- 5 Ağustos 2014
- 1.349
- 3.295
- 133
- Konu Sahibi manikurlukedi
-
Evet ben de bulunduğumuz şehire özel bi site olma sebebibini açıkladığınz gibi olduğunu düşünmüştüm ama yine de rahatsız oldum..Ayrıca geçmişle birlikte ne varsa çerezler merezler herşey silinmiş..
Düzenli olarak silmez arada bir bakarım..Hani herzaman silse anlayacam ama..domacicost: 42051238 .!.:Onları silmek iyidir aslında, bilgisayarda yer açar. Rahatlatır makinayı. Belki aslında eşiniz düzenli olarak bu amaçla siliyordu ama sizin dikkatinizi çekmemişti. Arkadaşlık sitesi görüp bakınca fark etmiş olabilirsiniz. Ben de siliyorum onları, bazen 1 GB yer açılıyor makina kendine geliyor inanın
her ikisi de normal, benimde yaşadığım şehir için arkadaşlık sitesi ve altta oturum açılmış gibi msj var diye uyarı geliyor.Peki bulunduğumuz şehire özel bi arkadaşlık sitesi..Bu da normal mi..
Dikkat ederim zaten bundan sonra..Reklama hiç takılma ya o herkesde çıkıyor. Geçmişi sildi diye bişey yapıyor olmuyor. Ama çok aklın kalıcaksa takibe al için rahat etsin :)
Arkadaşım, daha önce hiç geçmişi silmeyen adam olunca,
her ikisi de normal, benimde yaşadığım şehir için arkadaşlık sitesi ve altta oturum açılmış gibi msj var diye uyarı geliyor.
eşim benim bilgisayarıma elini sürmez ,hatta benden başka kimse değmediyoksa bennnnn aman allahhımmm
kendimden şüphe ettim ben
Eğer kullandığı mail adresini biliyorsanız giriş yapar gibi yapıp Şifremi unuttum diyebilirsiniz. Eğer o mail adresine kayıtlı üyelik varsa şifre gönderildi der, eğer yoksa sistemde bulunamadı der.Düzenli olarak silmez arada bir bakarım..Hani herzaman silse anlayacam ama..
Bi fikrim var demiştiniz merak ettim..
Arkadaşım, daha önce hiç geçmişi silmeyen adam olunca,
Yanda çıkan sohbet de, "mrb naber, şiişt seni bekliyorum"tarzında değilde profilinizi ziyaret edenler var şeklinde olunca ister istemez aklıma takıldı..
Bilinen diye biliyorum ama, özelden yazayım..Eğer kullandığı mail adresini biliyorsanız giriş yapar gibi yapıp Şifremi unuttum diyebilirsiniz. Eğer o mail adresine kayıtlı üyelik varsa şifre gönderildi der, eğer yoksa sistemde bulunamadı der.
Ama riskli tabi. Eğer varsa mail adresine şifre sıfırlama talebi gidecek. Bir iş çeviriyorsa eğer anında uyanır. Başka bir mail adresiyle hesap açmış da olabilir. Siz belli ki bayağı huylanmışsınız ama gerçekten bence bir şey yoktur. Bu sitelerin yüzde 90ı gerçek bile değil, virüs. Bilinen bir sayfa mı?
Aynısı bende de yaziyor takma geçmişi bende silerim bilgisayarın yada telefonun kasılmasıni engeller.Arkadaşım, daha önce hiç geçmişi silmeyen adam olunca,
Yanda çıkan sohbet de, "mrb naber, şiişt seni bekliyorum"tarzında değilde profilinizi ziyaret edenler var şeklinde olunca ister istemez aklıma takıldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?