ne demek bu

bayan-suslu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
421
497
18
erkek arkadaşımla 4 senedir devam eden bir ilişkimiz var. askerde şuan kendisi. 12 sonra dönüyor. işi yok iş arayacak. iş buluncada istemeye gelceklerdi. söz nişan filan. hep konuştuğumuzda öyle derdi. iş bulunca istemeye gelcez.bugün konu açıldı. kasım gibi geliriz dedi. ben de kasım nerden çıktı dedim. niye o kadar geç. diye tepki gösterdim hani iş bulunca geliyordun dedim. sen kasım demedin bana dedi.
benim ağzımdan şimdiye kadar kasım lafı çıkmadı. 2020 de evlenmeyi planlıyoruz. kasım iyi işte dedi. zaten 2020 de evlenmicekmiydik diye. bende kasım ne niye bekliyoruz ki o kadar yazı geçmesin dedim sen yaza kadar iş bulursun zaten diye düşündüm. sonra tamam bende öyle istiyordum sen kasım demiştin diye öyle dedim dedi. teli kapattık. (bu arada laf arasında abisi bu kasım sözü istemesi oldu ben onla karıştırdım galiba dedi ne alakaysa abisiyle biz .askerdeyim ya kafam karıştı diye bişey geveledi ağzında )neydi şimdi bu hem bana seni özlüyorum. bir an önce kavuşalım diyo hem de böyle söylüyor. bu arada uzaktayız birbirmizden 2.5 senedir. ayrı şehirlerde yani. beni istemiyo mu artık teli kapatınca kötü oldum. her telefonda görüştüğümüzde işe gireyim gelcez diyen insan bir an ne olurda böyle der .
 
bu tarz acelecilik, bir bayana yakışmıyor...
 
Başkası ile konuştuğunu mu hatırladı acaba?

İnşallah kafası karışmıştır.. İşe girip, para biriktirmeyi kastetmiştir.. Hakkınızda hayırlısı olsun..
 
Kasım mı? Hımm kısmet artık de geç.
Niye acele ediyorsun ki?
Ayrıca saçmalamış askerliği bahane etmiş ama bana biraz şüpheli geldi konuşması.
 
Gelin bile ata biniyor gidiyor evine gene de Ya NASİP diyor.
Bu kadar telaş yapmayın.
Allah nasip ettikten sonra herşey olur.
Ortada sizi üzecek konu yok.
Gelsin hele askerden ondan sonra yaklaşımını izlersiniz.
 
bu tarz acelecilik, bir bayana yakışmıyor...
acelecilik derken 4 senelik bir ilişki 4 ay demedim .27 yaşında olcaz seneye 2020 28 neresi acelecilik .
ayrıca kendi diyordu bunu ben demedim bir anda kendi kasım dedi. düzgünce açıklama bile yapmadı neden kasım dediğimde karıştırmışım sen öyle diyodun diye birşeyler geveledi.
 
Başkası ile konuştuğunu mu hatırladı acaba?

İnşallah kafası karışmıştır.. İşe girip, para biriktirmeyi kastetmiştir.. Hakkınızda hayırlısı olsun..
başkası derken ?
öyle diyebilirdi. anlardım zaten oturup konuşulur ama farklı konuşunca kötü oldum daha 2 saat önce iş bulunca gelcez diyodu şimdi kasım diyo
 
Kasım mı? Hımm kısmet artık de geç.
Niye acele ediyorsun ki?
Ayrıca saçmalamış askerliği bahane etmiş ama bana biraz şüpheli geldi konuşması.
evet çok şüpheli anlayamadım.

Adam hatırlayamamis birşeylerı. Bunda dert edecek bir şey yok.

hatırlayamamış mı 2 saat önce konuştuğumda iş bulunca gelcez dedi. 2 saatte unutmuş olamaz dimi. alzheimer değilse tabi. dengesiz konuşması beni sinir eden.
 
neden bunaltıyosunuz ki daha iş yok bi şey yok tee 12 ay sonra bitecekmiş askerliği bi işe girsin ondan sonra böyle konuşursunuz
 
12 gün sonra dönüyor
ben mi bunalttım kendisi dedi hep iş bulunca gelcem diye ben demedim.

Acelecilik degil diyorsunuz fakat oldukca hararetli ve gerginsiniz.
Kasim olsun nolcak?
Temmuz da olur.
Bu kafaya takilacak sey degil.
Hem aileler yuzgoz olmadan, nisan dugun 6 ay icinde olsa en iyisi.
Zaten 2020 evlilik icin dusunulmus, 2019 sonu gayet tanisma vs olabilir.
 
Germeyin gerilmeyin

Adamı stres basmış

İş buldum istedik ta işten çıkarsam ekonomi kötü ya iş bulamazsam demiş
 
Konu sahibi için söylemiyorum ama şu "beni ne zaman isteyeceksin???" diye sevgilisini darlayan kadınlar bence çok itici duruyorlar. Hayır, ilişkinin doğal akışını da bozuyorlar. Kaçmıyorsunuz ya, şartlar hele olgunlaşsın, nasıl olsa olacağı varsa olur. Ayrıca bu durumlarda kız tarafının bir adım geri durması, bu konuları pek açmaması gerektiği kanısındayım... Aileler işin içine girince ilişki zaten bir dengesini şaşırıyor, ne kadar geç o kadar iyi düşüncesindeyim.
 
evliliğin olmazsa olmaz bir sürü şartı olsun ama bilin ki bunlardan bir tanesi bile yaşın ilerlemesi değildir. is, güç, geçinme gibi hususlara yogunlasmadan sadece zamanla ilgilenirseniz evliliginiz hayal kırıklığına dönebilir. söz erken olsa bu sefer 2020 yi bekleme taraftarı olmazsiniz gibi geliyo. belki o yüzden düğüne yakın bir tarihi size empoze etmeye çalışıyor olabilir.
 
Evlenme 2020 de olacaksa seneye hangi ay geleceklerini sıkıntı etmezdim. Iş ciddiye binince aileler isin icine girince daha stresli olabiliyor. Hayırlısı.
 
2020de evlenecekseniz zaten Kasım ayı çok daha iyi. Yani yazın gelince daha mı erken evleneceksiniz sanki.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…