Ne Bu Deveyi Gudebildim Ne Bu Diyardan Gidebildim

Sizi cok iyi anliyorum.
Karninizdaki bebek esinizin de bebegi. Siz o haldeyken hicbir sey olmamis gibi davranmasi cok kirici.
Ettigi laflara hic deginmiyorum.
Sanirim ben kaldiramaz ayrilirdim.
Hakkinizda hayirlisi olsun diyebiliyorum sadece.
bende kaldıramadım zaten ayrılmayı da cesaret edemedim

çok şükür iyi ama diğerini kaybettim. Gitmeyi istiyorum ama gittikten sonra savaşacak gücü bulamıyorum kendimde maddi manevi
bir kadın olarak tabikide güçlüsünüz lütfen öyle güçsüzlük lafını kullanmayın hele ki evladınızla daha da güçlüsünüz.
ve sizi mutsuz eden bir hayatı yaşamaktansa sizi mutlu edecek olan şeyleri yaşayın lütfen.

b
bunun için önce ise başlamam gerek bebeğime daha iyi bir yasam sunamam için kpss ye de hazırlanıyorum bakalım ise girdikten sonra yolumu çizeceğim... yaşananlar beni çok yıprattı hele şu menapoz olayı iyice beni alt üst etti toparlanmaya bir yerden başlamam gerekiyor ama nerden

yaparlar ederler masum anne kardeş rolünde devam ederler. sen haklı olsan da üste çıktıkları ve onları savunan bir kocan olduğu için haksız gibi kala kalırsın öylece... çok yaşadım bunları.. düzelmez. bırak gitsin.

Erken menapoz riski varsa oncelikle tedavisine bak bence.. Cocuk yap demiyorum, kendi sagligin icin, döngü ve dengen icin.. Bitkisel tedavilerden başlayabilirsin..

Sürekli kırıcı olmayın demişsin canım sen bu kknin etkisinde fazla kalmışsın, evlilik konusunda haklısın çok kalbin kırılmış toparlayamıyorsun, eğer ki devam etmek istiyorsan eşinle beraber eş terapisine gidin olumlu olur belki

Sana niye kırıcı davranalım bnce sonuna dek hsklisin

toparlanmaya kendinizden başlayın kendinizi başkaları için mutsuz etmeyi bırakarak başlayın. bebeğinize ancak bu şekilde daha iyi bir hayat sunar ve onu yıpratmazsınız. kendinizi yıpratarak bebeğinizede zarar veriyorsunuz. siz kıymetlisiniz değerlisiniz ve kimsenin size bunun tersini hissettirmesine izin vermeyin.

bayramdan bayrama görüşüyorum artık çok ilgim kalmadi

evet haklisiniz burada en büyük zararı bebegim görüyor mutsuz bir anneye sahip olarak

daha önce teklif ettim yanaşmadı

maglesef tedavisi yok bunun
Bitkiler zaten daha kötü de yapabilir. Böyle bir işe girişecek olsanız dahi mutlaka bir hekim gözetiminde yol alın. Kamu spotu olarak burada dursun bu da.

Probleminize gelince, eşiniz kaba gerçekten. Bence kendinizi biraz çekin. Sanki sizi çok cepte görüyor. Yani ben hamile eşimi bırakıp kardeşimle köye giderim, o nasılsa evde beni bekler kafasında. Kendinizle ilgilenin, çocuğunuzla ya da varsa akraba-arkadaşlarınızla dışarıda vakit geçirin. Ama altını çiziyorum, dışarıda. Ev dışındaki hayata karışabildiğinizi hem kendinize hem eşinize gösterin.

yani cepte gördüğünü sanmıyorum çünkü o olaydan sora ben ciddi ciddi kararımı verdim evi terk ediyordum ağladı etti pişmanlığını dile getirdi belkide ciddi oldugumu anlaması için evi terk etmem gerekiyordu

doğru olabilir ama biten yumurtalara çözüm yok malesef yeniden hamile kalma şansım yok drlar öyle diyor hatta bu bebeğimin olmasi bile mucize
Anladim.. Benimki alternatif onerisiydi zaten, deneseniz bile doktor kontrolunde olmalı.. Allah sifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…