Ne Bu Deveyi Gudebildim Ne Bu Diyardan Gidebildim

bende düşünüyorum tedavi olmayı arayış içindeyim dr memnun muydun özelden yazar mısın ismini

hayır ben giymeyecektim hamileliğim zaten sıkıntılı ilerliyordu ben zaten çocuğum için çaba gösteriyorum geri adım atmama tek sebep o oldu. tabi ki şükrediyorum her halıme ama denilen sözlere çok kirildim ve kalbimi eskisi gibi yapamiyorum

düzeltti görünürde ama ailesi yok yok iki gün sonra bir araya gelirsek ne olur yine bana karşı tavrı değişir ve onları kırmamak adına beni kırar (gerçi kv ile görüşmüyorum)

düzeltti görünürde ama ailesi yok yok iki gün sonra bir araya gelirsek ne olur yine bana karşı tavrı değişir ve onları kırmamak adına beni kırar (gerçi kv ile görüşmüyorum)
Bunu çoğu erkek yapıyor eş ve anne arasında denge kuramıyor. insallah zamanla törpülenir

Seni anlamaya çalışıyorum ama acını ben çok sen bilirsin, eşininde canı yanmıştır ama senin kadar değil çünkü annelik başka bişey. Sanırım sen bütün üzüntünle eşinden destek göremeyince saldırdın adama ve seninle aynı duyguları hissetmediği içinde affedemiyosun.
Bundan 10 küsür yıl önce Doğum için gittiğim doğumhanede doktor daha Doğuma çok var sabahı bulur demişti, eşimde ben orda sancı çekerken demiştiniz, ben eve gidiyimde kardeşimle messengerde konuşayım, bakalım napıyolar!! Halimi düşünebiliyomusun, onu odadan kovdum ağzıma geleni saydım gitmedi tabi hatasını anlayınca. Geçen gün aynı hastaneye gittik eşimle ve ona bu konuyu anlattım tabiki hatırlamadı. Tırnağın varsa başını kaşı çok severim ben. Boşanma ama eşinin hatasını anlaması güzel sende rahatlamaya çalış, kocan öküzlük yapmış ama olayın sorumlusu o değil. Görümceylede pek muhattap olma hatta dçekinme direk söyle o üzülsün sen değil

evet sadece ben istedim ki beni sarsın sarmalasın ağladığında başımı dayayacağım omuz olsun ama olmadi doğum sonrası yaşadıklarım bambaşka konu bunlar aklıma geldikçe değişmez bu adam diyorum

anladı düzeltmeye çalışıyor bir şeyleri ama ben biliyorum ki ailesiyle alakalı bir durum olunca yine onları kırmamak için beni kıracak en azından şu ana kadar hep böyle oldu
Esine karsi guvenin kırılmış, haliyle mutsuzsun.. Yine olsa yine ayni seyi yapar demissin, o yuzden ne diyecegimi bilemedim..

Esine karsi guvenin kırılmış, haliyle mutsuzsun.. Yine olsa yine ayni seyi yapar demissin, o yuzden ne diyecegimi bilemedim..
evet tam.olarak bu ve ben ikinci çocuk konusunda çok endişeliyim şu an bi karar vermem gerek maglesef erken menopoz gibi bir durumum var iki arada bir derede kaldim yasadiklarimi unutamamışken bunu kararını vermem gerek bu da beni çok yoruyor

benim için üzülsun demiyorum sadece saygı duysun ben çocuğumun birçok engeli olduğunu ogrendikten birkaç saat sonra arayıp da yola kacta gidelim demesi çok mu normal
Üstte de dediğim gibi hayat planlarıyla devam ediyor .

Bence ikinci çocuk planını şu anda uygulama, sonuçta sağlıklı bi evladın var ve sen geçmişe biraz fazla takılmışsın. Erkekler ise daha dün yediklerini bile unutabiliyor. Yani genel olarak görümce ve kaynanaya çözüm bulmuşsun. Eşin de eskisi gibo değil ise sorun yok bence. Kendi kendine eziyet etme. Ne dünü ne de yarını düşünme. Bugünü yaşa...

benim hiç acelem yok ama maglesef yumurtaliklarimin var 1 seneye kalmaz menopoza girerim dr öyle söylüyor böyle bir durumum olmasaydı düşünmezdim çocuk yapmayi

Evet değişmiyor doğru. Benzer şeyleri ben de yaşadım. Anlamış gibi davransa da, bir süreliğine iyi ve düşünceli olsa da bir yerde patlak veriyor. Üzülerek yazıyorum ama ben bunu yaşayıp gördüm. Şimdi iki yabancıyız evde. Güya barışmak için adım atıyormuş öyle diyor ama bu isteğini bile beni eleştirerek ifade ediyor. Kendime çekidüzen vermeliymişim. Tartışmıyorum bile artık.

çok üzüldüm sizin adınız da sizde de temel problem ailesi miydi peki ne yapmayı düşünüyorsunuz

Sizi cok iyi anliyorum.
Karninizdaki bebek esinizin de bebegi. Siz o haldeyken hicbir sey olmamis gibi davranmasi cok kirici.
Ettigi laflara hic deginmiyorum.
Sanirim ben kaldiramaz ayrilirdim.
Hakkinizda hayirlisi olsun diyebiliyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…