Ne bu emzirme merakı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi chiLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Esinde gözude olmasin sakın canim dikkatli ol temkinli biri degil sanki

Ay ben bile nasıl sinirlendim suan anlatamam. Pis domusuk.
Sut var miydi yik muydu onu iyce bi ogrensen keşke.
Canim yaa kusura bakma aklima bisey geldi.sama bisey olursa ben bakacam falan demis ya hani.enistede gözü yoktur demi

Yani bana mı garip geldi bilmiyorum da süt kardeşi olayından çok ben hijyene takardım.
Süt kardeşi olma mantığı neden bu kadar olay oldu ki konu sahibinde?
Dinen süt kardesler wvlenemez. Kadinin oglu varmis bu bayanin da kizi. Ilerde aralarinda sevgi olursa evlenemezler.evlensler zinaya girer iste bu yuzden onemli. Muhtemelen o dangalal bilmiyordu laf olsun diye emzirdi

çok ayıp ama ya ne olursan ol emmek çok özel bişi sen izin almadan etmeden ne demek emdirmek annesi yok mu onun herkesin annesi var sütü var sana mı kalmış işgüzar iş edepsiz ya terbiyesiz ben daha büyük tepki verirdim görüşmeyin bi daha saçma sapan bi kafası var o kadının

Öff yorumlara gel yorumlaraaa

Şuraya bi konu açayım benim kuzenin de kulaklarını çınım çınım çınlatalım hep beraber. Gece uyuyamasın gündüz iş göremesin

Sana sormadan etmeden ne işler yapmış öyle kuzenin. İlginç valla. Kafasında senaryoyu yazmış sonra da oynamış

Dinen süt kardesler wvlenemez. Kadinin oglu varmis bu bayanin da kizi. Ilerde aralarinda sevgi olursa evlenemezler.evlensler zinaya girer iste bu yuzden onemli. Muhtemelen o dangalal bilmiyordu laf olsun diye emzirdi

Kaç binde bir olasılık için bu yönü düşünmek enteresan.

Yani daha el kadar bebekleri büyütüp de evlendiriyorlar çok tuhaf.

Sonra evlenme meraklısı, evde kalmış kız sendromu yaşayan kızlarımız oluyor ne güzel demi?

Zinaya girmelerinden iyi bence. Bebekken evlendirilmiyoar zaten. Allah kitabinda yazmos peygamber hadislerinde aoylemis. Biz sorgulayacak merci degiliz biz onlem aliriz ve uyariz

Yuhhh yanii ne münasebet rezil rüsva edin onu bir daha sizinle knşma cesareti Bile olmasn çok sinir oldum kendimi sizn yerinize koydm o an kovardım onu terbiyesiz

Zinaya girmelerinden iyi bence. Bebekken evlendirilmiyoar zaten. Allah kitabinda yazmos peygamber hadislerinde aoylemis. Biz sorgulayacak merci degiliz biz onlem aliriz ve uyariz

Yine de ilginç geldi bana. Bunlar teyze çocukları mı?

Yani bir ortamda kardeş gibi büyütüldükten sonra ne kötülük gelebilir ki?

Ama başka bir şekilde de tutup bunlara el kadarkenden beri “sizi evlendireceğiz” bilmem ne türünden saçmalanırsa çocuklar meyilli olabilir.

Bunlar büyücek de aşık olacak birbirine.

Ne yalan söyleyeyim komik geldi bana.

Ay ben bile nasıl sinirlendim suan anlatamam. Pis domusuk.
Sut var miydi yik muydu onu iyce bi ogrensen keşke.
Canim yaa kusura bakma aklima bisey geldi.sama bisey olursa ben bakacam falan demis ya hani.enistede gözü yoktur demi

Valla onları aşık eden insandan şu yorum da beklenir. Kusura bakma da..

Yani bir de kocasına göz koydurdunuz.

Sizin baya mantıklı düşündüğünüz çok belli cidden.

Yorumlar çok acayip ya.
Ben çok Fransız kalmışım süt annelik müessesesine

canım benim başıma öyle bir şey gelse kuzenim filan dinlemez karakola gider şikayet ederdim. çocuğa izinsiz dokunmaz bile TACİZdir. kaldı ki bir de izinsiz emzirme. bence kuzenin sapık olabilir uzak tut çocuğunu ondan.

AYRICA
emdiği süt dna sına işleniyor bu da önemli, ahlakı terbiyesi eğer varsa genetik hastalığı vb durumlar da sütle beraber bebeğe aktarılır.

ben anne değilim ama hissetiklerinizi anlayabiliyorum.dengesiz kadın.sana birşey olursa ben bakrım ne demek.ben huylanırdım valla.dikkatli olun

töbe bismillah ağzını ,burnunu kıramadınmı .. şunun manyakmıdır nedir.. Allahım bana rastlamaski böyleleri ağzını burnunu dağıtammm..

evet bende ağzını yuzunu yırtmak geçti içimden ,
ruhsal sapık kocanada dikkat et çocugunu emzirim diyen kocanıda memnun ediyim derse şaşırma

onun yaptığı düpedüz terbiyesizlik.kesinlikle taviz verme hatta bence görüşme bile

yemişim onun süt anneliğini valla ben parçalardım herhade o derece .. ne demek benim bebeğimi emzirmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…