tatlı dille erkek arkadaşına bu tarz şeylerden hoşlanmadığını söyle
ve kendını senın yerıne koymasını da.
Zaten zedelenmiş bir ilişkimiz var hemde çokk.. Bugün mesela aramız çok bozuktu bi de üstüne bu... Çok kavga eder olduk... Bazen birbirimize illallah ettiriyoruz bu yalanı sabrımı taşırdı...
senın ıcın bır melek kartı cektım.. ne yapmam gerekıyor dıye sordun ya..
melek kartı mutluluk hemen köşeyi dönünce çıktı.. yanı köşe dedıgın bu mesajlasma olayı..
kısacası bence bu konuyu benım dedıgım gıbı hallet.. sakın ayrılmayı dusunme cunku cok mutlu olacaksın
Ayy seninle ne kadar aynıyız yaa.. Gece kaçlara kadar gözlerim şişerdi... Adamlar rahat yaa umurlarına takmıyorlar biz üzüldüğümzle kalıyoruz..
Şu an çok sinirliyim sabah mesaj atar cevap versem mi yoksa buluşup konuşsam mı bilmiyorum.. Çok kafam karşık...
Çok yoruldum hep onun peşine düşmekten ama haklısınız belki de yarın bi konuşalım bakalım beyfendiyle... Umarım dediğiniz gibi mutlu olurum çokkkk teşekkür ederimmm
kızlar alakasız ama bişi sorcam
yeni konu nasıl açılıyor :26::26:
cnm inan ki göremiyorum o yazıyı ..hangı topığetatlım senı ılgılendıren topiğe gir yukarıda yenı konu ac dıye yazar.. oraya basıp acabılırsın :)
ozaman senınkıde benımkınden, fabrıka hatası bunlar
bence sende hıç bırşey olmamış gıbı davran, yanı bağırmadan senı üzdüğünü anlat
o kızın sana msj atmasını mı tercıh edersın yoksa benımle olmasını mı de
hem erkek arkadaşı varmış nasıl ızın verıyor senınkıne msj atmasını
valla bız yapsak ne anamız kalır ne bacımız :44:
Ben kötü bir niyeti olduğunu zannetmiyorum ama birşeyleri saklamak ne demek?
Bana kalırsa, hiç mesaj atma, konuşma, hatasını anlamasını sağla.
O gelsin yalvarsın yakarsın. Ondan sonra bir daha hiçbir şeyi saklamaması koşuluyla affedersin.
Sonuçta şimdi sen bu şekilde affedersen daha sonra daha büyük yalanlarla karşına çıkar.
Yalan diyorum çünkü, susup söylememek, saklamakta yalandan sayılır.
Burnu sürtünsün biraz.
Adamın kanka olduğunu mu söyledi arkadaş?
Belki kız adama sarkıyo adam kıza olmayacağını açıklamaya çalışıyo,belki ikisinin de amacı sadece arkadaşlık ya da konuştukları bir konu var.
Ben burda konu sahibini yatıştırmaya çalışıyorum ama şunu yapmam gerekirmiş.
"Senden izinsiz tabi ki hiç bi kızla konuşamaz hemen ayrıl bu adamdan bişey olmaz!"
Sevgilisi bi hata yapmış ve ilişkilerinin düzenine uymayan bişey yapmış olabilir ama bu kadar olaya körükle gitmenin manası nedir anlamadım.
hepimiz yoruluyoruz tatlım... ben nıkahımı yaptım ama 23 gun sonra dugunum var. ve esımle aramda 8 yas var.. ben 8 yas kucugum. ve ınan o benı tasıması gerekırken 3 senedır ben onu tasıyorum ılıskımız ıcın ne yapması gerektıgını ben yonetıyorum bende yoruluyorum ama mutluluk elıne hemen verılmıyor.. yoruluyorsun bazen baısnı alıp gıtmek ıstıyorsun ama sevıyorsunda.. allahıma sukur ben cok mutluyum.. emeklerımın karsılıgını daha yenı yenı alıyorum 3 yıldır.. bıraz daha sabret... sevgı emek demek.. konus bakalım sonucunu bıldır bıze..emınım sevgılın cok pısman olmustur
aLyassa kusura bakma cnm yaa
alakasız bır soru sordum ama
Pişman olsaydı şu an uyuyor olmazdı sanırımBelki olur ama şu an değil.. Hemen yüz vermiycem ama hatasını iyi bir anlasın yoksa onun için hata yapmak basitleşiyor..
Hayırlı olsun bu arada Allah daim etsinnn
cnm inan ki göremiyorum o yazıyı ..hangı topığe
amın tatlım tesekkur ederım allah sanada nasıp etsın...
erkek arkadasının kısılıgını en ıyı sen bılırsın tabı.. ınsallah ıstedıgın gıbı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?