Ne değişmiş olabilir..

Neyse ki öyle değilmiş. Açıklama yaptı, buraya da yazdım ama görmediniz sanırım
Okuduk açıklamayı. Inaniyor musunuz bir adamın bir kadını görmeye başka bir şehre gelmeyeceğine? Yahu iki saat gelir gider birşey hissetse. Gerçi bu adam msjlara bile saatler sonra cvp veriyordu. Kolay gelsin

Okuduk açıklamayı. Inaniyor musunuz bir adamın bir kadını görmeye başka bir şehre gelmeyeceğine? Yahu iki saat gelir gider birşey hissetse. Gerçi bu adam msjlara bile saatler sonra cvp veriyordu. Kolay gelsin
İnanmıyor değilim. 2 saat değil 12 saat var aramızda. Ve bu adam çalışmıyor, ailesinin durumu da iyi değil. Kaldı ki gelecek, ayrıca zaten onun da benimde anlayıp sizin anlayamadığınız şu. Çocuk bana deli divane aşık olduğunu iddia etmiyor, bende onun bana deli divane aşık olduğunu iddia etmiyorum. Bizim aramızda başlayacakken biten bir şey oldu. Ve daha sonra tabiki duygular değişebilir . Ama buna rağmen yeniden bir şeyleri konuşmak için bir araya geleceğiz.

Eğer kusura bakma ya yeni gördüm tarzında bir şey yazsaydı gerçekten cevap vermeyecektim. Ama bence gayet mantıklı ve düzgün bir şekilde cevap verdi
Bak lawyered1 değer verdiğim biri bana mesaj yazsa arasa değil günlerce bekletmek anında cevap yazarım. Süreye ihityacım varsa bana biraz zaman ver derim kibarca. O kadar sürede ne düşünmüş ki atomu mu parçalamış? Felsefe mi yapmış?

Adam dengesiz, ne istediğini bilmiyor, seni oyalıyor. Belki yanında sevgilisi vardı gidince cevap yazabildi. Bu ihtimali düşünmüyor musun? Neden inanmaya bu kadar hazırsın?

Çok sevdiğim bir yazar der ki:
“İyi şeyler birdenbire olur; bu kadar bekletmez insanı. Sürüncemede kalan heyecanlardan ancak kötü şeyler çıkar. Ya da hiçbir şey çıkmaz.”

Bu ihtimalleri de düşünüyorum tabiki. Ama bu en kötüsü. Yani şöyle bakıldığında adam beni kandırmaya çalışmıyor, en başında duygularının olduğunu ama bittiğini bile düzgünce söyleyebiliyor. Bir şeylerin olur olmaz gibi kararını yüz yüze gelip verelim diyor.
benim düşüncem çok safsa bile sizin düşünceniz de tamamen kötüye odaklı.

Adamın maddi durumunun kötü olmasını anlarım, 12 saatlik yol gitmenin zor olduğunu da anlarım ama attığınız mesajın 2 gün sonra okunmasını ve keyfi yetince cevaplamasını anlayamam, zira mantıklı hiç bir açıklaması yok..
Kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin, adamın her bahanesini kabulleniyorsunuz anlamsızca.

Erkekler genelde sevdikleri kadin konusunda hep aceleci olurlar. Sevgili olalım, görüşelim, mesajlaşalim vs. İstisnalar vardır tabi.
Benim gozume biraz isteksiz, göründü açıkçası. Görüşüp konuşmazsanız içinizde kalacak belli ki bi görüşün bakın madem ama dediğim gibi isteksiz gibi geldi hafiften kendinizi çok kaptırmayın bence.

Kaç yaşında bu kişi? Çok olgun, kaçırma bence ne yap ne et yap bu işi.

Diger konuna da yazmistim, arada msjlasmalar olmus ama totalde degisen bir sey olmamis. Ben buradan bakinca sana deger vermedigini goruyorum.

Maddi durumundan internetini kapatiyor diyorsun ama gunumuzde wifi olmayan bir cafe bile yok, istese starbucksin onunden bile yazar sana. 2 saat, 12 saat bunlar engel degil. Benim gozumun onunde havalimanina yuruyerek(!) gidip, orada yatip sevgilisinin yanina gelen oldu.

Bu durumda iliski baslayabilir ama ilgisizlige, 2. Planda olmaya razi olursan.

Anladığım kadarıyla yazmak istiyosun.hiç ama hiç uzun olmayan çok kısa ve beklenti içermeyen bi mesaj atman lazım.mesela;umarım hayatındaki karmaşayı yoluna koyarsın.iyi akşamlar. Daha fazla asla yazmamalısın.sonradında da artık yazma unutmaya çalış.gelirse ne ala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…