- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
Yaşadığınız şehri bilmiyorum ama, İstanbul Kadıköy'de çok görebilirsiniz bu model taylı kadınları :)
Artık insanlar bu tarz kıyafetleri giymekten utanmıyolar.
Konu sahibine gelince haklısın. Ama sevgiline yine de belli etmemeye çalış.
Eşimle avm de iken deri taytlı bir kadın önümüzde durdu veya eğildi tam hatırlamıyorum, ben de o sırada eşime bakıyordum baktım kadının poposuna bakıyor, ben de dönüp baktım, kadın çok güzel vs değil ama tayt deri parlıyor bir de önümüzdeydi gözü takılmıştır dedim orda hiç ses etmedim Ama içime dert oldu eşim kimsenin dekoltesine bakmaz hatta sevmez ama özellikle dar olduğu zaman bana da kızar dikkat çekiyor diye. Evde sordum, neden baktın öyle kadının taytına dedim, önce inkar etti ne taytı ne kadını falan diye, sonra detayları verince işte ben kocasına baktım nasıl izin veriyor böyle giymesine diye, sanki poponun üzerinde kocasının fotosu varDedim ki bize ne izin vermiş giymiş, benim yanımda ayıp ettin dedim. Ama ben de toplu taşıma da deri tayt giyen kadınlara bi dönüp bakmışımdır yani cesaretinden dolayı Bu taytı giyene de bakmayacak insan yok gibi bir şey yani. O zaman eşimi kıskandığım nadir anlardan biriydi, hani göz görmese gönül katlanır belki de o da yakalanacağını tahmin edemedi, çünkü ben de belli etmem nereye bakıyor diye kontrol etmem, tesadüfen farkettim :)
Ayyyy çok itici ama ya ne bileyim
Musadenizle gerçekten koca bir
Ayyyy çok itici ama ya ne bileyim
Beğenen yen vardır
Yada yakışan insan vardır
Akşam yemek yiyemeyin diye attımMusadenizle gerçekten koca birdemek istiyorum artık bu kadar olmaz yahuuu hic giymeyeymis bari
Sahilde bile giyilebilecek gibi değil,yani tuhaf görünüyor bikini mini etek yadırganmaz ama bu insanda tuhaf bir his buarakıyorAkşam yemek yiyemeyin diye attım
Bu taytı popo kosmı açıkta kalacak şekilde giymişse bu teşhircilikdir. Ve bu suçtur bildiğim kadarıyla. Yalbız tayt güzelmiş ilk defa görüyorum.Transparan tayta inanmayanlar olmuş. Çarşıda satışı o kadar çok ki. Hiç mi görmediniz anlamıyorum. Yalan söylesem elime ne geçecek? Elbette bende çok çok nadir üç beş kişi de gördüm, bir diğer gördüğüm kişi zaten ev arkadaşım. Yemin ederim ki gördüm.. Hala inanmayanlar lütfen yazmasın. Silah dayamıyorum ya yazın diye. Başka bir üye sananlar beni yöneticilere sorsunlar madem aynı kişimiymişiz diye. Tövbe estağfurullah... Taytı merak edenlere:
Eki Görüntüle 2135158
Bakın dediğim üye ile ayni kişi ciktiniz,yöneticilere ilettim araştırdılar ve ban yediniz. Dediginiz gibi tekrar yazdım:)Hangi üyeden bahsediyorsunuz? Valla bazıları öyle cins ki.. Yöneticilere lütfen sorun, araştırılsın. Rica ediyorum. Sonra bana tekrar yazın ama
Ay bu ne çok çirkin
Bakın dediğim üye ile ayni kişi ciktiniz,yöneticilere ilettim araştırdılar ve ban yediniz. Dediginiz gibi tekrar yazdım:)
Psikolojik destek kısmında hala hemfikirim.
2 dk dizi izledim yine neler olmuşBakın dediğim üye ile ayni kişi ciktiniz,yöneticilere ilettim araştırdılar ve ban yediniz. Dediginiz gibi tekrar yazdım:)
Psikolojik destek kısmında hala hemfikirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?