Ne demek bir kızla mesajlaşmak..

aLyssa00

Görüşler görünüşe akseder
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
450
6
26
Konya
Şu an çok sinirliyim gerçekten.. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama şöyle özetliyim..

Biz sevgilimle 3 ay ayrılık yaşadık o arada bizim okulda 1. sınıf bir kız vardı erkek fatma gibi erkeklerle kanka takılan sürekli maç boks saçma sapan muhabbetler yapan birisi... Sevgilimin arkadaşlaryla çok sıkı fıkı inanamazsınız ama hayatınnda ben oldugm için sevgilim yanaşmazdı... Ayrılınca da tabi hafif hafif bunlar da konuştular yok face yok okulda. Bende kızla konuşurum asla kıskancagm bi kız değildi ama dünden beri canıma yetti.. Sevgilimin telinde bunun numarası vardı.. Bana mesaj attığını falan söylemedi bu zamana kadar.. Dün mezuniyetimizde teline baktım iyi akşamlar diye mesaj atmış... Bu ne dedim arada atıyo öyle dedi.. Bugün iyce şüphelendim buna sen hiç cevap atıyo msn diye sordm arada dedi kan beynime sıçradı. Ne konuşuyorsunuz çok merak ediyorum diye kızmaya başladım... O da ne konuşması konuşmuyoruz dedi sadece iyi geceler iyi akşamlarmış. İnanmadım hemen S yazıp 7048 gönderiyorsun dedm intden işlem detaylarına bakmak için o kızında numarasını yolluyorsun dedm çünkü sinirden kuduruyordum ve bekleyemedim. Bi kaç mesaj vermedi sonra verdi baktım. Ne cevap vermesi bakıyorum 7 8 mesaj falan konuşmuşlar hemde 1 gün falan da değil...

Benden habersiz ne bu işler ya noluyoruz..........................

Ayrıldım üste çıkmaya çalıştı neymiş tamam kıziymmiş ama öyle yalak vs bi kız olsaymış haklıymışım ama öyle değilmiş. Yok tuğba abla dermiş. Yok hep bizim için iyi dileklerde bulunurmuş...

Bazıları sıkmayın bu kadar diyebilir ama biz hayatımızdan böyle şeyleri uzun zaman önce çıkarmış bir çifttik 3 sene dile kolay...

Ben sürekli onun peşine düşmek zorunda mıyım...

Şimdi haksız mıyım ben abartıyor muyum...???

Son düzenleme:
sonuna kadar haklısın, msjlaşmak ta neymiş ya?
niye sürekli
iyi akşamlar , iyi geceler dileklerinde bulunuyor ki??
sebep nedir??
ınsan kız arkadaşına bıle bu tarz dıleklerde bulunmazken...
iyi yapmıssın tatlım
erkek mılletıne fazla yüz vermıcen, koyucan tavrını

Yani orasını sen bilirsin canım ya, bir de tabii ki sevgilin. Misal benim sevgilim hiç bir şekilde mesajlaşma yoluyla kızlarla lak lak yapamaz. İmkansız. Ben de yapamam. Ama bu bizim ilişkimizin yaapısıyla alakalı, karşılıklı isteklerimizle alakalı.

En kötüsü de ben kendi kendime öğrendim herşeyi... Bu kaçıncı böyle birşeyler öğrenmem gerçekten yeter ama haketti bu sefer de sonuna kadar...

Aynı şeyi ben yapsam neler olcağını da çok iyi biliyorum sinir krizleri geçirir şimdi ben ona göre abartıyorum..

Ve şu an uyuyo ya uyuyo.....

Bence gereksiz detaylar bunlar.
Bi insanın karşı cinsten hiç mi arkadaşı olamıcak?
Çocukça geldi bana.

Canm bizimkide öyle bir ilişkiydi... Ve bu akıllı bana söylemeden yedi bu haltı....

normal arkadaş olarak mesajlaşmasından da mı hoşlanmıyorsunuz?

ne gıbı mesajlar atılmış, yanı sadece ıyı geceler günaydın tarzında mı?

Benımde bı kız arkadaşım vardı konuşmam etmem her sabah günaydın gecede ıyı geceler msjı atıyordu otomatığe bağlamış gıbı

belkıde bı suçu yoktur erkek arkadaşınızın bazı tıpler var öyle can sıkıntısından mıdır nedır

Hem benm haberim olsaydı yine büyümiycekti bu kadar... Önce sordum o atıyo dedi sonra sadece cevap veriyorum dedi sonra baktım mesajlaşıyor... Oartada bir yalan var...

