Ne demek bir kızla mesajlaşmak..

tatlı dille erkek arkadaşına bu tarz şeylerden hoşlanmadığını söyle
ve kendını senın yerıne koymasını da.

Hoşlanmadığımı adı gibi biliyor :/ Yalanı da bu yüzden zaten.. Buluşsak şirinlik yapar bi daha olmaz der bende bunu adım gibi biliyorum ama öyle affetmek istemiyorum kolay değil :/

Zaten zedelenmiş bir ilişkimiz var hemde çokk.. Bugün mesela aramız çok bozuktu bi de üstüne bu... Çok kavga eder olduk... Bazen birbirimize illallah ettiriyoruz bu yalanı sabrımı taşırdı...[/QUOTE]

ah canım yaa ilişkide güven çok önemlidir..bazı şeyleri yıpratmışsınız ama belliki onu çoook seviyorsun yoksa bu kadar sinirlenmezdin...
sabah günaydın mesajı at bakalım nası bir cvp geliyor..ya da gelmiyormu...duruma göre buluşmak iste çünkü telde konuşmakla halledemezsin....
ne var ne yoksa içinde sakince anlat...zaten konuşmanın seyrinde ya da davranışlarında bu ilişkinin şuan ne durumda olduğunu erkek arkadaşının gözünden anlarsın...
bi erkek senden bıkmışsa ya da biritmek istiyorsa böyle davranmaz çünkü...odungillerden olduklarından ötürü direk bitsin fln derler:)

neyse tatlım ben yatcam şimdi sıkma canını ilerde ne kadar boşa üzüldüğünü anlarsın...

Zaten zedelenmiş bir ilişkimiz var hemde çokk.. Bugün mesela aramız çok bozuktu bi de üstüne bu... Çok kavga eder olduk... Bazen birbirimize illallah ettiriyoruz bu yalanı sabrımı taşırdı...

ah canım yaa ilişkide güven çok önemlidir..bazı şeyleri yıpratmışsınız ama belliki onu çoook seviyorsun yoksa bu kadar sinirlenmezdin...
sabah günaydın mesajı at bakalım nası bir cvp geliyor..ya da gelmiyormu...duruma göre buluşmak iste çünkü telde konuşmakla halledemezsin....
ne var ne yoksa içinde sakince anlat...zaten konuşmanın seyrinde ya da davranışlarında bu ilişkinin şuan ne durumda olduğunu erkek arkadaşının gözünden anlarsın...
bi erkek senden bıkmışsa ya da biritmek istiyorsa böyle davranmaz çünkü...odungillerden olduklarından ötürü direk bitsin fln derler:)

neyse tatlım ben yatcam şimdi sıkma canını ilerde ne kadar boşa üzüldüğünü anlarsın...[/QUOTE]

Haklısın canm en iyisi yarını bekleyip olup bitenleri izlemekk biraz olsun rahatladm sinirim geçti buraya yazmak iyi geldi tteşekkür ederim iyi geceler sana

senın ıcın bır melek kartı cektım.. ne yapmam gerekıyor dıye sordun ya..

melek kartı mutluluk hemen köşeyi dönünce çıktı.. yanı köşe dedıgın bu mesajlasma olayı..
kısacası bence bu konuyu benım dedıgım gıbı hallet.. sakın ayrılmayı dusunme cunku cok mutlu olacaksın

Çok yoruldum hep onun peşine düşmekten ama haklısınız belki de yarın bi konuşalım bakalım beyfendiyle... Umarım dediğiniz gibi mutlu olurum çokkkk teşekkür ederimmm

ozaman senınkıde benımkınden, fabrıka hatası bunlar

bence sende hıç bırşey olmamış gıbı davran, yanı bağırmadan senı üzdüğünü anlat

o kızın sana msj atmasını mı tercıh edersın yoksa benımle olmasını mı de

hem erkek arkadaşı varmış nasıl ızın verıyor senınkıne msj atmasını

valla bız yapsak ne anamız kalır ne bacımız :44:

Ben kötü bir niyeti olduğunu zannetmiyorum ama birşeyleri saklamak ne demek?
Bana kalırsa, hiç mesaj atma, konuşma, hatasını anlamasını sağla.
O gelsin yalvarsın yakarsın. Ondan sonra bir daha hiçbir şeyi saklamaması koşuluyla affedersin.
Sonuçta şimdi sen bu şekilde affedersen daha sonra daha büyük yalanlarla karşına çıkar.
Yalan diyorum çünkü, susup söylememek, saklamakta yalandan sayılır.
Burnu sürtünsün biraz.

Çok yoruldum hep onun peşine düşmekten ama haklısınız belki de yarın bi konuşalım bakalım beyfendiyle... Umarım dediğiniz gibi mutlu olurum çokkkk teşekkür ederimmm

hepimiz yoruluyoruz tatlım... ben nıkahımı yaptım ama 23 gun sonra dugunum var. ve esımle aramda 8 yas var.. ben 8 yas kucugum. ve ınan o benı tasıması gerekırken 3 senedır ben onu tasıyorum ılıskımız ıcın ne yapması gerektıgını ben yonetıyorum bende yoruluyorum ama mutluluk elıne hemen verılmıyor.. yoruluyorsun bazen baısnı alıp gıtmek ıstıyorsun ama sevıyorsunda.. allahıma sukur ben cok mutluyum.. emeklerımın karsılıgını daha yenı yenı alıyorum 3 yıldır.. bıraz daha sabret... sevgı emek demek.. konus bakalım sonucunu bıldır bıze..emınım sevgılın cok pısman olmustur

Vallahi canm yaa kendimin böyle birşey yaptığımı düşünüyorum da bana demediini bırakmaz. Gider abarmıyorum çocuğu döver ya da tehdit eder. Ayrılır daa.

Hakediyorlar yaa akşam akşam bende sinir bırakmadıı adam güzellik uykusunda

En doğrusu bu olur sanırım affetcek olsam bile bu kolay olmamalı biraz pişman olmadı ... Hemen affedersem yüz bulcak ne değerim kalcak ne başka birşey...

Mesajımı tam okumadığını düşünüyorum açıkçası, "kendi adıma söyleyeyim..." diye başladım mesaja farkettiysen. Ben taa en başta bu mevzunun kendi ilişkilerinin yapısıyla ilgili olduğunu söyleyip, durumu kendi ilişkimin yapısı ve yapacağım şeyle örneklendirmiştim.

Sana verdiğim cevap kız/erkek arkadaştan hoşlanmamanın sebebinin doğrudan "güvensizlik"le alakası olmadığını belirtmekti, anlatabiliyor muyum?

Ayrıca bak bir başka yorumumda "ben fevriyim, bunu göz önünde bulundur" deyip, benimkinden daha insancıl bir yöntem bulursa ona uymasını söylemiştim.

Açıklayıcı oldu mu?

Pişman olsaydı şu an uyuyor olmazdı sanırım Belki olur ama şu an değil.. Hemen yüz vermiycem ama hatasını iyi bir anlasın yoksa onun için hata yapmak basitleşiyor..

Hayırlı olsun bu arada Allah daim etsinnn

amın tatlım tesekkur ederım allah sanada nasıp etsın...

erkek arkadasının kısılıgını en ıyı sen bılırsın tabı.. ınsallah ıstedıgın gıbı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…