İstanbul da insanların istediği şekilde sokağa çıkabildiği bir kaç semt tek varsiz istanbulda bu şekilde sokağa çıkan birini görmediyseniz...
İstanbulda bu şekilde sokağa çıkan kimse yok demektir
Benim ülkemde bu taytı bu haliyle giyip çarşı pazar dolaşan kadının cesaretine şapka çıkarır saygı duyarım:))))Transparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158
siz istanbulda bu şekilde sokağa çıkan birini görmediyseniz...
İstanbulda bu şekilde sokağa çıkan kimse yok demektir
Oha oha oha bunu boylecemi giydu ustune bi elbise yada uzun bi tunik hicbirsey giymeden bunu boylecemi giydi yuhh yaniTransparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158
geliyiiiirumKuyumcu nişanlısı olan kim ayol, özelden kulağıma bi fısıldayıverin merak ettim.
geliyiiiirumdedim ama gelemiyruum mesaj atamiyorum izlesmemiz lazimmis..
10 yildir eskisehirde çarşının ortasindayim camasircilarin askisinda bile boylesini gormedimhangi çarşı o?
ben istda yaşıyorum bu şekilde sokağa çıkan kimseyi görmedim..
Ayııııııııııııp! Bu tayt ipini koparmışTransparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158
Ben trabzon da gördüm. Bu taytın beyazı ile çıkmış, kızın kilotu alanen ortada belli oluyordu.
Bununla mi cikmis kiz disari, yok artik
Nerede bu carsi ya?
Yani insan hangi Turk ilinde bu sekilde gezer?
Ben trabzon da gördüm. Bu taytın beyazı ile çıkmış, kızın kilotu alanen ortada belli oluyordu.
Eminonu cok gordum satildigini ama giyeni gormedim :)hangi çarşı o?
ben istda yaşıyorum bu şekilde sokağa çıkan kimseyi görmedim..
Eminonu cok gordum satildigini ama giyeni gormedim :)
Bende daha denk gelmedim daha gorecek cok seyler var su hayatta noopya dizinde falan penceresi olanı giyen var bir sürü de. totosu ince çorap kıvamında olan yok yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?