Kesinlikle bu ilaç beni karınca ve örümcek derdimden kurtardıK-ot.... başlayan böcek ilacının spreyini kullanıyorum mavi kutuda. Evde olduğumuzda da kullaniyorum kokusu ve zararı yok denildi. Oda oda sıkıp biraz bekleyip havalandırip temizliyorum. Ara ara banyolara sıkıyorum
Ilaclanmayinca geçmez annenize bir tanıdık ne bileyim kv görünce elti artık kim varsa bir gece misafir olun yoksa daha çoğalacak
aclanmayinca geçmez annenize bir tanıdık ne bileyim kv görünce elti artık kim varsa bir gece misafir olun yoksa daha çoğalacak
Malesef gidebilecek durumda bir yer yokIlaclanmayinca geçmez annenize bir tanıdık ne bileyim kv görünce elti artık kim varsa bir gece misafir olun yoksa daha çoğalacak
Malesef ya kalabilecek durumda yok kimse . Evi ilaclatmaninda fayda etmedigini soyleyen çok kişi oldu ya o yüzden cok kafam karisik nasil kurtulacaz bilmiyorumHiçmi gidecek aile eş dostunuz yok Ailenizin evinde bikaç gün kalın evi baştan aşağı ilaçlama şirketine ilaçlatın çözüm bu
Etki ediyor mu denediniz miBorik asit ve lavanta yağı ile sil her yeri
Otele gidin oda olmazsa böcekleri sorun etkiyeceksiniz o zaman çünkü o böcekleri kendiniz yok edemezsinizMalesef gidebilecek durumda bir yer yok
Etki ediyor mu nem böceği ne çünkü bunlara cogu ilac fayda etmiyor musK-ot.... başlayan böcek ilacının spreyini kullanıyorum mavi kutuda. Evde olduğumuzda da kullaniyorum kokusu ve zararı yok denildi. Oda oda sıkıp biraz bekleyip havalandırip temizliyorum. Ara ara banyolara sıkıyorum
Yani nem böceği benim derdim ya çünkü bunlara pek etki etmiyor mus ilaclar ondan denenmis etki görmüş birşey arıyorum direk kullanayimKesinlikle bu ilaç beni karınca ve örümcek derdimden kurtardı
Valla ben değil ama amcaların evinde vardı onlar bir kaç defa üst üste yaptılar temizlendiEtki ediyor mu denediniz mi
Odalarda birkez olmustu ilaçtan sonra görmedim daha. Arada banyoda birkaç tane ölmus görüyorum orası nemli diye uzun sürdü sanirim.Etki ediyor mu nem böceği ne çünkü bunlara cogu ilac fayda etmiyor mus
Hmm ilkkez duydum nerden temin ediliyorJel ilaçlama çaresi onun.
Ne koku ne sağlığa zararlı bir durum yok, 15 dk da bitiyor sadece yerler kimyasalla silinmeyecek.
İlaçlama şirketleri yapıyor bunu, ücreti cüzi bir rakam.Hmm ilkkez duydum nerden temin ediliyor
Of evet cogaldikca cogaliyor malesef yaaArkadaşlar bizde vardı giderlerden bacadan dışardan geliyor nemli yerlerden geliyor
Çok yavrusu oluyor
Olmadı herşeyi denedik wc banyo havalandirmalarindan geliyor
Yide denesin dediklerinizi ama bir süre sonra daha çoğalıyorlar
İlaclamalar cogaltirmiArkadaşlar bizde vardı giderlerden bacadan dışardan geliyor nemli yerlerden geliyor
Çok yavrusu oluyor
Olmadı herşeyi denedik wc banyo havalandirmalarindan geliyor
Yide denesin dediklerinizi ama bir süre sonra daha çoğalıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?