Ne bu emzirme merakı!

• Konu Sahibi Konu Sahibi chiLL
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hayir yanlis bilgilendirmeyim lütfen.
kesinlikle olmazlar.
Isterseniz diyanet islerinin alo fetva hatlari ile gorusebilirsiniz.
5 defa doyuracak sekilde emmesi gerekiyor süt akrabaliginin olmasi icon

Burdan benim midem bulandı. Ne şuursuz insanlar var.

Siddete karsiyim ama boylelerine degil kesin ve net doverdim.

Bebeginiz sizden kopmaz ihanette sayilmaz bebek o emer tabi eline oyuncakta verseniz emerdi.

Sizin yerinizde olsam esimi devreye sokat rezil ederdim herkese. chiLL

Bu ne be!!! Benim çocuğuma benden başka annem bile meme versin istemem. Doğru da değil zaten. Manyak kadın!! Madem öyle siz de onun çocuğunu emzirin ve aynısını ona yapın

Şuan gerçekten tokat yemiş gibiyim o manyak bundan grurlanacak

O sapigin manyakligini herkese yayın bence sessiz kalmayın. Bir daha evinizden içeri sokmayın. Igrenc ya.

Ben bu kuzenini evire çevire döverdim! Nasıl bir ruhhastasi bu iletişimi kesin bence

Sacmalamis cnm cok emdirme meraklisiysa ikinciyi getirsin emdirsin bol bol...

Bizdede oyle bi ruh hastasi var.onune geleni emdiriyor.cocuklarimla ilerde evlenmesinler sut kardes olsunlar diyor.
ne alakaysa. belki ilerde sevecekler birbirlerini. belki kuzeninizde bu mantiktadir.

Bizdede oyle bi ruh hastasi var.onune geleni emdiriyor.cocuklarimla ilerde evlenmesinler sut kardes olsunlar diyor.
ne alakaysa. belki ilerde sevecekler birbirlerini. belki kuzeninizde bu mantiktadir.
Onun mantığına ... onda mantık olsa gizlice emdirmezdi

4.5 aylik kizim var ve emziriyorum sizin yerinize koyuyorum kendimi iyi sakin kalmissiniz benim gozum donerdi benden habersiz biri bunu yapsa.dövme ihtimalimde yuksek derecede olurdu sanirim.bidaha yuzune bakmiyacagim ve evime sokmayacagimda kesin.sonradan yazdiklarina bakilirsa ruh sağlığı da normal degil bence Allah muhafaza size bisey yapabilir ya da cocugu alip kacirir falan .kesinlikle mesafeyi koyun haberlerde ne manyaklar var goruyoruz Allah korusun

Ruh hastası net

Cok kotu ya ne denir bilemedim sapikmi ne.

süt annelik süt kardeşlik vs gibi düşüncelerim yok

ama kuzen gerçekten manyak uzak durun

hadi yapmış bir hata attığı mesajlar da sağlıksız olduğunu gösteriyor

uzak durun konuşmayın görüşmeyinnnn

Lütfen mesajları silmeyin ve olay daha yeniyken eşiniz dahil sizi arayan akrabalarınıza herkese anlatın durumu anlatın ki onlar da ağzının payını versin. Arayıp arsızca akrabalara anlatırken insanlar onu bozsun ki kendi kendine gururlanamasın. Ruh hastası kadın.. İyi niyetle emziren insan izin almayı geçtim öyle abuk sabuk sinir bozucu mesajlar atmazdı belli ki niyeti tamamen fesatlıktı.

Eşini yengesi emzirmis süt annesi aynı zamanda
Benim çocukları süt yengem diye sever

Psikolojisi mi bozuk kuzeninizin. evli değilim ama ileride evlenip çocuğum olsa böyle bir olayla karşılaşsam çıkartırım böyle birini hayatımdan hiç normal gelmedi bu durum saygısızlıkk terbiysizlik ay ben bile gıcık sinir oldumm

Kızım 9 aylık. Kendimi yerinize koydum. Sakinliği ile bilen, kavgacı olmayan bir insanım ama sanırım o an gözüm dönerdi. Ağızını burnunu dağıtırdım. Kendini bilmez!!! Bir de saçma sapan şeyler yazmış. Görüşme. Telefonunu da engelle. Ruh hastası..

Süt kardeşliği, süt anneliği güzel birşey olabilir ama karşılıklı rıza varsaa, bunu da belirteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…