Cnm almadim zaten ikimizde bir alis veris yerindeydik bir makina düsmüstü größterdi üzerimde o kadar para yok sen al ben vereyim verirsin sonra dedi unuttum ...ben olsam bir daha para falan almam...
Bakin kaynim cok zengin anlamadiz galiba amac para degil amac bodruma gidiorum mesaji cokta umrumdaydi...Kadın verdiği parayı lazım olmuş istemiş yanlış mı anlıyorum.
Bu gayet normal, siz vermemek için mücadele etmiş gibisiniz.
Mevzu para degil ben bodruma gidiorum duyNe kadar gereksiz bi para mevzusu olmş 20 tl yle mi tatile gidecek hey allahım ya
Ne alaka kayninin zengin olmasi? Insan aldiysa 5 tl de olsa geri verir.Bakin kaynim cok zengin anlamadiz galiba amac para degil amac bodruma gidiorum mesaji cokta umrumdaydi...
20 liraya tatil icin bir sey tekmi alicak
Bakin kaynim cok zengin anlamadiz galiba amac para degil amac bodruma gidiorum mesaji cokta umrumdaydi...
20 liraya tatil icin bir sey tekmi alicak
Unuttum cnm unuttum insan böylemi ister ic iceyiz zaten .....Ne alaka kayninin zengin olmasi? Insn aldiysa 5 tl de olsa geri verir.
Unutmayacaksin. Borc unutulmaz. Boyle unutma egilimin var diye yuklenmis olabilir eltin. Hediyeyi de once alabilirdin o kisma girmiyorum zaten. Su an eltinden daha iyi bir konumda degilsin. Ben borcum olunca bir sey odunc alinca uyuyamiyorum. Cok rahatsin galiba.Unuttum cnm unuttum insan böylemi ister ic iceyiz zaten .....
Öyle zaten istedigini duysa cok kizar bu arada kendisinin bna 10 lira vermesi gerekti sayenizde bnim aklima o geldi kaynim kizar cünkü derki senin 20 lirayami ihtiyacin mi vardida istiyorsin...İyi ama bunların gerçekten konunuzla ilgisi yok şuan.
Sizin ona 20 lira borcunuz var mı var..
O paraya bir şey alınır yada alınmaz,
İstediyse vereceksiniz..
Bodruma gidişinizi 20 lirayı isteyerek gözünüze sokmak istediğini hiç
sanmıyorum.
Zaten yakın oturuyorsunuz illa ki bileceksiniz.
Kaynınızın zenginliği, eşinizin abime söylicem görür o deyişi falan
Para kaynımın parası ona ne oluyor kafasındasınız belli ki.
Öyle zaten istedigini duysa cok kizar bu arada kendisinin bna 10 lira vermesi gerekti sayenizde bnim aklima o geldi kaynim kizar cünkü derki senin 20 lirayami ihtiyacin mi vardida istiyorsin...
Borç unutulur muUnuttum cnm unuttum insan böylemi ister ic iceyiz zaten .....
Kaynim sagolsun onun sayesinde gayet rahat oluyorum ne bileyim kizinin dogum gününü ayni gün cagirirsa önceden nasil alabilirsin...Unutmayacaksin. Borc unutulmaz. Boyle unutma egilimin var diye yuklenmis olabilir eltin. Hediyeyi de once alabilirdin o kisma girmiyorum zaten. Su an eltinden daha iyi bir konumda degilsin. Ben borcum olunca bir sey odunc alinca uyuyamiyorum. Cok rahatsin galiba.
20 liranın peşinde olduğuna göre.. demekki bu insana güven olmuyor..Cnm almadim zaten ikimizde bir alis veris yerindeydik bir makina düsmüstü größterdi üzerimde o kadar para yok sen al ben vereyim verirsin sonra dedi unuttum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?