Ne bos insanlar var...

lologuny

Başlangıç:81>güncel:79.7>Ö.hedef:75>S.hedef:70
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
3.188
8.842
158
31
Slm kizlar almanyada oturuyorum ben 3 yil oldu geldim bi kaynimda bana 15 dk uzak evli 2 kizi var...
Eltimle pek aram iyi degil bu ayin 7 de kizinin dogum günüydü cagirdi dis randevum vardi diye kizimi biraktim 20 dk sonra gittim almaya ama üzerime para almistim yoldan bi hediye alir öyle giderim die ama oparayi kaybettim bnde hediyesiz gittim kizimi hemen aldim ciktim..
Utandim cünkü cok utandim söyledimde int.siparis edicem die neyse cocuklar icin cok güzel bir makyaj masasi aldim bugün o gelicek simdi meselese buraya kadar böyle...

Dün kapim caldi eltimin kizi geldi yenge annem 20 lirasini istio alisverise gidecek para yokmus
Tatile BODRUMA gidiyoruzda.. dedi duymamazliktan geldim üzerimde yok var lazim bnde cikicam söyle dedim eltim sonra geri aradi biz persembe günü gidecez dedi hiii haberim yoktu dedim.. parani yarin veririm dedim gerek yok daha acelesi yok dedi tamm dedim..10 dk gecti bu kez kizim gelicek verirsin dedi gercekten kizlar ay sonuydu muhakkak bi cok kisi muzdarip olur ...
Önemli bir seyde diyeyim kaynim eltime 1000 euro her ay muhakkak birakir heleki tatile gidecekse alisveris icin daha fazlasini birakir ...
Anladim zaten ne yapmaya calistigini esim geldi anlattim oda kizdi abime söylesem o görür gününü ne icin yaptigi belli zaten dedi...
Bnada kizdi nie vermedin die gercekten unutmustum ...
Bu gün kizinin esyasi gelicek götürücem iceri girsemmi yolun acik olsun desemmi bilemedim..umrumda degilmis gibimi yapsam..bi akįl verin ...

ben olsam bir daha para falan almam...
Cnm almadim zaten ikimizde bir alis veris yerindeydik bir makina düsmüstü größterdi üzerimde o kadar para yok sen al ben vereyim verirsin sonra dedi unuttum ...

20 lira için bir insana bu yapılır mı ya ne garip insanlar var... Bir daha para almayın, parasını da hediyesini de bugün verin, kapıdan hayırlı yolculuklar deyip çıkın gidin evinize. Davet ederse de işinizin olduğunu söyleyin ...

Kadın verdiği parayı lazım olmuş istemiş yanlış mı anlıyorum.
Bu gayet normal, siz vermemek için mücadele etmiş gibisiniz.
Bakin kaynim cok zengin anlamadiz galiba amac para degil amac bodruma gidiorum mesaji cokta umrumdaydi...
20 liraya tatil icin bir sey tekmi alicak

Bakin kaynim cok zengin anlamadiz galiba amac para degil amac bodruma gidiorum mesaji cokta umrumdaydi...
20 liraya tatil icin bir sey tekmi alicak

İyi ama bunların gerçekten konunuzla ilgisi yok şuan.
Sizin ona 20 lira borcunuz var mı var..
O paraya bir şey alınır yada alınmaz,
İstediyse vereceksiniz..
Bodruma gidişinizi 20 lirayı isteyerek gözünüze sokmak istediğini hiç
sanmıyorum.
Zaten yakın oturuyorsunuz illa ki bileceksiniz.

Kaynınızın zenginliği, eşinizin abime söylicem görür o deyişi falan
Para kaynımın parası ona ne oluyor kafasındasınız belli ki.

Unuttum cnm unuttum insan böylemi ister ic iceyiz zaten .....
Unutmayacaksin. Borc unutulmaz. Boyle unutma egilimin var diye yuklenmis olabilir eltin. Hediyeyi de once alabilirdin o kisma girmiyorum zaten. Su an eltinden daha iyi bir konumda degilsin. Ben borcum olunca bir sey odunc alinca uyuyamiyorum. Cok rahatsin galiba.

Öyle zaten istedigini duysa cok kizar bu arada kendisinin bna 10 lira vermesi gerekti sayenizde bnim aklima o geldi kaynim kizar cünkü derki senin 20 lirayami ihtiyacin mi vardida istiyorsin...

Unuttum cnm unuttum insan böylemi ister ic iceyiz zaten .....
Borç unutulur mu koca bir defterim var her ay ödemeleri oraya yazarım söz uçar yazı kalır diye. Verdiklerimin de üstünü cizerim. Siz de öyle yapın da unutmayın madem...

Kaynim sagolsun onun sayesinde gayet rahat oluyorum ne bileyim kizinin dogum gününü ayni gün cagirirsa önceden nasil alabilirsin...
Bize göre ayip cünkü ic iceyiz her türlü verlirdi...

Eltiniz parayı isteyerek ne amaçlamış ki? Siz ne anladınız ben bir şey anlamadım.
Ne kadar zaman oldu ondan para alalı? Cok uzun zaman olduysa lazımdır istemiştir haklı değil mi? Ya da daha once de bu tür bi durum oldu mu para alıp geç verdiginiz felan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…