Ne bu emzirme merakı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi chiLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İlk baş hadi sormadan düşüncesizlik etti diye okudum
Sonrası daha ilginç
Senle şey yarışına girmiş
zeytinse nin kaynanası da torununu emzirmeye kalkıyodu
Benım kayınvalidemde öyle :)) Bütün yeni doğan yeğenlerini emziriyor . Süt geliyormuş öyle diyo :) En son 7 yıl önce doğum yaptı

Konu sahibi benim gönlüm yok süt annesi falan degilsin desen ay nasil sinir bozucu insanlar var maden istedin oyle birsey insan bi der demi böyle istiyorum sen ne dersin diye o mesaji atar atmaz engelleseydin de hic muhatap olmasaydin

Benım kayınvalidemde öyle :)) Bütün yeni doğan yeğenlerini emziriyor . Süt geliyormuş öyle diyo :) En son 7 yıl önce doğum yaptı
Seninki de tuhaf demek ki
Benim kızım 11 aylık yine de her bulduğum bebeği emzirmem
Kaldı ki kayınvalide olacam menopoza girecem hala torun emzirmeye kalkacam, peh

Yani bana mı garip geldi bilmiyorum da süt kardeşi olayından çok ben hijyene takardım.
Süt kardeşi olma mantığı neden bu kadar olay oldu ki konu sahibinde?

O farklı bi boyut güzelim..
bende de var gelini kıskanan kaynana modeli oğlundan çocuk doğurduğunu bile iddia ediyor" obenim kızım onu be doğurdum sen cici annesisin"
böyle anormal insanlardan da normal davranış beklememek lazım

benim bile sinirim bozuldu....sen üzülünce resmen bilerek üstüne gelmiş psikopat ..
görüşme bence artık

Ahhh canım aaynı benim kaynana pis memesini veriyo ogluma Allah bilir en son ne zaman yikadi. Canım o modellere hiçcçekinmeden ağzına geleni soyle ve gorusmeyi kes onunla

Gorumcemin oğlu küçükken yan komşumuz çıkarıp memesini vermiş,oglan da emmis.Ama kadının sütü falan yok. Bak gordun mu oğlunun süt annesiyim falan diye takıldı.Görümce kızdı,bağırdı.Oğluna bağırdı sen nasıl emersin diye,ağladı bayağı.Bebek bu ne anlasin emmiştir.Siz de düşünüp kendinizi hirpalamayin.Onun annesi sizsiniz,kimse birşey diyemez.Eğer bu olayı abartirsa o kişi sizde yaptığı hareketteki maksatin kötü olduğunu o kişiye ima edin.Çünkü süt anneligi öyle kafaya gore olmaz,karşılıklı anlaşılarak olur.Kendisi emri vaki etmiş resmen.Ben olsam bir daha ona güvenip kapımı acmam.Ama sanırım süt annesi olmuş artık.

Yani bana mı garip geldi bilmiyorum da süt kardeşi olayından çok ben hijyene takardım.
Süt kardeşi olma mantığı neden bu kadar olay oldu ki konu sahibinde?

aynen,
emzirirkeni kullandığım şampuana sabuna bile dikkat ederdim, göğüslerimi özellikle arındırmaya dikkat ederdim.
minicik bebek alacak sonuçta, keza giydiğim iç çamaşırına da özen gösterirdim.

süt anne olması da ayrıca sinir bozucu tabi.
hem dini boyutu sebebiyle, hem de bir de o çocuğa zorla süt anne vs dedirtir o kadın şimdi.

senin yerinde olsam bu kadınla iletişimi keserdim. çocuğumu sahipleniyor, annesiyin vs demeye başladı yarın öbürgün kocama da musallat olacak hasta diye uzaklaştığımı da dünya aleme duyururdum

Emzirme dönemim biteli 7 ay oldu.
Ama eğer emse süt gelir.
Gelir de o gelen süt süt müdür?
Faydası şurda dursun zarar bile verir, acıdır. Öyle biliyorum ben.

Bunun bir önemi var mı acaba,hem bu durum, hem de anne rızası alınmamasından dolayı süt kardeşliği olmayabilir mi.. İnşallah olmuyordur

Seninki de tuhaf demek ki
Benim kızım 11 aylık yine de her bulduğum bebeği emzirmem
Kaldı ki kayınvalide olacam menopoza girecem hala torun emzirmeye kalkacam, peh

ahh canım benim eski kayınvalide kanser tedavisi görüp radyasyon aldığı halde oğlumu emzirmeye kalktı.. çocuğu her gördüğü yerde al meme bak meme diye peşinde koşturuyordu benim ise midem bulanıyordu allahtan istemedi çocuk..
bunu neden yaparlar anlamış değilimmm.. alahh akıl fikir versin

yok artık!!!!

kesinlikle iyi niyet göremedim. kuzeniniz ciddi sorunlu..
kafasında ne hayal etti, sonunu nasıl planladı bilemiyorum şu an!
ama bunu kasten yaptığı aşikar.
ben süt anneye karşı değilim. hatta mamalardan çok daha güvenilir. ama annesi süt verirken bir de üstüne üstlük annesi teklif etmeden hadsizce böyle birşeye yeltenmek deli işi..
bence bir daha asla görüşmeyin..

Allah'ım, cinayet sebebi desem abartmış mı olurum? yok yok olmam.

psikolojik sorunları var sanırım çok terbiyesiz bi kadın bence tamamen ilişkinizi kesin böyle insanlardan herşey beklenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…