Ne demek bu?

işten şeytan böyle birşey elin ayağın karışıyor :)

lakin hala söylediğimin arkasındayım abi temiz, çok pis günah alıyorsun
Kazen valla şimdi ben arayip adami özür dileyeceğim, vicdanımi sizlattin ha:-D artık şeytan mı karıştırdi. Yoksa işin içinde bir iş mj var bakacağız.

Kizlar söyle birsey söyliyim size. Ben kötü niyetlimiyim ya. Ben sanki başkasına attı da yanlıslikla bana geldi diye algıladim. Sanki o mesajın sahibi ben değilim....

Tamam işte bende onu diyorum diğer kişinin de yanında değil. Yanında olsa ona neden mesaj atsın ki ?

Adam harbi harbi maç izliyor

Eee bu konudan neden mesaj geldi ki bize :)

Erkektir evimin direğidir yapar derim :) ayrıca söylemesine bile gerek yok. Kaçta geliyosa gelsin hazır ve nazır beklerim :)

Kazen valla şimdi ben arayip adami özür dileyeceğim, vicdanımi sizlattin ha:-D artık şeytan mı karıştırdi. Yoksa işin içinde bir iş mj var bakacağız.

Buraya kadar yazdığım mesajlar bir tarafa yarın sınavınız varmış. Ben ne kadar takılmayın desem de takılacaksınız ama bence çok büyütmeyin güzelce uyuyun yarın başarılar.

Lütfen sonucu bize bildir. Sınav sonucunu değil olayın sonucunu :) Bu kadar sınava çalışsan 100 alırdın.

BDV konusu için neden özel mesaj geliyor derim

ha ciddi olacak olursam maç izlemezki benim kocam kahveyede gitmez arkadaşları ilede buluşmaz evden cami camiden eve

durduk yere maç izliyorum dese(ALLAH cc sağlık versinde) bütün ligi bitir diyebilirim

Bu konuyu okudum ve cevaplamaya deger bulmadim. Bizzat site tarafindan bu konuyla ilgilenmem istendi yani bu kadar onemli bir konu mu bu?

Ben eşim böyle msjlar atar zaten bana..

Ama artık atması ıcin sebep kalmadı..en son tıvıbu da taktırdı rahatladı..

Digiturk,dsmart,tıvıbu hepisi mevcut evde..
Dolayısıyla koca da evde..

Böyle bir mesaj mantıken yok yere atılmaz. Bir sohbet ya da konuşma durumu yoksa ve bu mesajı öyle hiçbirşey yokken bana attıysa yanlışlıkla attığını düşünürüm. Çok net yani bunun normal olmadığı..

İlk defa bdv konusu için mesaj aldım ya :)

Hmm.. Normalde bende mesaj atarken sanki soru sorulmusta cevabını veriyomusum gibi yazdığım oluyor. Ama gondermeden duzeltiyorum yanlış anlasilmamak için genellikle.

Şöyle bişey geldi aklıma. Mesaj yazarken birileriyle konuşuyordu yada maç izliyordu o yüzden mesajı dikkatsizce yazmış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…