Ne değişmiş olabilir..

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Merhaba kızlar, belki hatırlayanlar vardır ben geçenlerde konu açmıştım. Eski flörtüme mesaj attım diye. 5 aydır konuşmuyorduk. En son bazı sorunlar yaşamıştık vs. Neyse ben geçen gün mesaj attım, mesajıma çok güzel bir şekilde cevap verdi, hatta geç yazdığı için bir kaç defa özür diledi. Buluşma teklifi etti. ( bayağı uzak şehirlerdeyiz) ama ortada buluşacaktık eğer denk getirebilirsek, en son haberleşelim demiştik ve ben tekrar mesaj attım.
Aslında onun haber vermesini bekleyecektim. Ama ben şu sıralar gitmezsem bir daha gitmem zor olacak o yüzden yazayım, belki onun işleri de belli olmuştur dedim. Ki gayet sıcak davranmış olduğu için çekinmeden yazdım bu sefer.
Senin işlern belli oldu mu gibi bir şey yazdım ve 2 gün geçti, mesajıma tıklamadı bile.
Ve ben bu duruma anlam veremiyorum, neden böyle bir şey yaptı, bu defa hiç bir suçum kabahatim yok.
Konuşmak istemiyordu madem neden önceki mesajımda çok güzel konuştu görüşmek istedi.. ayrıca biz konuşmadığımız sürede ben onu instagramdan silmiştim, ben mesaj attıktan sonra tekrar ekledi ve ( normalde aramız kötüyse fotoğraflarımı beğenmez) fotoğraflarımı beğendi yine. Hatta mesaj attığım gecenin gündüzünde fotoğraf attım onu da beğendi. Fotoğraftan anlam çıkarmak saçma ama eski halinden biliyorum, tamamen aramızdaki duruma göre davranır.
Hayır hayatına biri mi girdi diyicem iki günde mi girdi... kaldı ki whatsaba hiç girmedi bu süreçte. Ben yazdıktan sonra sadece bir kez girip çıkmış. Başına bir şey mi geldi diyeceğim, sanmıyorum çünkü instagrama da girip çıktı. Belki bu kadar detaylı düşünmem saçma ama istemsizce düşünüyorum işte..
O kadar haberleşelim dedikten sonra mesajıma tıklamaması çok saçma, buluşmak istemiyorsa bile söyleyebilir ya da bir bahane bulabilirdi. Gerçekten anlamıyorum, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. birdaha herhangi bir hamle yapmam kesinlikle, cevap verecek olsa iki gündür verirdi ama maalesef içten içe hala bir açıklama bekliyorum...

Gecen sefer de yazan sendin.
Flortun sana hissi olsaydı aranıza ayrılık vs girmezdi zaten.
Bu sefer de o ana kapılmış sonra yine ozune donmus, sayet sana cok ıyı davranıp bulussaydı bıseyler degismis derdim
Suan bısey degısmemıs, istemiyor.
Sende bir daha yazma.

ne kadar süredir ilişkiniz vardı? flört dediğine göre muhtemelen çok da uzun değil.
bu kadar bağlanmayı nasıl başarıyorsunuz? üstelik böyle havai ne istediği belli olmayan dangozlara?

ben buralardan istenmediğini, sevilmediğini anladım sen işin içerisindesin gerçekten anl anlamadın mi? biraz salsan mı artık belki kıçı ayyuktan iner az da olsa.

Sizin olayınızı çok net hatırlıyorum. Günlerce yazıldı o konuya. Gelen her mesajı paylaştınız.

Sizi kırmak için söylemiyorum ama çok abarttınız sanki. Gereksiz heyecanlandınız. Bence o size arkadaşça ayıp olmasın diye cevap verdi.İstemediği belliydi sanki günler sonra cevap vermesinden falan.

Şimdi olan oldu ama bir daha asla ona yazmayın, görüşme teklif etmeyin. Hayatınızdan çıkarın önünüze bakın. Kabullenmekte zorluk çekiyor olabilirsiniz boşlukta olabilirsiniz ama değmez bu duruma düşmeye

Hayatında düzenli yeri olan biri değilsiniz ki. Size karşı negatif bir hissi olmadığından öncesinde cevap vermiştir ama şu an buluşmak istemediği için de cevap vermemiştir. Hayatında önem arz etmiyorsunuz ama kötü de görmüyor. Benim de vardır öyle elim boşken yazar konuşurum ya da moduma göre cevap veririm ama hayatımda farklı sorunlar varsa günlerce cevap vermeyebilirim çünkü öncelik sıramda değildir.

