Bu bildigin kulotlu corap. Dalgami geciyorsun sen bizimle. Tayt bilmesek inanicaz sanada..Transparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158
Bi de bana cins demiş,yess bu senaryo da tek cins benimİsrarla da soylemis litttfen arastirilsin rica ediyorum seklinde.
Transparan taytli uye olarak kayitlara gecti arkadas
Akilli kadinsin vesselam nasil da uyandin anindaBi de bana cins demiş,yess bu senaryo da tek cins benim
İlk defa bi konuda erkeğe üzülüyorum benAkilli kadinsin vesselam nasil da uyandin aninda
Soyle degisik adamlari buluyorlar,kendileri delirdikleri yetmiyor bir de gelip burda bizi delirtiyorlar
Konuyu görünce bende yazdım aynı kişi mi diye ama cevap vermemiş bana, bence aynı kızAaaa ikinci üyelikmiş
Kuyumcu nişanlısı olan üyemi acaba
Ben de oyle dusunuyorum. Bildigin seffaf corap bu. Yolda yururken parcalarlar insaniİlk defa bi konuda erkeğe üzülüyorum ben
Çünkü gerçekten adam işini yapıyor ne yapabilir
İş yerinden kıskanıyorum diyemediği için kıskançlığına taytı alet etmiş birde
Türkiye sınırları içinde kimse bu taytla ki çorap bu baya 30denlik coraplardan giymez giyemez
Allah yardim etsin bu şekilde yasamak gerçekten zordur
Ya ben bakıyorum güzelse ya da başka bi özelliği varsa yanımdakine de gosteriyorum ki beraber dedikodu yapabilelimBen de oyle dusunuyorum. Bildigin seffaf corap bu. Yolda yururken parcalarlar insanimumkun degil.
Ki hadi oldu diyelim sununla gezen insan var, e bakmayan olmaz herhalde
Ya ben bakıyorum güzelse ya da başka bi özelliği varsa yanımdakine de gosteriyorum ki beraber dedikodu yapabilelim
Yimedim zatenAkşam yemek yiyemeyin diye attım
Oysa üzüldüm yaKonuyu görünce bende yazdım aynı kişi mi diye ama cevap vermemiş bana, bence aynı kız
acaba bu konu sahibi şu kuyumcu nişanlısı olan mı
Oysa üzüldüm ya
Ozamanda anlattığında aşırı kıskançlığını kabul ediyordu farkındaydı ama çare bulamıyordu
Çok fena durumu eğer aynı üyeyse
Bahsettiği tayt ile attığı resim aynı değil
Emin’im öyle bir tayt bile yoktur yani öyle poposu açıkta olan bir taytlı bir kız bile görmemiştir dükkanda
Normal bir Tayttı belkide ama kıskançlıktan mı öyle görüyor ne
Çünkü normal bir kıskançlık değildi
Bu bildiğin ince çorap ayol millet sasrms iyice kilotla gezio desen dha iyiTransparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158
hangi çarşı o?
ben istda yaşıyorum bu şekilde sokağa çıkan kimseyi görmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?