Ne bu emzirme merakı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi chiLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu nasıl bi fantazi ben anlamadım
Bebeği emziricem diye tutturan kayınvalideler vardı şimdi de kuzenler çıktı .
O bebeğin annesi varken kimin haddine ?
İnsanlarımız bi tuhaf .

Okurken beynim zonkladi sinirden... Sizin bozuldugunuzu gordugu ve bildigi halde devam etmesi kadar saygisizca bisey olamaz. Piskinligin bu kadarina pes !!!!
Boyle seviyesiz insanlardan uzak durmak en iyisi

kuzenin kesinlikle ruh hastası. uzak dur ve muhabbetini tamamen bitir bence.

Chill bence o ruh hastası hemen hayatından çıkar görüşme çocuğunu kiskanmis resmen sahiplenmek istemiş asla görüşme cocugunada söyleme ne deliler varya

Ben yine burda okumuştum; Göğsünde süt olmayan kadını emen bebek büyüyünce o kadına çok bağlı olurmuş (Bir kaynana efsanesi tabi yine)
Kaynana bu niyetle emzirirken yakalanmış bebeğin annesine
Aynen yaa benimde ruh hastası kadın. Nifrit idiyırım

ablanin kafa iyi heralde

çok net o kızın saçını başını yolarım kimsin pardon da emzirmeye kalkıyorsun tam dayaklık!!!!
Bide benim mememi sevdi yazmış oşşşşşt deseydin az ötede oyna hadsiz!!

Ay çok sinir oldum

Saç baş yolmalık ya.ne biçim insanlar var.bence hiç üzülme.surat yaptın kalktı diye.az bile yapmışsın

Meme savaşları gibi olmuş

Şaka bi yana okurken cinlendim manyak mıdır ruh hastası mıdır acaba kendisi çok sakin kalmışsınız bravo size

Cnm bence çok ağır psikolojik bir rahatsızlığı var kuzeninin, hemen uzaklaş, belki Dr a gitmesi için annesini falan uyarabilirsin ama böyleleri genelde hasta olduğunu kabul etmez çevresindekileri hasta eder, belki düzelip bigün güzel bi özür dilerse normal kuzen ilişkinize devam edersiniz ama sakın kızın varken hele görüşme bu kişiyle, çocuğun gelişimini bile etkiler kendi kızı yapmış baksana kendince emzirip

Valla su KK kadinlarinin bir yerde hizli bir sekilde toplanabilme imkani olsaydi yemin ederim su anda kuzeninden geriye siyirmalik kemikler kalmisti
Saka bir yana tepkinde kesinlikle haklisin, ben olsam ustune ucmustum belki, vallahi sinirden gulme geldi

Hasta mıdır nedir? Sanane yani ,sen kimsin emziriyorsun? İsteseniz anlarım da sizin sütünüz varken,böyle bir talebiniz yokken emzirmesi saçma,zaten sonradan attığı mesajlarla tüy dikmiş hasta ruhlu.
Görüşmeyin,çok meraklıysa kendi çocuğunu emzirmeye devam etsin.

kolay kolay şaşırmam derdim ama bu nedir yahu aman Yarabbi
çok fena ruh hastası ağır hemde feci.. görüşmeyin,kesinlikle görüşmeyin..

Belli ki sen kızıncazoruna gitmiş onuniçin böyle cümlelelr kurmuş takma sen çocuğun şok olmuştur bir den çekmişşsin kızman vs senden çocuğa sireyet etmiştir tekrar emmek için onun da sakinleşmesi lazım dimi şu an emiyordur üstelık hem emen her bebek refleks olarak emebilir onu sevmesi kokusunu alması vs tırı vrıı senin tavrini görünce nisbet etmek istemiş çok çocukca samimiyeti kes çokta cevap verme mantıklı konuşmuyor bell ki

Ay ben gıcık oldum yaa nasıl bi insan bu

iyi de sorun emzirmesi bile değil belki kusura bakma dese sakinleşecek söylediği sözler mesajları düşman söyker ya
kolay kolay şaşırmam derdim ama bu nedir yahu aman Yarabbi
çok fena ruh hastası ağır hemde feci.. görüşmeyin,kesinlikle görüşmeyin..
iyi de sorun emzirmesi bile değil belki kusura bakma dese sakinleşecek söylediği sözler mesajları düşman söyker ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…