Ne değişmiş olabilir..

Maddi durumunda yazmıyor değil de gelmiyor dedim. Bir de bu çocuk zaten bana aşık değil ve sevgili değiliz. Olursa zamanla olacak bu yüzden böyle bir beklentiye girmiyorum.

Oyalıyor gibi geldi. Şuan seni hayatımda istemiyorum ama sen yine de beni bekle bosluga dusersem gelirim der gibi. Bir de bir erkek sorumsuzca bir davranısı için sorunlarım var, bilmediğin şeyler var, seninle alakalı değil çözmem gereken seyler var gibi şeyler söylüyorsa yüzde yüz basından atmaya ya da başka biseyin üstünü kapatmaya çalışıyordur. Şimdi sen onu bekleyeceksin ama çoktan sorumlulugu üstünden attı, bahanesi de hazır..

Klişe "tek sana değil herkese böyleyim, problemlerim var benim" ayağı yapmış.
O da yetmemiş görüşmek için siz bir adım atınca ben gelcem demiş.
Bence şu an istemiyor asla, hiçbir şartta hatta.
Ama maalesef yaşayıp görcek gibisiniz siz.
Başarılar.

Bence bu çocukla senın işin olmaz.Zaten adam senı ıstese ellerı baglı olsada bir şekılde yolunu bulur

Aciklamasi iyi olmus bence bir sans ver

Gercekten dunyanin en klise 'benim sorunlarim var, bana zaman ver, ben sana donecegim (asla donmedi)' erkek monologunu yapmis bu kisi onu anliyorum kacak dovusmek en kolayi.

Ama sizin bu bahaneleri samimi gorup kendisine inanmanizi anlayamadim :) Sevgiliniz bile degilmis, 12 saat varmis aranizda cok fazla ani biriktirdiginizi de dusunmuyorum beraber, ne onemi var bu kisinin hayatinizda? Hic ciddi iliskiniz olmadi mi?
Cok eminim bosluktan bu sekilde dusunuyorsunuz. Baska biri ile tanisip, gercekten sevildiginizde bu konuyu bir daha okuyun olur mu? :)

özetle yeterince sevmiyorum demiş.

Ne gibi gelişmeler oldu?Ortak bir şehirde bulaşacaktınız gerçekleşti mi?
Merak ediyoruz gelişmeleri
Ben aslında diğer konuma yazmıştım gelişmeleri ama buraya da yazayım:)
Biraz kopyala yapıştır oldu ama :)

Kızlar konuyu merak edenler için güncelleyeyim dedim, bir gelişme oldu . Biliyorsunuz ki Pazartesi günü buluşacaktık. Ama ben bu buluşmayı ertelemek zorunda kaldım, neden derseniz hem çalışıyorum hem okulum uzaktan devam ediyor, hem kursa gidiyorum. Ayrıca maddi olarak sıkıntı olacaktı. Onu bir şekilde ayarlardım ama ertelemeseydim bir çok işim geri kalacaktı, izin alma vs bir çok sorun yaşayacaktım. Bu yüzden mecbur kaldım açıkçası. Bunu ona söyledim bir hafta sonrası için. O da ilk başta tamam dedi daha sonra bir gün söyledi ( bu arada o da çok yoğun) o gün de benim için yine imkansız. Yani şöyle ki o gün hariç diğer tüm günlerde bir şekilde ayarlayacaktım bir tek o gün imkansızdı. O da ben daha açıklamadan o gün için - tamam şu gün olur mu ben sadece o gün gelebilirim dedii. Bende maalesef o gün olmayacağını söyledim. Bir kaç alternatif düşündük ama ayarlayamadık yani.
Ama şunu hissettm ki gerçekten görüşemediğimiz için üzüldü ve ilk zamanlardaki o heyecanını hissettim. Aynı o zamanlardaki gibi açıklama yaptı.
tamam şu an görüşemiyoruz ama ben bir şekilde ayarliyicam, zaten belki de çok kısa sürücekti, seninde buraya kadar gelmen içime sinmemişti ( ortada buluşacaktık) ben bir ay sonra bir şekilde ayarlayıp oraya gelicem dedi. Biraz maddi durumundan da bahsetti hatta. Ben aldığım harçlıklarla yol parasını ayarlarım bir aya kadar yine gelirim sen merak etme dedi. Hatta ben hiç üzgün olduğumu belli etmedim neyse artık dedim, önemli değil dedim hep. Ona rağmen defalarca böyle bir buluşma ayarladık ve görüşemiyoruz elim kolum bağlı hiç bir şey yapamıyorum dedi. ve görüşemezsek ben üzülücem dedi. Yine söz verdi ben bir ay sonra oraya gelicem diye. Öyle kapattık yani Bir yandan görüşemediğimiz için üzgünüm bir yandan da aynı ilk zamanlardaki gibi davrandığı için çok mutluyum. Ve içten içe de biraz daha geç olmasını istiyordum bu buluşmanın, işlerimi yoluma koyarım diyordum. O yüzden sevindim.
Bu konuşmadan sonra da iki defa konuştuk bir ben bir o aradı. Onlarda da normal konuştuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…