Ne?! Bir sürü kız mı?! Kıskançlık..

Eşimle avm de iken deri taytlı bir kadın önümüzde durdu veya eğildi tam hatırlamıyorum, ben de o sırada eşime bakıyordum baktım kadının poposuna bakıyor, ben de dönüp baktım, kadın çok güzel vs değil ama tayt deri parlıyor bir de önümüzdeydi gözü takılmıştır dedim orda hiç ses etmedim Ama içime dert oldu eşim kimsenin dekoltesine bakmaz hatta sevmez ama özellikle dar olduğu zaman bana da kızar dikkat çekiyor diye. Evde sordum, neden baktın öyle kadının taytına dedim, önce inkar etti ne taytı ne kadını falan diye, sonra detayları verince işte ben kocasına baktım nasıl izin veriyor böyle giymesine diye, sanki poponun üzerinde kocasının fotosu var Dedim ki bize ne izin vermiş giymiş, benim yanımda ayıp ettin dedim. Ama ben de toplu taşıma da deri tayt giyen kadınlara bi dönüp bakmışımdır yani cesaretinden dolayı Bu taytı giyene de bakmayacak insan yok gibi bir şey yani. O zaman eşimi kıskandığım nadir anlardan biriydi, hani göz görmese gönül katlanır belki de o da yakalanacağını tahmin edemedi, çünkü ben de belli etmem nereye bakıyor diye kontrol etmem, tesadüfen farkettim :)

Aslinda Avrupa'da yasiyorum ve gercekten bu tarz tayt hic gormedim ya mini sort etek vs gordum, bnde giyiyorum ama bu nedir, bunu giyen nasil bir kafadadir bilmiyorum..
Ben esime evde giyerim belki bunu o kadar

Eşine güldüm inkar edişi açıklaması
Bende hep tayt giyerim çizmelerimle
Ama öyle popuşum transparanlı giymedim hiç
Giymem ayyyy

Dördüncü sayfadaki kilot resmen
Ben de istanbulda yaşıyorum inanamadım
Ölelim o zaman
İnanmamaktan değil şaşırdım yazık

Bu taytı popo kosmı açıkta kalacak şekilde giymişse bu teşhircilikdir. Ve bu suçtur bildiğim kadarıyla. Yalbız tayt güzelmiş ilk defa görüyorum.

Taytın resmini gördüm de bakılmayacak gibi değil
O kadar abes bir görüntü ki emin olun tüm çarşı bakmıştır.
Takılmayın..

Konu sahibi bi sürü saydırdı inanmadık veya başka konuya benzettik diye ama ikinci üyelik sebebiyle ban’ını da yemiş. Afiyet olsun :)

Yalnız arkadaşlar tayt çok güzel mümkünse aklımı kaçırdığım bi vakit ben de bundan giyip çarşıya pazara gitmek istiyorum. Nereden bulabilirim bunlardan?

Kadın olarak biz bile yeri geliyor dönüp bakıyoruz bi erkeğin bakmaması imkansız ama uzun ve devamlı olmamak kaydı ile.tabi dikkatini çekmek ve şevkle bakmak ayrı

Hangi üyeden bahsediyorsunuz? Valla bazıları öyle cins ki.. Yöneticilere lütfen sorun, araştırılsın. Rica ediyorum. Sonra bana tekrar yazın ama
Bakın dediğim üye ile ayni kişi ciktiniz,yöneticilere ilettim araştırdılar ve ban yediniz. Dediginiz gibi tekrar yazdım:)
Psikolojik destek kısmında hala hemfikirim.

Bakın dediğim üye ile ayni kişi ciktiniz,yöneticilere ilettim araştırdılar ve ban yediniz. Dediginiz gibi tekrar yazdım:)
Psikolojik destek kısmında hala hemfikirim.
İsrarla da soylemis litttfen arastirilsin rica ediyorum seklinde.

Transparan taytli uye olarak kayitlara gecti arkadas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…