Ne bu emzirme merakı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi chiLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kocanada karılık yaparım dememiş en azından yedek hatun

Iyyy sinir oldum.psikolojisi bozuk gibi geldi. Heralde oğlunu sütten kesmeyi kabullenemedi ki senin kıza taktı uzak dur bencede..

Kuzeniniz kafayı yemiş ya da ağır işsiz, çocuğu emzirdiği yetmedi bir de gidip cümle aleme mi anlatmış şaka gibi valla.
Irtibatı kesin gitsin yoksa daha başınızı çok ağrıtır, kadın daha şimdiden sizi mezara soktu tövbe tövbe aman uzak durun anormal biri.

Ya emzirsin ne olucak biraz fazla tepki veriyorsunuz gibi geliyor.Bu emzirme isine neden bu kadar tepki veriliyor ben anlamıyorum.Başıma gelmedigi icin belkide.

Ben o görüntüyü kafamdan atamazdim kolay kolay, benimde 4 bucuk aylik bi oglum var, benim gözümün önünde biri memesini dayiyacak cinnet gecirirdim. Bebegede yazik ya, nasil bi düsüncesizlik.
Oglumun disleri kasiniyo yanagim agzina yanassa hemen kemirmeye calisiyo, kaynanamda farketti sürekli kendine yaptiriyo cenesini veya yanagini agzina yapistiriyo, cocuk kendiligle kapmis gibi 'aha yakaladi beni' diyo resmen fitik oluyorum bisey diyemiyorum. Bebekler neyin ne oldugunu bilmiyor ve dengesizler kalkip bu durumu kullanmaya calisiyorlar. Kendi egolarini tatmin etmek icin, bebek onlari sevdigi icin yapiyor saniyolar akilsizlar.
Sizin kuzeniniz birazda bak hala sütüm var havasina girmis. Sütün biterse ben emziririm fln demesi o yola cikiyor birde basta mama ver demesi sanki kiskanmis emziriyorum demenizide bende emziririm moduna gecmis. Allah uzak tutsun bebeklerimizi böyle cahillerden.

Benim de sapık gorumcem oğluma benden gizli memesini vermiş sütü falan da yok çocukları 11-12 yaşında resmen sapıklık bu yaptığı yüzüne karşı da söyledim sapikmisin sen amacın ne dedim ne ara yaptı bilmiyorum bile topu topu 5 dk falan yalnız kalırlar bunu bana sonra itiraf etti ruh hastası çok sinirlendim hala aklıma geldikçe sinir oluyorum

Teyzem ağlarken boş da olsa meme verirsen , memende susarsa süt anne olursun demişti. Mirasından ona da pay vermen gerekir demişti.
Kuzenin çok hadsizmiş. Ben bile sinirlendim. !

Iykk ne iğrenç bir kadın. Ben saçını başını yolmadığınıza şaşırdım. Bebeğin ailesinden izin almadan gizlice emzirdiyse bu onu süt anne yapmıyor. Bu onu sapık yapıyor. Eşinize mutlaka söyleyin onu herkese rezil edin ve bir daha da görüşmeyin. Ne iğrenç kadın ya

kuzenin kocasini fisekleyin ikinci cocugu yapsin bunlar.
deli mi ne onun bunun cocuguna analik yapacagina yeni dogmus uyumayan gazli bi bebekle gunlerini gecirmesi lazim acilen ki onun bunun cocuguna meme dayamasin

Akli dengesi yerinde degil bence alma eve. Kocası emmiyor heralde yaa. Kime emdirecegini şaşırmış.

O cadı karının kocan da gözü var demedi deme. Sana bisey olsa bakarmis. O benm gibi " beni affet " i çok izlemiş.
Bi kaç gün sonra zaten süt annesiyim diye size tasinip kocan la ortaniz da yatar terbiyesiz kadın ayy çok sinirlendim !!

Son düzenleme:
Bu nasıl bir insan ya!
Resmen psikopat.
Bu kadın normal değil çok tehlikeli
Kafasinda kurguladığı birşeyler var ve o dusunup kurguladığı şeyde kötü şeyler.
O kadına haddini bıldır ve kesinlikle arana ciddi bir mesafe koy

Ay ne fena evet kadının da sapığı oluyor demekki. Bir de halası, bir yere giderken güvenip ona bırakılmaz.

Şuanın cok şaşırdım . Hemen tavrını koy . En azından insan bi özür diler . Yüzsün

İlk baş hadi sormadan düşüncesizlik etti diye okudum
Sonrası daha ilginç
Senle şey yarışına girmiş
zeytinse nin kaynanası da torununu emzirmeye kalkıyodu

Kızım 5 aylık bu arada
Ben onun çocuğuna hiç böyle bir şey yapmadım
Ben onun işini yaptım hep o çocuğuna baksın vakit gelirsin diye
Bi kere emzirmeyle sut kardes olunmaz sut anneside olmaz merak etme onun da kurallari var. zaten mesele sut bile degil kuzeniniz resmen hasta, soyledigi seyler cok garip. Uzak durmakta fayda var. laftan da anlamiyor cunku.

Sizi çok iyi anlıyorum.
Benım kayınvalidemde böyle nerde çocuk görse emziriyor
Annelerinin bakışları çok komık oluyor.
Ben asla ama asla böyle birşeye müsade etmem . Ne münasebet yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…