sonuna kadar haklısın, msjlaşmak ta neymiş ya?
niye sürekli
iyi akşamlar , iyi geceler dileklerinde bulunuyor ki??
sebep nedir??
ınsan kız arkadaşına bıle bu tarz dıleklerde bulunmazken...
iyi yapmıssın tatlım
erkek mılletıne fazla yüz vermıcen, koyucan tavrını
Yani orasını sen bilirsin canım ya, bir de tabii ki sevgilin. Misal benim sevgilim hiç bir şekilde mesajlaşma yoluyla kızlarla lak lak yapamaz. İmkansız. Ben de yapamam. Ama bu bizim ilişkimizin yaapısıyla alakalı, karşılıklı isteklerimizle alakalı.
Bence gereksiz detaylar bunlar.
Bi insanın karşı cinsten hiç mi arkadaşı olamıcak?
Çocukça geldi bana.
En kötüsü de ben kendi kendime öğrendim herşeyi... Bu kaçıncı böyle birşeyler öğrenmem gerçekten yeter ama haketti bu sefer de sonuna kadar...
Aynı şeyi ben yapsam neler olcağını da çok iyi biliyorum sinir krizleri geçirir şimdi ben ona göre abartıyorum..
Ve şu an uyuyo ya uyuyo.....
Eğer o benm hiç bir erkek arkaşımın olmasına müsade etmiyorsa onun da hakkı yok. Yanlış mı düşünüyorum ?
normal arkadaş olarak mesajlaşmasından da mı hoşlanmıyorsunuz?
ne gıbı mesajlar atılmış, yanı sadece ıyı geceler günaydın tarzında mı?
Benımde bı kız arkadaşım vardı konuşmam etmem her sabah günaydın gecede ıyı geceler msjı atıyordu otomatığe bağlamış gıbı
belkıde bı suçu yoktur erkek arkadaşınızın bazı tıpler var öyle can sıkıntısından mıdır nedır
Canm bizimkide öyle bir ilişkiydi... Ve bu akıllı bana söylemeden yedi bu haltı....
İşte sorun burda zaten. Böyle güvensiz ilişkileri hiç anlamam. Şunu yapma bunu yapma falan bana göre değil.
Herkesin kendi fikri. Yaşınız kaç bilmiyorum ama zamanla insan aşıyo bunları.
Senın erkek arkadasın olmasını ıstemıyorsa kendısıde bır zahmet dıkkat etmeli.
bızımde mesela ılıskımızın yapısında kesınlıkle samımı felan erkek arkadasım olamaz onunda asla kız olamaz.
ıs yerınde felan konusuyor bı mecburi onun dısında gereksız samımıyetlere tahammulum yok.
ne demek msjlasmak. gereksız mesajlar yollamak. ıyı aksamlar ıyı geceler gunaydın tunaydın.vs. oldu deseydın.
cok sınır olurdum bende. haklısın.
Hmmm, ben fevri bir insanım bunu göz önünde bulundurarak yorumumu okursan sevinirim. Sanırım ben olsam aynısını ona yapıp popuşuna tekmeyi basardım. Bu konuda çok katıyım, daha doğrusu katıyız. Taviz vermem asla. Ama dediğim gibi fevri biriyimdir, senin daha insancıl bir yöntemin varsa benimkini tavsiye etmem.
İşte sadece iyi geceler iyi akşamlar değil. Yok sınavın nasıl geçti yok aynı ünv gitcek misiniz........ Bu kız bunları söylüyo yaa...
Bir şey sorulup/söylenmeyecekse karşı cinsle yok iyi akşamlardı naberdi gibi lak lak muhabbetlere girmek hoş karşılanmamalı bence. Karşılayanı garipserim...
Haberinin olmaması da artı bir olumsuzluk!...
İşte sorun burda zaten. Böyle güvensiz ilişkileri hiç anlamam. Şunu yapma bunu yapma falan bana göre değil.
Herkesin kendi fikri. Yaşınız kaç bilmiyorum ama zamanla insan aşıyo bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?