiyorum artik pes diyorum sadece !
Kayinpederimele konustum sabah telefonda kilidi degostirdim ortada kalfi pisman oldu dedi bncede oyle eltimi sevmiyorum ama uzgunum hemde cok izgunum sabaha kadar dondum durdum yerimde. Kayinvalidem hastalandi.
Esimde abisine rahatmisin simdi dedi ? Ok korktum kayinvalideme bisey olacak diye :KK43:

Esim terbiyesiz namussuz bir insan degil bir an icin nasil dundugunude bilmiyorum bizde tartistik eltimi sevmesemde kendimi onun yerine koydum ayni sekilde esime empati yap dedim ayni ben yapsam sana ne olurdu ?

İnananan inansin ben kaynima samimiyetine daha inanmiyorum,
Kayinpederimde inanmiyor sadece inanmis gibi yapiyorlar. Yuva dagilmadin annesi babasi yok eltimin ortada kalmasin diye ama bu bir ise zaten yaramayacak yedigi tokat vs, hakaretle kaldi kapatti olayi kaynima hayirlis olsun diyorum haklarinda ama ne ben ne esim artik kaynimla konusmuyacagiz. İstemiyprum konusmadini aciklamamai yaptim ve koninun izninizlr kapatilmasini istiyorum .
Ve
Utfen , lutfen esime p .. muamelesi yapmayin . Esim hassas biri zarari dogruyu dusunemedi bir an o kadar dgruyuda anlattim. Gerisi onlarn hayati biz cekyik kendimimizi iyi forumlar

Back
X