Ne bos insanlar var...

habire istemesi saçma olmuş 20 tl için.. ama şöyle de bir şey var borç ödemeye eğilimli olmayan bir insana borç verince insanın aklı kalıyor ve sürekli istemek istiyor.. Benim bi arkadaşım vardı 5 tl 10 tl sürekli bişeyler alır sonra veririm derdi ama hiç vermezdi. İstesen 10 tl için mi istiyosun der gibi seni psikolojik olarak suçlardı. Sen kendi paranın peşinde koşup paragöz olmuş oluyosun.. sonradan ona para vermemeye başladım, yanımda yok diyordum onu demeye bile utanıyordum ama o istemeye utanmıyordu.

Siz böylesiniz demiyorum yani 1 seferlik birşeyse yaptığı çok ayıp olmuş sizin yerinizde olsam veririm 20 tl sini bir daha 1 kuruşuna tenezzül etmem hiç de lafını ettirmem.

Borç adı altında sonra veririm diyip vermemişsiniz. İsterse 5 tl isterse 100 tl olsun... Hoş değil. Eltiniz haklı. Ama ben 20 tl yi geri isteyemezdim utanırdım herhalde.
Aldığınız hediyeyi de verirsiniz geldiğinde.

Allah Allah size ne yahu zengin olduklarından ?? Ne kadar para varsa o kadar da harcama yapılır... Mutahap'ım kaynım demenize takıldım ben! Amacı ne peki ? Bodrum'a gideceğini duyurmak mı ? Zaten dip dibe değil misiniz duyarsınız. Ben eltide kötü bişey sezmedim...

Burda cnm siz kafaniza göre almiyorsinuz randevuyu sizin keyfinize göre hareket etmiyorlar ..o güne denk gelmisi benim elimde olmaz bu arada almayacak olsam 1 hafta oldu siparis ettiedim bu gün gelicek ancak icinizi temizleyin bnce..

Sayende belesci otlakci insanlarin dusunce yapisini anlamis olduk. Tesekkurler sevgili kk uyesi.

Siz de yapıp yapıp unutmuşum diyorsunuz
Bir de borç aldıysanız hele ki sevmediğiniz eltiden unutma lüksünüz yok. Doğum günü olduğunu biliyorsunuz önceden hediyeyi hazırlamaktansa son dakika ayarlarım diyip becerememişsiniz elinize yüzünüze bulaşmış. Eve gelip içeri girmemişsiniz ayıp etmişsiniz yani nerden tutuşsa elde kalır sizin hareketleriniz karşısında eltinin Bodrum'a gidiyoruz tavrı niyetse gözüme batmadı.

aldığım borcu kuruşu kuruşuna veririm.
verdiğim borcuda kuruşu kuruşuna beklerim.
kimse kusura bakmasın.
durumunun nasıl olduğu önemli değil.
hediye almak ayrı bir durumdur borç ayrı bir durumdur bana göre.
unuttum diyene kadar 50 kere verirdim ben laf duymak yerine.ayrıca borç nasıl unutulur onuda anlamam.
eşinizin kardeşime söylersem o gününü görür lafı çok çirkin.
adamın karısı parasını istedi diye kavga mı edecek.
kusura bakmayın sizi biraz umursamaz gördüm bu konuda.
eltiniz haklı demiyorum ama sizin tavrınız yüzünden boşuna uzamış mevzu.

Bı insandan 1 TL bile aldıysan vermelisin
Unuttum diye birşey yok başka birşey olsa unutmazsin 20 euro diye onemsememissin ama mevzu 20 euro değil sorumluluk meselesi

Doğum gününe de eliniz boş gitmissiniz 1 toka yine alır insan.

Ben burda verdiği 20 euro yi tenezzül Edip isteyen den çok aldığı borç parayı vermemek için uğraşan bı insan gördüm

Son düzenleme:
Karisi isterki oraya hic gitmeyelim bizdede öyle esim alir bnde alirim kizlarina onun pesinde degiliz kapiya göndermesi ayip bi ara ilk önce Bekli misafirim var ...

Güzel arkadaşım geç bunları
Sorun senin bakış açında tamamen.
Sen diyorsun ki evet bana para verdi sonra verirsin diyerek
Nasıl geri ister?
Parayı veren elti ama sahibi kaynım ona ne oluyora getiriyorsun.

Borçmuş zaten ödemen lazım diyoruz
Gururum olmasa ödemezdim, kaynım bize bu güveni veriyor
Bir bilse parayı geri istediğini ona çok kızar,
Abime söylersem görür gününü o falan..
Resmen aldığınız 3 ün 5 in üstüne yatma peşindesiniz.
O kadın haklı olarak
İnadına istiyor, istesin de.
Birde tutmuş haddini bilecek falan diyorsun.
Şaka gibi, hadi o adamın karısı sen neyisin pardon derler adama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…