- 29 Ağustos 2018
- 421
- 497
- 18
- Konu Sahibi bayan-suslu
-
bu tarz acelecilik, bir bayana yakışmıyor...erkek arkadaşımla 4 senedir devam eden bir ilişkimiz var. askerde şuan kendisi. 12 sonra dönüyor. işi yok iş arayacak. iş buluncada istemeye gelceklerdi. söz nişan filan. hep konuştuğumuzda öyle derdi. iş bulunca istemeye gelcez.bugün konu açıldı. kasım gibi geliriz dedi. ben de kasım nerden çıktı dedim. niye o kadar geç. diye tepki gösterdim hani iş bulunca geliyordun dedim. sen kasım demedin bana dedi.
benim ağzımdan şimdiye kadar kasım lafı çıkmadı. 2020 de evlenmeyi planlıyoruz. kasım iyi işte dedi. zaten 2020 de evlenmicekmiydik diye. bende kasım ne niye bekliyoruz ki o kadar yazı geçmesin dedim sen yaza kadar iş bulursun zaten diye düşündüm. sonra tamam bende öyle istiyordum sen kasım demiştin diye öyle dedim dedi. teli kapattık. (bu arada laf arasında abisi bu kasım sözü istemesi oldu ben onla karıştırdım galiba dedi ne alakaysa abisiyle biz .askerdeyim ya kafam karıştı diye bişey geveledi ağzında )neydi şimdi bu hem bana seni özlüyorum. bir an önce kavuşalım diyo hem de böyle söylüyor. bu arada uzaktayız birbirmizden 2.5 senedir. ayrı şehirlerde yani. beni istemiyo mu artık teli kapatınca kötü oldum. her telefonda görüştüğümüzde işe gireyim gelcez diyen insan bir an ne olurda böyle der .
acelecilik derken 4 senelik bir ilişki 4 ay demedim .27 yaşında olcaz seneye 2020 28 neresi acelecilik .bu tarz acelecilik, bir bayana yakışmıyor...
başkası derken ?Başkası ile konuştuğunu mu hatırladı acaba?
İnşallah kafası karışmıştır.. İşe girip, para biriktirmeyi kastetmiştir.. Hakkınızda hayırlısı olsun..
evet çok şüpheli anlayamadım.Kasım mı? Hımm kısmet artık de geç.
Niye acele ediyorsun ki?
Ayrıca saçmalamış askerliği bahane etmiş ama bana biraz şüpheli geldi konuşması.
Adam hatırlayamamis birşeylerı. Bunda dert edecek bir şey yok.
12 gün sonra dönüyorneden bunaltıyosunuz ki daha iş yok bi şey yok tee 12 ay sonra bitecekmiş askerliği bi işe girsin ondan sonra böyle konuşursunuz
12 gün sonra dönüyor
ben mi bunalttım kendisi dedi hep iş bulunca gelcem diye ben demedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?