Allah Allah size ne yahu zengin olduklarından ?? Ne kadar para varsa o kadar da harcama yapılır... Mutahap'ım kaynım demenize takıldım ben! Amacı ne peki ? Bodrum'a gideceğini duyurmak mı ? Zaten dip dibe değil misiniz duyarsınız. Ben eltide kötü bişey sezmedim...Bn burda kaynim zengin aldik ama vermiyelim mi diyorum
Dedigim su kaynim eltime para fazlasini verio 20 liraya ihtiyaci olmazdi zenginler hem bugun kaynimda gelmis paraya ihtiyaci varsa kaynimi bekleyebilirdi ve eltim öyle para pesinde kosmaz heleki kizini gödermesi cok sasirdim ...
Mevzu para degildi bunu cok iyi biliorum ...amaci Tek sey aklima gelio baska varmi bi sey onu bilemedim
Burda cnm siz kafaniza göre almiyorsinuz randevuyu sizin keyfinize göre hareket etmiyorlar ..o güne denk gelmisi benim elimde olmaz bu arada almayacak olsam 1 hafta oldu siparis ettiedim bu gün gelicek ancak icinizi temizleyin bnce..Borcu unuttum hikaye bilerek unutmuşsunuz.zaten o 20 lira değil 20 euro dur.eltiniz kızının doğum gününü son dk damı yapmaya karar verdi diş i randevusuna denk geldi.hediye alamayacaksanız da eltinize bunu kibar dille söyleseydiniz şu an müsait değildim diye.hediyeyi de bilerek almadınız borcunuzu da bilerek ödemediniz.kadında bunun farkında olduğu için kızını kapıya göndermiş ama oda hata yapmış yapması gereken sizle mesafeli olmaktı,yanlış yapmış.
Sayende belesci otlakci insanlarin dusunce yapisini anlamis olduk. Tesekkurler sevgili kk uyesi.Bn burda kaynim zengin aldik ama vermiyelim mi diyorum
Dedigim su kaynim eltime para fazlasini verio 20 liraya ihtiyaci olmazdi zenginler hem bugun kaynimda gelmis paraya ihtiyaci varsa kaynimi bekleyebilirdi ve eltim öyle para pesinde kosmaz heleki kizini gödermesi cok sasirdim ...
Mevzu para degildi bunu cok iyi biliorum ...amaci Tek sey aklima gelio baska varmi bi sey onu bilemedim
Hem beleşçi hem de kendini o kadar haklı görüyor ki konu açmışSayende belesci otlakci insanlarin dusunce yapisini anlamis olduk. Tesekkurler sevgili kk uyesi.
Burda ne demek istedinizGrururum olmasaydi vermicektim zaten
Sayende belesci otlakci insanlarin dusunce yapisini anlamis olduk. Tesekkurler sevgili kk uyesi.
Siz de yapıp yapıp unutmuşum diyorsunuzSlm kizlar almanyada oturuyorum ben 3 yil oldu geldim bi kaynimda bana 15 dk uzak evli 2 kizi var...
Eltimle pek aram iyi degil bu ayin 7 de kizinin dogum günüydü cagirdi dis randevum vardi diye kizimi biraktim 20 dk sonra gittim almaya ama üzerime para almistim yoldan bi hediye alir öyle giderim die ama oparayi kaybettim bnde hediyesiz gittim kizimi hemen aldim ciktim..
Utandim cünkü cok utandim söyledimde int.siparis edicem die neyse cocuklar icin cok güzel bir makyaj masasi aldim bugün o gelicek simdi meselese buraya kadar böyle...
Dün kapim caldi eltimin kizi geldi yenge annem 20 lirasini istio alisverise gidecek para yokmus
Tatile BODRUMA gidiyoruzda.. dedi duymamazliktan geldim üzerimde yok var lazim bnde cikicam söyle dedim eltim sonra geri aradi biz persembe günü gidecez dedi hiii haberim yoktu dedim.. parani yarin veririm dedim gerek yok daha acelesi yok dedi tamm dedim..10 dk gecti bu kez kizim gelicek verirsin dedi gercekten kizlar ay sonuydu muhakkak bi cok kisi muzdarip olur ...
Önemli bir seyde diyeyim kaynim eltime 1000 euro her ay muhakkak birakir heleki tatile gidecekse alisveris icin daha fazlasini birakir ...
Anladim zaten ne yapmaya calistigini esim geldi anlattim oda kizdi abime söylesem o görür gününü ne icin yaptigi belli zaten dedi...
Bnada kizdi nie vermedin die gercekten unutmustum ...
Bu gün kizinin esyasi gelicek götürücem iceri girsemmi yolun acik olsun desemmi bilemedim..umrumda degilmis gibimi yapsam..bi akįl verin ...
o zaman ödeyeceksiniz yok öyle davaIstemedim kendi verdi sonra verirsin dedi tmm dedim
Karisi isterki oraya hic gitmeyelim bizdede öyle esim alir bnde alirim kizlarina onun pesinde degiliz kapiya göndermesi ayip bi ara ilk önce Bekli misafirim var ...
Versede almam muhatabimiz kaynim ..
Eltini okadar çok kıskanıyorsun ki nerdeyse Cat diye ortadan catlicaksin.Halt etmis ...hadini bilecek yeteri kadar yapacagini yapti ...zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?