- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 133
- Konu Sahibi Sen hep gul
-
Kırıcı olacak ne var anlamadım? Niye kırıcı olalım?
“Bu sözden sonra bir daha toparlayamadım evliliği” demişsiniz, toparlayamayacağınızı anladığınız anda ayrılacaktınız. Kendinize boşuna eziyet etmişsiniz
Madem yapamıyorsunuz, ayrılın yolunuza bakın
çok şükür iyi ama diğerini kaybettim. Gitmeyi istiyorum ama gittikten sonra savaşacak gücü bulamıyorum kendimde maddi maneviBebeginizin durumu nasil suan? Insan tekrar guvenemiyo sorun bu aslinda birazda.. o anlarda sana sorulmadan herseyin olmasi vs.
Toparlanamiycani dusunuyosan ya cekcen ya gitcen.. baska yol gozukmuyo burdan
O zmn bebeginin buyumesini bekle brz. Sonrasi daha kolay olur., sole dusun birde.. hic mi sevmiceksin sevilmiyceksin tekrar? Daha iyisi olur mu? Yani geldn gidenide aratabilir. Su anlattigin cogu seyleri eminim bi cok turk erkegi yaparçok şükür iyi ama diğerini kaybettim. Gitmeyi istiyorum ama gittikten sonra savaşacak gücü bulamıyorum kendimde maddi manevi
O zaman şuna karar verin “gidip de savaşmak” mı daha kolay yoksa “kalıp da savaşmak” mıbazen insanların durumunu anlamadan dinlemeden acımasızca eleştirenler oluyor onu için dedim.
Gitme gücünü de kalma gücünü de kendimde bulamıyorum tam ortadayım
bana o kadar uzak ki sevgi kavramı anlatamam çünkü ben eşimi çok sevdim canımı istese verirdim o derece ama şimdi bakıyorum da sevgi kırıntısı kalmis sadeceO zmn bebeginin buyumesini bekle brz. Sonrasi daha kolay olur., sole dusun birde.. hic mi sevmiceksin sevilmiyceksin tekrar? Daha iyisi olur mu? Yani geldn gidenide aratabilir. Su anlattigin cogu seyleri eminim bi cok turk erkegi yapar
Cogumuz oleyiz be gulum. Ya takmadan devam etcen ya da bitircen. Maalesef hayat mutsuz yasamak icin kisa.. secimini yapmalisin.. her secis bir vazgecistirbana o kadar uzak ki sevgi kavramı anlatamam çünkü ben eşimi çok sevdim canımı istese verirdim o derece ama şimdi bakıyorum da sevgi kırıntısı kalmis sadece
ikiside şu an o kadar zor geliyor ki önceden olsa çok düşünmez bitirirdim yaşadıklarım beni çok yıprattı kendime gelmem için zaten ise başlayacağım belki o zaman o gücü kendimde bulurumO zaman şuna karar verin “gidip de savaşmak” mı daha kolay yoksa “kalıp da savaşmak” mı
Bence kendinize yeni bir hayat kurarsanız, sizin için çok daha iyi olur.
çabalıyor bir şeyleri düzeltmeye çalışıyor ama ben yapamiyorum. tarafsız bir göz ola rak soruyorum sizce bunları abartıyor muyum unutulmayacak şeyler mi bunlarBiraz daha bekleyin bence. Düşünün, tartın, eşinizin davranışlarına bakın. Biraz kendinize zaman tanıyın. Boşanıp yeni bir hayata başlamak için kararı kendiniz vermelisiniz. Kolay değil çünkü. Ne zaman kendinizde bunu yapma gücü bulursunuz o zaman ayrılırsınız.
Belki eşiniz bundan sonra davranışlarını düzeltecek ve siz bu zamanları hatırlamayacaksınız bile. Şimdilik bebeğinize odaklanmak en iyisi gibi.
bana değer verseydi bunları demezdi diyorum evladını kaybetmiş bir anne için bunlar çok ağır sözler ben isterdim ki en büyük destekçim eşim olsunKk insanlarının duyguları,yaşadıklarını anlatma derken? Ne kadar itici ,kırıcı .. İnsan bebeğinin annesini düşünür kırmaz boşverin . Anlayışsız bir insanla ömür geçmez . Eğer ailesiniz destek verirse bir süre ayrı yaşayın sağlıklı karar verirsiniz hakkınızda umarım.
O zaman eşinizin zamanında söylediklerini unutmaya çalışın, başka yapabileceğiniz bir şey yok. 2 seçeneğiniz var zaten. Hala aynı tarzda davranışlara/konuşmalara devam ediyor mu?ikiside şu an o kadar zor geliyor ki önceden olsa çok düşünmez bitirirdim yaşadıklarım beni çok yıprattı kendime gelmem için zaten ise başlayacağım belki o zaman o gücü kendimde bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?