Gerçekten duygularımla değil mantığımla da baksam yanlış bir durum göremiyorum.Acılara yürüyorum korkmuyorum
Bir kaç ay sonra tekrar konu açar mısınız?Gerçekten duygularımla değil mantığımla da baksam yanlış bir durum göremiyorum.
Çocuk hemen hemen her şeyi açıklamış. Sorun ne ?Bir kaç ay sonra tekrar konu açar mısınız?
Eğer kusura bakma ya yeni gördüm tarzında bir şey yazsaydı gerçekten cevap vermeyecektim. Ama bence gayet mantıklı ve düzgün bir şekilde cevap verdi
Okuduk açıklamayı. Inaniyor musunuz bir adamın bir kadını görmeye başka bir şehre gelmeyeceğine? Yahu iki saat gelir gider birşey hissetse. Gerçi bu adam msjlara bile saatler sonra cvp veriyordu. Kolay gelsinNeyse ki öyle değilmiş. Açıklama yaptı, buraya da yazdım ama görmediniz sanırım
İnanmıyor değilim. 2 saat değil 12 saat var aramızda. Ve bu adam çalışmıyor, ailesinin durumu da iyi değil. Kaldı ki gelecek, ayrıca zaten onun da benimde anlayıp sizin anlayamadığınız şu. Çocuk bana deli divane aşık olduğunu iddia etmiyor, bende onun bana deli divane aşık olduğunu iddia etmiyorum. Bizim aramızda başlayacakken biten bir şey oldu. Ve daha sonra tabiki duygular değişebilir . Ama buna rağmen yeniden bir şeyleri konuşmak için bir araya geleceğiz.Okuduk açıklamayı. Inaniyor musunuz bir adamın bir kadını görmeye başka bir şehre gelmeyeceğine? Yahu iki saat gelir gider birşey hissetse. Gerçi bu adam msjlara bile saatler sonra cvp veriyordu. Kolay gelsin
BakEğer kusura bakma ya yeni gördüm tarzında bir şey yazsaydı gerçekten cevap vermeyecektim. Ama bence gayet mantıklı ve düzgün bir şekilde cevap verdi
Bu ihtimalleri de düşünüyorum tabiki. Ama bu en kötüsü. Yani şöyle bakıldığında adam beni kandırmaya çalışmıyor, en başında duygularının olduğunu ama bittiğini bile düzgünce söyleyebiliyor. Bir şeylerin olur olmaz gibi kararını yüz yüze gelip verelim diyor.Baklawyered1 değer verdiğim biri bana mesaj yazsa arasa değil günlerce bekletmek anında cevap yazarım. Süreye ihityacım varsa bana biraz zaman ver derim kibarca. O kadar sürede ne düşünmüş ki atomu mu parçalamış? Felsefe mi yapmı
Adam dengesiz, ne istediğini bilmiyor, seni oyalıyor. Belki yanında sevgilisi vardı gidince cevap yazabildi. Bu ihtimali düşünmüyor musun? Neden inanmaya bu kadar hazırsın?
Çok sevdiğim bir yazar der ki:
“İyi şeyler birdenbire olur; bu kadar bekletmez insanı. Sürüncemede kalan heyecanlardan ancak kötü şeyler çıkar. Ya da hiçbir şey çıkmaz.”
Çok teşekkür ederim sizin de çok çok mutlu olmanız dileğimleSeni tanımıyorum ama mutlu olmanı çok isterim. Herkesçok mutlu olsun isterim.
Ama yazmaması hoş degil. Gelememesini tabi ki anlarim
Sorun var demedim ki. Konu açar mısınız dedim. Merak ediyorum bu hikayenin sonunuÇocuk hemen hemen her şeyi açıklamış. Sorun ne ?
Kaç yaşında bu kişi? Çok olgun, kaçırma bence ne yap ne et yap bu işi.Görüldü bilgimi kapatıp mesajı okudum ama cevap vermeyi düşünmüyorum henüz. Her seferinde geç yazdığı için özür dilediğini söylemiş . Bunun sebebini açıklamış konuyu bize getirmiş. Telefonu elime bile almıyorum mesajını gördüm ama şu aralar bir çok sıkıntının içerisindeyim. Biraz kendi kendime düşünmem gerekiyordu hem hayatımla ilgili olarak demiş. Aslında seninle yüz yüze konuşacaktım bunları ama buluşma işi henüz belli olmadığı için sana da açıklamak istedim demiş. Daha sonra bizimle alakalı da düşündüğünü, benim ona aylarca sonra mesaj atmamın hala ona karşı duygularım olduğunu düşündürdüğünü söylemiş. Benimde sana karşı zamanında çok güzel duygularım vardı ama daha bir şeyler oturmadan, bir şeylerin adınu koyacak kadar tanıyamadan hem yaşadığımız sorunlar hem araya mesafe girmesi hem benim hayatımın en önemli senesi olması duygularımdan çok mantığımı ön planda tutmama sebep oldu demiş. Açıkçası şu ana kadar da aklımda yoktun ama mesaj atman benim içimdeki yaşanmamış şeyleri yeniden yeşertti. Ama yine bakıyorum yine aramızda mesafe var, tanımak bir şeyleri çözmek için yine sık sık görüşemeyecek kadar uzağız. Ben henüz iş bulmuş geleceğimi şekillendirmiş de değilim. Ve senin de sabırlı olmadığını biliyorum. Bir araya geldiğimizde bunların hepsini detaylı konuşalım, eğer bir çözüme kavuşuyorsa kavuşturalım . Buluşmak için bile sabırsız olacağını biliyorum ama senden ricam lütfen sabırlı ol ben mutlaka geleceğim o taraflara demiş
Ben yanlış anladım sanırım. Tabi size söylerimSorun var demedim ki. Konu açar mısınız dedim. Merak ediyorum bu hikayenin sonunu
24 yaşında. Bu arada yorumu ciddi yaptınız değil miKaç yaşında bu kişi? Çok olgun, kaçırma bence ne yap ne et yap bu işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?