Ne bu emzirme merakı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi chiLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tepkinde cok da haklisin.bi de sana bisey olursa bebeni ben emzircem ne demek ya.kocan da gozu olabikir bu karinin dikkatli ol uzaklas

Olmuş oluyorlar mi ben razi değilim ve benim haberim yokken oldu 1 dakika emmistir en fazla yine de oluyor mu

Çok ciddi bir mesele. Bebeğiniz süt çağında , bu yüzden evet bir damlası bile süt anne yapıyor onu. Ve hatta eşide süt babası oluyor.

Net bir şekilde süt gelip gelmediği sormalısınız diyeceğim ama bunu bilmesi imkansız sanırım.

Düzeltme: Rıza kısmını araştırmak lazım. Diyanete sorsanız?

esine anlat bence bu kadin hasta..cocugunu korumalisin hatta birak esin gereken tepkiyi versin ona..

belli ki kadında bir takım sorunlar var konu sahibi iyi niyetli insan sıcağı sıcağına anlamayabiliyor bazen,burda yazılanları okuyunca kafasında netleşir,kim olsa ilk etapta şaşırır acaba ben mi abartıyorum der yani şaşılacak şey başıma gelse tövbe tövbe ne yapardım bilemiyorum

Kızım 5 aylık bu arada
Ben onun çocuğuna hiç böyle bir şey yapmadım
Ben onun işini yaptım hep o çocuğuna baksın vakit gelirsin diye

Kusura bakmayin ama kuzen ciddi hastaymis, baskasinin cocugunu hangi hakla kucagina alir emzirirsin sen. Ustune ustluk yaptigin hatayi kabul etmez bu hastalikli davranisi nasil savunursun ve piskin piskin piskin mesaj atar millete sanki planlanmis birseymis gibi haber verirsin cok ilginc bir vaka kuzeniniz. Ya sizi cok kiskaniyor ve kiskancligindan yapti, ya baska psikolojik problemleri yada sizinde baska derdi vara yada sade hasta baska birsey degil. Mumkun mertebe uzak durun gorusmeyin hic normal ve hos karsilanacak bir davranis degil yaptigi. Sen olursen ben bakarim falan demis hic normal degil yani , kocanizda hayatinizda falan mi gozu var sizi hayatinizi mi kiskaniyor bilemedim ama ne olursa olsun ciddi problemli bir kisi. Gecmis olsun.

Kızım 5 aylık bu arada
Ben onun çocuğuna hiç böyle bir şey yapmadım
Ben onun işini yaptım hep o çocuğuna baksın vakit gelirsin diye
resmen ruh hastası
asla ama asla gorusmezdım ben olsam
hatta bu sıkayet edılmezmı ıznım olmadan cocugumu emzırdı ve bana boyle mesaj attı rahatsızım dıye cocuguma yaklasma cezası bıle koydururdum rezıl olsun
manyak mı ne ya sinir oldum...
kesınlıkle gorusme derım ne evıne adım atabılsın ne sen gıt

Oha bu ne curret, sutu vardir daha ben eylul ayinda kestim kizimi hala arada sut geliyor. Bunlar ilerde 3vlenmek isteseler sut kardes mi oluyor o kismi anlamadim. Herseyi gectim 5 aylik bebek ben cok kiskanirim oyle seylerden

Bunu bi arastirin derim alo fetvaya danışin bildiğim kadar üç kere doyana kadar emerse süt annesi oluyor ,sanki bu kuzen sizi biraz kıskanıyor gibime geldi

Ay ruh hastasi. Hangi normal insanin aklina baskasinin çocuğunu emzirmek gelir ! Allah korusun annesi olmasa ben yine öyle birşey dusunmem tobe yarabbim ya. Bence whatsaptan yazdiysa silip telefonunuza tekrar yukleyin ve mesajlari geri yükle secenegini tiklayin. Sansiniz varsa attiği mesajlar geri yüklenir eşine okutursun hepsini. Terbiyesiz kadin asla da görüşmeyn. Kimseye gözümle gorsemde kondurmam öyle şeyleri kimsenin şahitliği gunahi üstümdekalmasin diye de size olum lafi bile etmis esinize ilgi konusinuda düşünmedim değil . Aman Allah affetsin sadece onun ruh sagliginin bozukluğundan olsun bu davranisini .

Ay bide ben bilmiyorum bu konulari sut annesi ne demek her emziren sut annesi olup çocuğun üzerinde hak sahibi mi oluyor anlamadigim konu aydinlatirsaniz sevinirim

Dikkat et sen bu kadına. Beyinsiz !!!! Parçalardım onu ben olsam. Pislik ya. Hiç bu kadar sinir olmamıştım bir konuyu okuyunca.!!!!! Dikkat et kocanı falan da görüştürme Sakın.

Bence 1 dak bile olmadı dedin üstelik emzirmeyi birakmamismiydi sütü olmayabilir o anda çocuğa kanı kaynadi ve onun olsun istedi bari süt annesi olayım dedi heralde dangalak. Bence bu süt anne isinde taraflarin raziligida önemlidir sonuçta hak senin diyanet ara benim rızam olmadan çok az emse olurmu diye sor ne yani aptamil içen bütün çocuklar süt kardesmi:)) bence kardes olmamış onlar 1 damla sütle sanmam rahat ol ve ruh hastası kadını herkese anlat

Siz tepki verince üstelemesi hoş değil..

Kesinlikle o kadından uzak dur özellikle çocuğunu uzak tut psikopat ruh hastası o kadın bence

Bence dw kesinlikle mesafe koy, kafayı yemiş izinsiz emzirme ve ona ben bakarım sana bisey olunca fln hiç normal değil. .

Yorumları okuyamadım ama kadın normal değil . Sizin tepkiniz ona yetersiz gelmiş ki daha konuşma Hakkı bulmuş kendinde hadsiz .

6 aylik hamileyim emzirmek nedir bilmiyorum ama inanilmaz sinirlendim. Kim oluyosun annesine sormadan o pis memeni veriyosun cocuga. Bosver canim sen olmus bitmis kafana takma. Senden habersiz iki dakika emzirdi diye sut kardes falan olamaz bebek senin ne haberin ne rizan var. Herkese de soyle benden habersiz gizlice emzirmis de. Kafadan kontak oldugunu da anlar millet.

konuyu okurken başlarda kadının size sormadan emzirmesinden dolayı kadından nefretle karışık tiksinti duydum,sonra kadının size yazdığı mesajı okuyunca bu kadından korktum açıkcası,birden emzirme isteği gelmiş süt annesi olayım diyen bir kadının yazacağı şeyler değil,hastalıklı düşünceleri var ,çocuğunuzun annesi olmak ister gibi,o kadınla görüşmeyin ve dikkatli olun bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…