Öyle mi dersiniz. Peki o zaman

2 seçenek var
Ya arayıp ağzınıza geleni sayacaksınız dalga mı geçiyorsun vs diyeceksiniz içiniz rahatlayacak
Ya da kafanızda noktalayıp ondan bir hamle gelirse ağzınıza geleni sayacaksınız
Her iki durumun da sonunda ondan ümidi keseceksiniz şu saatten sonra. Kesinlikle bahane kabul etmeyin.

Öyle mi dersiniz. Peki o zaman
Gözümde sizin mesajınızı okuduğunda offlayan ve hiç sallamayan bir erkek canlandı. Belki birkaç gün sonra bir bahane uydurabilir , görmemişim falan diyebilir. Kanmayın Cevap dahi yazmayın,konuyu uzatmayın artık.

O sizi artık sildi, önüne baktı,kabullenin. Siz de zayıf değilsiniz iradeniz var. Şimdi hiçbir şey olmamış gibi önünüze bakın. Oturup dertlenmeyin. Hayat bu tercih ediliriz edilmeyiz, biri sever başkası sevmez vs.. Bu sizin değerinizden bir şey azaltmaz

Ağzıma geleni yazmak istemiyorum, bu sefer ben sabırsız oluyorum çünkü. Bekleyip o yazdığında cevap dahi vermemek istiyorum. Çünkü en azından bu durumda içim az da olsa soğuyacak. Sizce bir geri dönüş yapar mı? Sadece hırs yaptığım için bunu istiyorum. Ümidimi kesicem zaten çünkü böyle olduğu için benim de artık güvencim kalmadı.

Eski sevgiliye dönmek biten parfüme su doldurmak gibidir yazıyordu bi yerde. Aynısı gibi olmaz bi tuhaf olur zaten ve atarsın şişeyi, hah işte sende şişeyi at.

İlk mesajına da ertesi gün cevap vermişti bu şahıs dimi? Doğru mu hatırlıyorum? Kusura bakma falan demişti.
belki canı isteyince yazar yine ya o gün müsait değildim gibisinden. Cevap vermeden kendini tutabilecek misin?

Evet ama interneti kapalıydı o yüzden, yani gördüğünde yazmıştı. Tutucam kendimi, eğer çok büyük bir açıklama yapmazsa. Ki sanmıyorum ama eğer yazarsa tutucam kendimi o konuda eminim kendimden

Siz yazdı yazacak derken adam umursamıyor bile. İstemiyorsa istemiyorum desin, onu bile demiyor. 2 gün sonra yine yazar, siz ümitlenirsiniz o yine yazmaz. Zamanında olmadığındada bir hayır varmış bence.

Ben oldum olası şunu savunurum ister sevgili, ister eş ne olursa olsun araya sadece 1 defa bile ayrılık lafı girince ya da ayrılık gerçekleşince o ilişkinin devamı olmuyor. Afedersiniz b*ku çıkıyor. Bence yazsa da sen yazma şahsen ben o kişinin gözünde değeriniz olduğunu düşünmüyorum siz kendinize değer verip uzak kalın

Ay yemin ederim şaka gibi, ne zaman buraya konu açsam yazıyor. Şu an yazdı ve hiç beklemiyordum. Elim ayağıma dolandı yine

Mesajı okumayan ve buluşmayan flört mü? Acaba okundu bilgisini mi kapattı, yoksa ekrandan mesajı gördü de, açmak mı istemedi? Ama bu iki ihtimalde de mesajınızı gördüğünü düşünüyorum.
Böyle yapan bir flörte bel bağlamamanızı öneririm; çünkü daha şimdiden bu kadar umursamaz havalara giriyorsa, kim bilir ilişkiye başlasanız nasıl davranacak? Flört tek taraflı olamaz. Bu insandan yana beklentilerinizi iyice düşürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…