Son düzenleme:

öğrenmesen öyle sürüp gidecek yani
hem erkek arkadasın cvp vermese kız yazmaz belkı de
taviz senınkınden cıkıyor cnm bence.

Eğer o benm hiç bir erkek arkaşımın olmasına müsade etmiyorsa onun da hakkı yok. Yanlış mı düşünüyorum ?

İşte sorun burda zaten. Böyle güvensiz ilişkileri hiç anlamam. Şunu yapma bunu yapma falan bana göre değil.
Herkesin kendi fikri. Yaşınız kaç bilmiyorum ama zamanla insan aşıyo bunları.

İşte sadece iyi geceler iyi akşamlar değil. Yok sınavın nasıl geçti yok aynı ünv gitcek misiniz........ Bu kız bunları söylüyo yaa...

Senın erkek arkadasın olmasını ıstemıyorsa kendısıde bır zahmet dıkkat etmeli.
bızımde mesela esımle suan ve oncesınde ılıskımızın yapısında
kesınlıkle samımı felan erkek arkadasım olmaz onunda kız olmaz.
ıs yerınde felan konusuyor bı mecburi onun dısında gereksız samımıyetlere tahammulum yok.
ne demek msjlasmak. gereksız mesajlar yollamak.
ıyı aksamlar ıyı geceler gunaydın tunaydın.vs. oldu deseydın.
cok sınır olurdum bende. haklısın. ama sorun bırazda surada baslıyor taraflardan
bırısı karsı taraf kızacak dıye bırseylerı saklamaya basladıgı zaman gerısı gelıyor yıpratıcı oluyor.

Son düzenleme:
Canm bizimkide öyle bir ilişkiydi... Ve bu akıllı bana söylemeden yedi bu haltı....

Hmmm, ben fevri bir insanım bunu göz önünde bulundurarak yorumumu okursan sevinirim. Sanırım ben olsam aynısını ona yapıp popuşuna tekmeyi basardım. Bu konuda çok katıyım, daha doğrusu katıyız. Taviz vermem asla. Ama dediğim gibi fevri biriyimdir, senin daha insancıl bir yöntemin varsa benimkini tavsiye etmem.

Bir şey sorulup/söylenmeyecekse karşı cinsle yok iyi akşamlardı naberdi gibi lak lak muhabbetlere girmek hoş karşılanmamalı bence. Karşılayanı garipserim...

İşte sorun burda zaten. Böyle güvensiz ilişkileri hiç anlamam. Şunu yapma bunu yapma falan bana göre değil.

Haklısınız belki de ama ben şu an için sinirleniyorum böyle şeylere..

Ya sevdiğim arkadaşları da var samimiye kaçmadan ama mesajlaşmasından kesinlikle hoşlanmam hele böyle gizli kapaklı...

Bende taviz vermem ayrıldım şu an zaten ama maşallah o uyuyor şu anda...

İşte sadece iyi geceler iyi akşamlar değil. Yok sınavın nasıl geçti yok aynı ünv gitcek misiniz........ Bu kız bunları söylüyo yaa...

belkıde kötü bı nıyetı yoktur

ama hoşlanmıyorsan tabıkı erkek arkadaşının bunu yapması gereksız olmuş, keşke haberın olsaydı en azından olaylar bu kadar büyümezdı

bıde en uyuz olduğum şey bı sorun olur kavga ederız

benım sevgılımde öyle devırır g..ü uyur

Bir şey sorulup/söylenmeyecekse karşı cinsle yok iyi akşamlardı naberdi gibi lak lak muhabbetlere girmek hoş karşılanmamalı bence. Karşılayanı garipserim...

Haberinin olmaması da artı bir olumsuzluk!...

Bende sizin gibi düşünüyorum. Şimdiye kadar çok güvenimi yıktı ama barıştık yine yıktı ya ben artık dicek birşey bulamıyorum...

Kendi adıma söyleyeyeim, bu tam olarak bri güvensizlik olarak adlandırılamaz. Biz de katıyız ama hiç mi erkek ya da kız arkadaşımız yok, elbette ki var. Bir araya gelir sohbet eder, seviyeli bir şekilde şakalaşırız da. Ama öyle özel kız erkek arkadaşlar, mesajlaşmalar, dertleşmeler, özel paylaşımlar asla olamaz. Adam beni aldatacaksa kız arkadaş yapmasına ne gerek var ki, zaten bulur birini aldatır, adını arkadaş koymasına gerek yok. Benim hoşlanmadığım "kız arkadaşım/kankam" samimiyeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…